תגידו זה נכון...

i am nick name

New member
תגידו זה נכון...

אמרו לי שבנחמין רוחאס החתיך יהודי
זה נכון

RoNi ThE QuEeN

New member
טוב................................

קוראים לו בנחמין שזה כמו בינימין !!!!!! זה כבר אומר משהו...

הוא כן

הוא כן יהודי הוא נולד בארץ וכשהיה קטן נסע או ההורים שלו נולדו בארץ והוא בארגנטינה אבל אני לא בטוחה אל תיתפסו במילה. דר"כ גם בלן יהודיה

אופס...

מצטערת על התמונה שהיא לא קשורה...אין לי שמות אל התמונות אז תיסלחו לי עם לא יהיה קשור....

נולד בארץ../images/Emo35.gif ממש לא...וגם לא יהודי

ורומינה י´אן לא יהודייה,רק אבא שלה
אבל הדת היא לפי האמא לא האבא...

s h a r o n 04

New member
איפה קראת שהוא נולד בארץ?

זה נראה לי ממש לא נכון, כי רוחאס זה לא שם משפחה יהודי... אבל בקשר לרומינה - היא חצי יהודיה - רק אבא שלה יהודי.

La NaNi

New member
אעלק נולד בארץ... די לזבל ת´שכל אוף

איתכם!!! איך אני מתגעגעת לפורום הישן... עם קצת ילדים, פחות זיבולים... היה יותר כיף...

natali1001

New member
איזה שטויות!!!!../images/Emo128.gif

אם הא היה נולד בארץ כבר מזמן היינו ודעים על זה וחוץ מזה הוא היה אותר כי הוא שמע מקמילה ופליפה על ישראל ועל היהודים!!!

i am nick name

New member
טוב, ../images/Emo52.gif שהקמתי מאומה...

ו
אז הוא לא יהודי...הוא רק נראה יהודי אבל לפחות אני כמעט בטוחה שהוא לא אנטישמי ופליפהאוהב יהודים (גם קמילה בין השאר) ו...בלן חצי יהודיה
היא נראת כמו אנטישמית מדרגה א´

RIP CURL1

New member
בלן נראית אנטישמית, למה????

כריס אמרה שרק אבא שלה יהודי ובלן לא מחשיבה את עצמה כיהודיה וקוראים לבלן במציאות רומינה יאנקלוביץ´

אנשים, מה הבעיות שלכם?

"אני בטוחה שהוא לא אנטישמי"? "פליפה אוהב יהודים"? "בלן...נראית כמו אנטישמית מדרגה א´"? כאילו, אמ, לא! בקשר לציטוטים הראשון והשני, אתם יודעים, לא חייבים להיות אנטישמיים או ´לאהוב יהודיים´. מה, יש כאן מישהו ש´אוהב נוצריים´? לא אוהבים או שונאים מישהו לפי הדת שלו! (כזה זה לפחות אמור להיות) ובקשר להערה על בלן - אז היא בחרה להיות נוצרייה, היא חייבת להיות אנטישמית? והיא שינתה את השם משפחה, שיהיה קליט יותר או לא משנה מה הסיבות - אתם לא חושביםפ שזה עניינה? חוצמזה, שלא נראה לי שאף אחד מהסדרה (מהשחקנים, לפחות) הוא אנטישמי, בגלל שעובדה שכולם רוצים לבוא לפה (ואפילו מיכאלה, ג´ורג´י וגיז´ה היו עצובים כי הם לא יבואו), ואמ, אתם יודעים, אבא של רומינה הוא יהודי, בעלה לשעבר של כריס הוא יהודי, שלא לדבר על העובדה שכולם מגיעים לארץ וגם על כך שהם ממש מפיצים את קטנטנות/המורדים בארץ, וגם הפרט הקטן מאוד שיאיר דורי, הוא גם יהודי וגם ישראלי וגם המממן של המורדים.

ברקודית

New member
הוא לא יהודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיי כבר עם השמועות המטומטמות האלה!!!!!! אתם לא קולטים שגם לנוצרים יש ספר בייבל משלהם???? גם להם בתנ"ך שלהם יש את השמות בניימין, ויוסף, ויהושוע!!!!!!!! מה הקשר ליהודי בכלל!!!!!

למעלה