תגידו,זה רק אני...

Mr Gosh

New member
תגידו,זה רק אני...

או שגם לכם נמאס שבאקסטרה הוט חוזרים על אותם פרקים שוב ושוב ושוב,בדיוק עכשיו התחיל פרק בCSI MIAMI שראיתי כבר בשבוע שעבר. ודרך אגב,קוראים לי דוד ואני מכור לסדרה מאז שראיתי (לגמרי במקרה) את הפרק הראשון של העונה הראשונה בערוץ 1 אי אז לפני שנים מספר,לעולם לא אשכח את הסצנה שהולי נכנסה לחדר המתים,חטפה פאניקה וגריסום צעק לגופות: "!you assholes" :) ואני מוריד את העונה השלישית של CSI:NY כולל את הפרק ששודר שם שלשום. אשמח לקבל טיפים או שאלות בקשר להורדות של פרקים. או סתם לקשקש על הסדרה.

בשביל csi מיאמי אפילו....

אם ישדרו מיליון פעמים, זה לא יימאס, זאת סדרה כל כך טובה, אני חושב הכי טובה שראיתי עד היום, אני פשוט משוגע על זה. זה השחקנים, התפאורה, העיר עצמה, מיאמי זאת עיר בת זונה, ובמיוחד אבל במיוחד לא יודע למה אני כל כך אונב אותו, אבל הוריישיו עושה הכללללל בסדרה הזאת, הדיבור הקר רוח שלו, העמידה המצחיקה שלו, הרגישות שיש בו לאנשים, והרדיפה שלו אחרי האמת, אריק התותח שאין עליו וכל מילה מיותרת, קיילי החמודה שהדיבור הילדותי שלה עושה הכל, אלכס הדרמטית וההיסטרית שמראה רגשות נשיים כמו שרק היא יודעת, וראיין הטירון שהתמימות שלו עושה אותו יותר חמוד, ויילנה היא פשוט מלכה, ופרנק הבלש מישום מה היחידי מבין צווצ מיאמי שהכי מרגיז אותי רררררררררר

וביום רביעי הקרוב....

csi זירת הפשע בעונה שישית וחדשה בערות 1, בשעה 22:45 למרות שהיא כבר שודרה בהוט, אבל לכל מינויי "יס" כמוני זה טוב שזה מגיע לערוץ 1, אגב יש לי קשרים קבועים עם מחלקת תוכניות של ערוץ 1, והם אמרו שבסוף כל csi כלשהו שמשודר בהוט בסוף מגיע אליהם. מגניב אה?!

Mr Gosh

New member
ובעיני CSI מיאמי...

היא באמת אחלה סדרה,אבל אני יותר טיפוס של CSI: NY,היא טיפה יותר אפלה,גם בצילום וגם בנושאים,היא פחות מלוטשת,בצוות של מיאמי כמעט כולם (חוץ מ-אייץ' ופרנק) נראים כאילו יצאו ממגזין,אני יודע שזה לא הגיוני במיוחד מה שאומר,אבל ניו יורק טיפה יותר ריאליסטית,שם רואים יותר פרצופים מקומטים,יותר רישול בלבוש,מק עם היבשושיות הכובשת שלו,סטלה שהדאגה שלה אליו פשוט ממיסה,דני שמשחק אותה אדיש אבל בתוכו מסתתר רומנטיקן לא קטן (חכו לעונה 3) איידן עם ההתחכמויות שלה ודון עם נונשלנטיות,פשוט צוות מעולה,רק חבל שבהמשך הם התחילו לצלם בצבעים יותר בהירים,וכך אבד חלק מהנופך הויזואלי שהוא בעיניי אחד מעמודי התווך של הסדרה. אבל עזוב שטויות...אני מת על שלושתן. נ.ב. הדבר היחיד שמרגיז אותי במיאמי הוא כשקיילי מג'ברשת בספרדית,ההיגוי שלה נוראי,והמבטא שלה כל כך חורק שהוא צורם לי באוזן,פגי היל נשמעת כמו טלנובלה לידה,אני לא מבין איך זה עובר מסך...

ממממ אז ככה.....

את האמת גם ניו יורק טובה וכבר אמרתי את זה בהודעות קודמות שלי כאן, אבל הקטע האפרורי הזה של ניו יורק זה מה שבעצם מסמל את הסידרה, אבל אני לא כל כך אוהב תקטע האפרורי הזה, אני יותר אוהב תקטע השימשי של מיאמי, שמש, ירוק בעיניים, חוף ים, פסטורליות,רואים צבע, בניו יורק זה הכל ביניינים ביניינים וזה לא הכי יפה, ובאמת מק הוא אחד השחקנים הטובים שאני מכיר יחד עם הוריישיו, את לאס וגאס אני גם אוהב, אבל כמו שאנרתי פעם היא קצת יצאה לי מהתחת, סילחו לי אם אנילא צודק פשוט זאת דעתי. אבל בואו נסכם בתכלס ששלושת הסדרות טובות ואני נהנה מכולם. (אבל אני לא יכול להיות שפן בלי להגיד שוב שבכל זאת מיאמי בשבילי היא הכל.)

Mr Gosh

New member
מה שנאמר...

על טעם ועל ריח... ודרך אגב,מצאתי אתר שמתעד את כל השירים שהושמעו בפרקים,שם השיר,שם הלהקה,שם הדיסק,שם הפרק והסצינה שבהמהלכה הוא שודר http://members.aol.com/jrd203/csi-music.htm

למעלה