תגידו -זה בכוונה?

תגידו -זה בכוונה?

התמונה משמאל היא מ89' והתמונה מימין היא מ03'... היא התלבשה במופע כמו שהיא היתה לבושה בשיר של הקליפ או שזה לא קשור?

וואי נחמד../images/Emo70.gif../images/Emo9.gifלא לא נראה לי שזה קש

קשור....או אולי טיפונת הרי היא לבשה גם את הבגד של SLOW כמה פעמים לא
כנ''ל הלכה עם הבגד של IYE לאיזה טקס....

Fever2002

New member
יש דימיון

אבל לא נראה לי שיש קשר. ה-BL היה בגוונים של שחור לבן מבחינת מוצרים (לפחות לפי האלבום וה-DVD מבחוץ) ואולי היא התאימה בעקבות זה את הבגד למופע,ואולי אין קשר. הפרשן הבכיר (רן) לא זמין כרגע כדי להגיד מה דעתו.
יוחזרו שרינה ולורין ללוות את קיילי

../images/Emo160.gifJחח אהבתי ת'חתימה!!!

ידעתי שזו שרינה!!!! רבתי עם מישהי היא אמרה לי שזו לא היא מה קרה-הן לא מלוות את קיילי יותר

Fever2002

New member
חחחחח

שרינה וויט (אם נתרגם את שם המשפחה לעברית נגלה שהוא ממש מתאים למראה שלה חחחחחח) ולורין קאטו המקסימות לא מלוות אותה יותר. ב-MCB היא הביאה 4 מלוות אחרות ("כדי שנוכל להנות מזיו יופין") וחבל.

../images/Emo160.gifחחחחחחחחח../images/Emo70.gifוויט....חחח

נכון המלוות בMCB באמת זוועתיות אבל זה היה מופע יחיד -כשהיא תצא[WHEN
]לסיבוב הופעות אז נראה מה יהיה אגב-הבטתי שוב בקלטת מערוץ 3 ואני כבר לא מתלהבת כ''כ מההופעה בהתחלה התלהבתי כי זה שירים חדשים מהאלבום אבל בלללההה והמלוות טיפה הורסות

Fever2002

New member
לא סתם היא הביאה 4

אם זה היה רק 2 היה יותר קל לגלות מי מזייפת
אבל הן לא הופיעו איתה רק ב-MCB גם בהופעה ב-BBCיר וב-TOTP הן היו אני חושב. מה שהיה בערוץ 3 נמצא כמובן באיכות טובה יותר ב-DVD,הופעה נחמדה אבל FEVER לדעתי האישית עולה עליה בעשרות מונים. וב-FEVER נמצאות "הליידיס" המקוריות שאלה הן שרינה (וויט כנראה כדי שזה יהיה שחור ולבן וזו הסיבה הנסתרת לבחירה של קיילי בגוונים של שחור לבן בבגדים כמו שהעירו פה באיזה אשכול וגם לעטיפה של MCB כמזכרת אליהן חחחחחח,סתם) ולורין.

Nadav נדב

New member
היו 4 זמרות ליווי בגלל שיש המון

קולות רקע בשירים של BL....לדעתי הן היו איומות, זייפניות להחריד וקילקלו חצי הופעה. בכלל...MCB הוא סתם מופע השקת אלבום שניפחו אותו להיות יותר ממה שהוא....בגלל זה האכזבה של אנשים רבים אחרי הצפייה בו. ומן הסתם אין מה להשוות לFEVER....

למעלה