תגידו זה נכון...

y e g e r

New member
תגידו זה נכון...

תגידו אנשים,זה נכון שחיילים משוחררים לא יכולים לחתום אבטלה [דרך אגב מה שלומכם] אני חיילת משוחררת כבר מספיק זמן-שנה,ועשיתי מועדפת,המשכתי את הרצף מצהבא וגרתי מחוץ לבית,חזרתי לא מזמן ואיפה שאני גרה אין כל כך עבודות ומה שישי רוצים ניסיון-אין לי ניסיון אני ילדה בת 21!!! איך זה הולך כל הקטע של אבטלה,ולשכת תעסוקה וכל הבולשיט החדש הזה אם מישהו יודע ומעוניין לעזור למובטלת[עוד לא במצוקה]-מה טוב מי שאין לו מושג בנושא-שיהיה לו יום טוב

2troubled

New member
אני אענה לך

דבר ראשון,אם עשית מועדפת זה כבר אומר שייש לך ניסיון במשהו,וגם אם לא תשקרי במצח נחושה!לי יש מספיק ניסיון בשביל לדעת שכל עוד זה לא קריירה,זה בולשיט אני לא אומרת לא לקחת את העבודה ברצינות,אבל באמת!!!כשואלים אותך אם יש לך ניסיון תשקרי ותשתדלי לנפח את מה שכן יש לך ניסיון בו(מילצרת-עבדתי עם אנשים,יחסי אנוש,תודעת שירות וכו)מעסיקים סתם אוהבים לסנן על סתם את מי שהם מקבלים לעבודה. חוצמזה,אם לא תתחילי ממשהו,איך אי פעם יהיה לך ניסיון?

michl9

New member
מה את חושבת

שהמדינה פאריירית ,עשיתי מועדפת זה הו אין אבטלה בתור חיילת משוחררת אולי אבטחת הכנסה את יכולה לברר אבל את ה-70 יום שמגיע בלשכת התעסוקה אין לך כי עשית מועדפת .

למעלה