תגידו זו רק אני

Funky Giraffe

New member
כן כלא 6 המעתיקנים האלה לא מקוריים

לא מסוגלים לחשוב על שום חרוז לבד תאמיני לי............................ חארותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כולה סיומת חרוז מה את מתה... ראיתי העתקות הרבה יותר העתקותיות מזה

super music1

New member
אגב כל מיני דברים כאלה

ההתחלה של השיר "אוז" של השבט דומה להתחלה של "זה מעצבן"של גיא ושירי..... ויש גם איזה קטע ממש ממש קצר באחד השירים של השבט,לא זוכרת איזה שיר....שהם עושים כזה ברקע "יכלה להיות הרמוניה"כמו בלא פרייארים

Funky Giraffe

New member
אוז וזה מעצבן בהחלט דומים בבס!

והיכלה להיות הרמוניה.. חחח זה באמת מלא פראיירים.. הם צוחקים בקטע הזה חבל"ז :) אדם אומר שם מאוד מושפעים מהדג נחש וכאלה.. ומרגישים את זה

super music1

New member
אתה יודע כמה זמן לקח לי לקלוט

שהבסים האלה דומים ל"זה מעצבן"? ישר ששמעתי את אוז פעם ראשונה ישר אמרתי לעצמי שזה מוכר לי וניסיתי להיזכר מאיפה ולא הצלחתי,זה שיגע אותי כי בד"כ אני תמיד מצליחה לזהות דברים כאלה...איזה יומיים חשבתי למה זה דומה עד שהבנתי שזה דומה לזה מעצבן......... תגיד רגע,אדם זה ההוא עם הראסטות או השני? (אני רק יודעת מיזה טונה ומי זאת מיטל,מןהסתם,כי היא בת....)

Funky Giraffe

New member
אדם זה זה עם הרסטות

אוז - הבלונדיני עם העינים הכחולות (רק בכפ"ס יש כאלה! ואכן-מיטל היא הבת (קשה מאוד)...

Funky Giraffe

New member
ואם כבר דמיונות!

בדיוק עכשיו אני מקשיב לטראק 16 בדיסק השני באלבום של פאנקנשטיין ויש שם בסוף קטע שהם לקחו מ'טוטו' של הדג נחש...

chen2408

New member
זה דרך המלך לא נבל המלך

אסור לסמוך על שירונט

למעלה