תגידו, זה נכון שהשיר "פרח השכונות"

תגידו, זה נכון שהשיר "פרח השכונות"

זה על עלמה זק? האם הכוונה היא באמת עליה?

1מאיוש

New member
היי ../images/Emo13.gif

קודם כל זה עם עלמה זק. ודבר שני זה לא עליה. -קובי תקן אותי אם אני בטעות טועה-

קובי אוז משתתף בפורום הזה בעצמו?

אני יודע שהיא שרה את זה ,זה ביצוע מצויין אבל שמעתי שהשיר הזה עליה.

1מאיוש

New member
כן, הוא משתתף

הוא לא נכנס כל יום אבל הוא נמצא כאן בפורום ! וגם גל פרמן הבסיסט גל הלהקה!

האמת היא שגם אני על משהו דומה

הרי אם באמת חושבים על זה לעלמה זק אין שום רקע במוזיקה, כמו אותה ה"גיבורה" בשיר והיא בהחלט נראית טוב מאוד מהעובדה שהיא לא שרה בשיר אלא מדברת אפשר אולי להסיק שאולי במשפט "אמרתי כן, שרה חרא" יש איזשהי אמת מסוימת
. אבל השיר, ככה לפחות נראה לי, לא נכתב במיוחד עליה, אלא שהיא נבחרה במיוחד כי הדמות שלה מתאימה לשיר.

לא

השיר לא נכתב במיוחד על עלמה זק,למרות שהיא מבצעת אותו יופי (שחקנית מעולה!), השיר לא נכתב במיוחד על אף אחת, אבל יש לא מעט מקרים דומים בעולם הבידור השרלטני שלנו.

לא אמרתי שהשיר נכתב במיוחד עליה

אמרתי שהיא נבחרה במיוחד לשיר בגלל ההתאמה... לא משנה

לא

השיר לא נכתב במיוחד על עלמה זק,למרות שהיא מבצעת אותו יופי (שחקנית מעולה!), השיר לא נכתב במיוחד על אף אחת, אבל יש לא מעט מקרים דומים בעולם הבידור השרלטני שלנו.

לא

זה באמת נכון.

איזה מגניב שאתה משתתף בפורום. תדע לך שאני מאוד מעריך אותך כיוצר.

זה באמת נכון.

איזה מגניב שאתה משתתף בפורום. תדע לך שאני מאוד מעריך אותך .

1תודה 2תודה 3תודה

1 מעניין מה מקור התקלה שגורמת לכל דבר שאני כותב להופיע 3 פעמים 2 מעניין מה מקור התקלה שגורמת לכל דבר שאני כותב להופיע 3 פעמים 3 מעניין מה מקור התקלה שגורמת לכל דבר שאני כותב להופיע 3 פעמים

טיפקסית

New member
קוביהו נו מה תכנוניכם לחג השני

חוץ מאשר לצפות בעצמכם [זהירות-טיזר!~] מחר יום רביעי בשעה 22:40 בערוץ התרבות הישראלי [69 בלווין,ובהוט הערוץ שאחרי הופ] בהופעה שלכם מהופעה במשכן אומנויות הבמה ב-1997? יש עוד תכנונים? רדיו/מוזיקה/עברית איפה אתם מבלים את החג השני? אההההההההההההההה יש מימווווווווווווווווווווווווווווונה מחר תרבחו ותסעדו אני מקווה שאתה מוכן לכל המופלטות והמתוקים? תגיד מאיזה עדה כל אחד בטיפקס אם אתה יכול לרשום,תמיד נורא עניין אותנו לדעת מי מכם מאיזו עדה אז תהיה נחמד ותרשום מאיזה מוצא כל אחד בטיפקס

1מאיוש

New member
קובי מה לגבי הופעה במודיעין?!

תיהיה בסוף ? ויש מצב לפגישה אם תיהיה הופעה?! ערב חג שני שמח

למעלה