אם אתה כוסון אז כן P:
M m o r r i s s e y New member 26/3/07 #38 ../images/Emo88.gif20 שקלים בבקשה ../images/Emo11.gif ברוך הבא אחשלו
W wiseman19 New member 26/3/07 #43 מזל שיש פה עוד סטרייטים... נראה לי שכולם פה הומואים חח סתמ סתמ...|חרפון| ברוך הבא
א איNדיגו New member 26/3/07 #45 ../images/Emo47.gif למה להגיד ככה? יש גם סטרייטים עם ראש פתוח... זה שהוא בפורום לא מחייב אותו לנטייה מסויימת, יכולות להיות שלל סיבות לגלישה כאן.
../images/Emo47.gif למה להגיד ככה? יש גם סטרייטים עם ראש פתוח... זה שהוא בפורום לא מחייב אותו לנטייה מסויימת, יכולות להיות שלל סיבות לגלישה כאן.
א איNדיגו New member 26/3/07 #47 ../images/Emo47.gif אה חחח זה פשוט לא נראה לי מצחיק אבל סבבה (וברוך השב, אגב)
ש שעטנז New member 26/3/07 #51 אם בחפש"ש אני לא אחזור, אז מתי?! =] ד"א, מירלה הייתה צריכה לזכות! LA REINA DE LA NOCHE! *מתחבא*
ש שעטנז New member 26/3/07 #53 מדהימה! אני לא מפסיק לשמוע אותה. כבר מדצמבר 06. אני יותר העדפתי את TU VOZ SE APAGARA. אבל נראה לי ש'לה ריינה' הכי מתאים. אה בקטנה... לפחות בחרא שהם שלחו יש איזה אחד יפה!
מדהימה! אני לא מפסיק לשמוע אותה. כבר מדצמבר 06. אני יותר העדפתי את TU VOZ SE APAGARA. אבל נראה לי ש'לה ריינה' הכי מתאים. אה בקטנה... לפחות בחרא שהם שלחו יש איזה אחד יפה!