תגידו..ה MASTER של כל TRACK

ibenshlush

New member
תגידו..ה MASTER של כל TRACK

בנפרד חייב להיות בכל WAVE מוקלט?? האם הMASTER הזה משפיע על הווליום שלא יעבור את ה PICK ויזמזם במערכות אחרות (ישמיע דיסטורשיין)??? תודה

ibenshlush

New member
ישנה אפשרות לעשות לכל TRACK

MASTER שבו ניתן לראות את גובה עוצמת הווליום... האם אופציה זו היא הכרחית כדי לאזן את הTRACK ?? האם הבנתה אותי בכלל?? :)

kundara

New member
מה זה מאסטר?

אפשר לראות את העוצמה בווליום מטר שנמצא במיקסר, האור הירוק הזה שקופץ

ibenshlush

New member
תגיד , איך אני מעתיק את דף העבודה

ומעתיק אותו לכאן כדי שתראו??

HeavenlyB

New member
כפתור PRINT SCREEN

יצלם את המסך, ואז בתוכנת עריכה של גרפיקה/תמונות, צור קובץ חדש ובתפריט EDIT תבחר PASTE וזה יעתיק לך את תמונת המסך לקובץ.

HeavenlyB

New member
אוקיי

אני לא מכיר את המוכנה הספציפית הזאת, אבל לפי איך שזה נראה, זה מאסטר ששולט על כל המיקס. מעין ווליום כללי לפני היציאות של הכרטיס. בד"כ אין מה לגעת בו. את המיקס צריך לעשות כך שזה יגיע לווליום הנכון במאסטר, בלי שנצטרך לשנות את המאסטר. אם צריך להנמיך אותו, סימן שמשהו לא נכון בעבודה שלנו במיקס. אם משהו מגיע אליו חזק, זה לאו דווקא אומר שערוץ מסויים נכנס לדיסטורשן. זו רק אחת האפשרויות. אפשרות נוספת היא ששילוס של כמה ערוצים, מעמיס על תדרים מסויימים שביחד מגיעים לעוצמה גבוהה מידי ורק במאסטר זה נכנס לדיסטורשן. אפשרי להנמיך אותו במצב כזה, אבל זו עבודה לא נכונה של מיקס.

ibenshlush

New member
כלומר ה MASTER נשאר קבוע...

והכיוונים של כל הTRAKIM האחרים בהתאם לNASTER המוצג... כגון- הנמכת ווליום של WAVIM מסויימים והנמכת דיסטורשנים אחרים אסור לשנות את הMASTER כי זה כיוון הווליום הרצוי בכל מערכות ההשמעה האחרות (קומפקטים, מערכות סטרעאו ועוד..) האם הבנתי נכון??

HeavenlyB

New member
לא בדיוק

אם היה אסור להזיז אותו, אז בכלל לא היו נותנים את האפשרות הזאת. אבל אם אתה עושה את המיקס בצורה נכונה, אז הווליום של המיקס צריך להיות נכון בלי לגעת במאסטר. את הווליום אתה קובע בכל ערוץ, כן. הווליום של המאסטר לא קשור למערכות. הוא פשוט מכוון בהתחלה בצורה שלא משנה לך את המיקס. אם המיקס יצא לך טוב אבל הווליום הסופי חלש או חזק ואזה לא רוצה לשנות את המיקס, אז אתה יכול לשנות את המאסטר. אבל מיקס שעשוי בצורה נכונה, אמור להיות בווליום הנכון בלי שינוי של המאסטר.

למעלה