תגידו חברים

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
תגידו חברים

אך אני קולט ושומע את רדיו עמאן דרך האינטרנט ? תודה מראש על הלינק. מישהו מכיר תחנה טובה מחול של מוזיקת האוס לסוגיו? תודה מראש

olli3

New member
מנהל
m1live.com

תחנת דאנס בריטית, יותר דאנס רגע אך קצבי, סגנון מינימל אלקטרו אפשר להגדירו. hotmixradio.fr כמה תחנות רדיו כאשר אחת מהן האוס ודאנס, האתר בצרפתית אבל בקלות מסתדרים בו בקלות. רדיו עמאן, http://www.jrtv.gov.jo/ בצד שמאל יש תמונה של רדיו אם אני לא טועה ומתחת יש 3 שורות (לינקים בצורת JAVA), על כל לינק כתוב בערבית ומצד שמאל שלו יש תמונת רמקול. השורה האחרונה זה רדיו ירדן באנגלית. חוץ מרדיו עמאן יש עוד 6 תחנות רדיו (שאני מאד ממליץ על כל אחת מהן, אחת מהן מתמקדת בשידורי מוסיקה אלקטרונית לצד פופ, רוק ושחורה). בעקרון כל תחנה שמה לה לדגש סגנון אחר או קהל יעד אחר. כולן משדרות באנגלית. כמ כן, בימי חמישי 4 תחנות משדרות סטים החל משעות הערב המוקדמות 19-20, כל אחת משדרת סט אלקטרוני בסגנון אחר למשך כשעתיים-4 שעות. חוץ מזה בעולם יש כל כך הרבה תחנות שמשדרות האוס, דאנס, אלטרו וכו' לא קשה למצוא אותן, חיפוש קל בגוגל יביא אותן, רק שאני מסתפק באלו שציינתי כאן מעל ולכן לא מכיר את כל אלו שנמצאות שם בחוץ :)

גלעד2211

New member
אייזה תותח אתה olli שנים חיפשתי

את זה מקווה רק שזה יעלה לי.......

גלעד2211

New member
אבל האיכות שידור זוועתית

בלי קשר לזה שהם משדרים על 32K יש מן טיקים כאלה..........

k976

New member
אהלן

תבדוק לי בבקשה אם יש הקלטות של התוכנית דיסקו שואו המקורית מקל השלום. אך התחיל הרעיון של התוכנית? וכמו כן שידורי התוכנית שישי בתל אביב ברדיו גל בהנחיית יוסי אלעזר אם יש הקלטות מה טוב. תודה לך

למעלה