תגידו חברים

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאני מטיל ספק...

בהרבה דברים...אז מה

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאין פה על מה להתכווח..

אמרתי אישתי..אז זה קדוש
חחחח...סתם...היא תהיה הפילגש שלי (אני מושפע מחרישה לתנ"ך...מחא המתכונת הכי קשה שהייתה לי
)

איתי 16

New member
חחחחח פילגש

תרגע היא לא זונה היא אחות של בריטני ואם היופי עובר בתורשה אז גם המתיקות של בריטני!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלא זכור לי שאמרתי את המילה

ז*נה... ובאמת היופי עובר בתורשה ואני בטוח שגם המתיקות.. בגלל זה היא תהיה הפילגש שלי...

i4britney

New member
אסי כנס...

בקיצור אסי אני לא חושב שגימי לין אחות של בריטני תיהיה אישתך לעתיד ובטח שלא הפילגש שלך... אז אחי תפסיק לחיות באשליות מתוקות חחח... :) אם כבר אורנה דץ לא יותר מזה- לא שאני מזלזל בך אתה אחלה גבר אבל תחשוב רגע אחות של בריטני ספירס תיהיה אישתך? חחחח....

i4britney

New member
אורנה דץ?

למה אתה מזלזל באורנה דץ היא יפה,כישרונית,מפורסמת,יש לה כסף וכו'... והיא גם מאוד נחמדה במציאות ראיתי אותה!!!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאני לא מזלזל בה.

קודם כל, אורנה דץ היא חולונית, כמוני, ולמדה בבצפר שאני לומד בו עכשיו. דבר שני...אולי אתם לא מאמינים, אבל אורנה ואמא שלי היו חברות בתיכון
ככה שאני לא מזלזל בה בכלל
היא זמרת נפלאה לדעתי

i4britney

New member
חחחח טוב...

בואו לא נסתה מהנושא למרות שאני פתחתי את הנושא על אורנה דץ אבל פה אני מסיים איתו אז אסי אל תדאג יבוא יום ותמצא את האישה המתאימה לך ....

omerdo

New member
תגיד אסי

אתה לא בי"א? אז איך אתה עדיין לומד את זה (פועל)? ואל תזכיר לי לשון... יש לי מתכונת בעוד שבוע!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifכן..

הייתי אמור לגשת שנה שעברה... אבל...בחודשיים האחרונות של שנה שעברה, ירדתי בלשון מ-90 ל 55...כי הייתי מרוכז במשהו אחר.. אז ביקשתי לעשות שנה אח"כ...אבל...אני יודע את זה מצוין
לשון זה המקצוע שאני הכי אוהב

omerdo

New member
טוב...

אם זה מה שאתה אוהב... אבל אני ממש לא! ולנו שנה הבאה אין לשון בכלל! עושים את היחידה הבאה בי"ב.

../images/Emo41.gifפירוש לא נכון../images/Emo70.gif

פילגש זו לא ****.. זו אישה, או איש מהצד, מחוץ למסגרת הנישואין..

למעלה