תגידו זה נורמלי

תגידו זה נורמלי

ארבעה חודשים אחרי ניתוח טבעת, סגורה על שמונה וחצי ירדתי בסך הכל 8 ק"ג. לא מרגישה סגורה בכלל. מה עושים? אני גם לא יודעת מה אוכלים?

ליבי3617

New member
תלוי את מי שואלים

יש כאלה שיגידו לך שלוקח זמן להרגיש סגירות ולרדת. ארבעה חודשים ורק 8 ק"ג? סגורה 8 וחצי? איך את לא מרגישה מוגבלת? מה את אוכלת במשך היום?

אופירA

New member
מנהל
לא מרגישה סגורה

אז תמשיכי לסגור. סגרת 4 פעמים, נכון? תסגרי עוד 1/2CC. אם את לא מרגישה מוגבלת, ולכן אוכלת הרבה בכמויות, זו הסיבה שירדת 8 ק"ג, למרות שזה יפה מאוד, ואם הקצב הזה יתמיד, תרדי 24 ק"ג בשנה הראשונה. השאלה כמה יש לך לרדת, וכמה את אוכלת. כעיקרון, עם טבעת אוכלים מה שהטבעת מאפשרת. כלומר את צריכה להמשיך לסגור, אם את לא מספיק מוגבלת.

יש לי הרבה לרדת,

סגרתי רק 3 פעמים בפעם האחרונה אמרתי לד"ר שחר שאני לא מרגישה הגבלה ואז הוא סגר לשמונה וחצי. יש לי הרבה לרדת ואני אוכלת הרבה יחסית למה שאני שומעת שאחרים אוכלים. השבוע יש לי סגירה נוספת וברור שאסגור עוד. ד"ר שחר אמר לי שעכשיו אני מגיעה לסגירות הגבוהות ועכשיו תתחיל הנשירה של ה- ק"ג. את מציעה לי לרשום מה אני אוכלת במשך היום ולשוחח איתך אחרי שבוע אולי?

סליחה - האם כדור בשם פבוקסיל יכול

לגרום לכך שהירידה איטית? ואנא מכם אל תאמרו לי לשאול את ד"ר אבינוח.....

אופירA

New member
מנהל
זה נכון. כשתתחיל הגבלה תתחיל תאוצת ירידה

טוב מאוד לרשום מה שאוכלים במשך היום, כל ביס, כמויות ותכולת המזון. ובהחלט, תרימי טלפון. לא הייתי מוטרדת מקצב ממוצע של 2 קילו בחודש במצב של חוסר הגבלה מספקת. זה טוב מאוד. הסגירה השבוע - מצוין. אני מאמינה שיהיה טוב. אל תיחפזי ותדרשי לסגור הרבה. ואם בכל זאת, תשתי 3 כוסות מים, לא 2. שתהיי יותר בטוחה.

למעלה