תגידו, זו רק אני?

• פותח הנושא xslf
  • פורסם בתאריך

xslf

New member
תגידו, זו רק אני?

עבדתי כמעט שלוש שנים על ThinkPad T43P. היום קיבלתי ThinkPad T61p. מסך גדול יותר, יותר זכרון, מחשב חזק יותר. רק לי הוא מרגיש "פחות עמיד" פיזית, יותר "פלסטיקי"? או שזה סתם ההרגל שלי לדגם הישן?

YosMan1

New member
לא רק לך, הוא בפרוש מרגיש יותר פלסטיק ויותר

"זול"

xslf

New member
עם ה-T43 הייתי מרימה את המחשב מהמסך

(ששש... שאנשי השירות לא ישמעו...) בשביל להזיז אותו. לא נראה לי שזה תרגיל שאפשר לעשות עם ה-T61. גיליתי גם שאני כל פעם עושה win+shift במקום alt+shift, כי האלט קטן יותר ודחפו לשם את ה-win key. נו טוב. כנראה אלו צרות של עשירים

יאיר B

New member
נו, אצל IBM לא היה מקש win ולנובו היו צריכים

לדחוף אותו איפשהו (לא יודע למה). להרים את המחשב מהמסך זה לא רעיון טוב בכלל. את לא הראשונה שאני שומע תלונות כאלה ממנו. לנובו טוענים שהם חיזקו את השלדה הפנימית שלו (ככה שהוא יותר עמיד). לא בדקתי (בא לך לפרק את המחשב שלך ולבדוק עבורנו?
). כנראה שצריך איכשהו לצמצם בעלויות

xslf

New member
אני יודעת שזה לא רעיון טוב להרים מהמסך

עשיתי את זה בכל מקרה :p ה-T43 שלי עדיין תקין (קיבלתי את ה-T61 כי אני צריכה לעבוד עם יישום מסויים תחת Aero בויסטה, וה-T43 לא חזק מספיק), וזה אחרי שהוא שרד לא מעט, כולל נפילה מגובה נמוך (ספה) לרצפה (בזמן שהוא היה דלוק), מים שנשפכו על המקלדת, ושאר התעללויות. בוא נדבר עוד שלוש שנים על ה-T61 ונראה איך הוא ישרוד אותי

יאיר B

New member
אני אשמח לשמוע מה קורה איתו ../images/Emo24.gif

מים זה קטן על הניידים הללו (יש להם מקלדת עם ניקוז). גם נפילות קלות (את בטח מכירה את הסיפור על הנייד מסדרת T40 שנאפה בתנור ועדיין חלונות עלתה...). ויסטה? איחססס

ScorpioID

New member
אגב, אם בא לך להעביר את הT43P למטרת מכירה

צרי קשר במסרים.

xslf

New member
הוא שייך למקום העבודה

(כמו המחשב החדש), ככה שאין לי סמכות למכור אותו.

xslf

New member
תודה על הקישור, דיון מעניין

אגב, יש לי גם מקבוק פרו (לא מהדור האחרון), והוא מרגיש עמיד יותר מה-T61 (אבל פחות עמיד מה-T43).

kobi 23

New member
כמי שיש לו T60 אני יכול להגיד

שהוא חזק מספיק ושרד לי נפילה רצינית. כמו כן אני מחזיק אותו מהמסך בלי כל בעיה , הצירים עדיין חזקים כשהיו. לגבי ההבדל בין החדש לישן יוסי כבר הסביר לא מזמן את הסיבה לכך שהמחשב מרגיש זול יותר וזה בסגסוגת הפנימית וגם בגלל הוויפי.

למעלה