תגידו זה רק אני

EmGee

New member
תגידו זה רק אני

או שרון שובל הורס את השיר ´אני יכול´ ממש השיר נשמע הרבה יותר טוב בלעדיו, לפי דעתי

MחושגZ

New member
צודק...

נדהמתי לשמוע קטעים מזרחיים באלבום... לא אהבתי את המנגינות המזרחיות ואת הפזמון שרון שובל שר... וגם יש תשיר "בילאדי" שלדעתי הוא שיר מדהים... אבל יש את אלמליח הזה שלדעתי גם הורס...!

BiG D

New member
בילאדי שיר מצוין

והשילוב המזרחי בהפקה (אחת הטובות בדיסק) יחד עם אלמליח בפזמון רק מוסיף לו

MחושגZ

New member
גם לדעתי בילאדי שיר מצויין

אבל לא אהבתי תשילוב המזרחי לא אכפת לי שילובים אחרים... אבל לא מזרחי!

D1GanGstA

New member
שיר טוב בהחלט

השלוב של רון שובל מאוד מוצלח אם אתם לא אוהבים קצת מזרחית אז תגידו ואל תגידו שהוא הורס למה כי הוא מוסיף

MחושגZ

New member
OK...

אז נגדיר את זה ככה: אני ממש לא אוהב מזרחית. שונא מזרחית. ואני ממש ממש שונא את השילוב בין סאב לרון שובל. השיר כעיקרון טוב אבל לדעתי השילוב גורע מהשיר... כנראה בגלל שמזרחית זה ממש לא הטעם שלי!

ראםJarasMan

New member
אם אתה שונא סיגנון מוזיקה שלם

אז אתה פשוט טיפש לך תשמע זוהר בכל סיגנון מוזיקה תמיד אפשר למצוא לפחות שיר אחד טוב שאתה תאהב ותזדהה איתו- אז במקום ישר לשלול- תשמע קצת זוהר ואז תבין שאתה טועה- ואפשר לעשות מוזיקה מזרחית מצויינת, אולי היום עם כל הזמרים הערסים המטומטמים- באמת יש הרבה גרועים, עם מילים מאוד שיטחיות- אבל בכל-זאת לא כולם ערסים מטומטמים
והייתי היום בעיר הבירה ואחרי זה בג´י ספוט, ככה שאני מאוד מאוד עייף- אז אם יש אמירות מטומטמות בהודעה שלי אז תוותרו לי

EmGee

New member
אולי אתה אוהב את השיוב זה זכותך

אבל אם משווים את הביצוע עם רון שובל לבין הביצוע בלעדיו (כנראה תצטרך ללכת להופעות כדי לשמוע אותו) אז רון שובל רק גורע מהשיר. ואל תבין אותי לא נכון אני לא מת על מזרחית אבל אני די אוהב את זה ויש לי בבית דיסקים של מזרחית (צרובים אבל עדיין)

למעלה