תגידו הוא דפוק???

ענת 241

New member
תגידו הוא דפוק???

בחיי שאני לא מבינה את הרידג' הזה, ומה הוא מצא בה?? והוא עוד נשאר איתה?

Guy K

New member
מה הוא מצא במי?

ברוכה הבאה ענת
ואני מתאר לי שאת מתייחסת לברוק. אבל למה שהוא לא יישאר איתה? הוא אוהב אותה, לא?

tairb

New member
הוא סתום../images/Emo128.gif

יש לי שני דברים להגיד: דבר ראשון אני חדשה! דבר שני רידג' באמת סתום היא בוגדת בו ויש לה ילד מאחיו והוא עדיין איתה ובכל זאת שהוא אוהב אותה הוא ממש טיפש!

Guy K

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

ומה אם היא לא בגדה בו? הרי היא לא ידעה שהוא חי. והסקס שלה עם ניק היה סתם אקט של דכאון. אנחנו אפילו לא בטוחים אם היא בכלל רצתה לשכב עם ניק, או סתם היו לה הזיות. הרי באותו ערב ממש היא ראתה את הפנים של רידג' באש וכמעט התאבדה. נראה לי שבגידה זו מילה קצת קשה לאישה שעמדה על סף התאבדות, ולא נראתה כאילו היא יודעת מה היא עושה. לא?

לינה18

New member
לפי דעתי

ברוק לא בגדה בריג'-כי הוא נחשב למת! ואלולא ניק היא היתה מתאבדת. ובקשר לריג'-ממש כל הכבוד לו. זה ניראה כאילו שהוא ממש הישתנה מאז טיילור. כלומר יחסו לברוק ממש השתנה לטובה. זה לא מה שברוק רצתה ממנו כשהסתיים כל הסיפור סביב בריג'ית? היא רצתה 100% מליבו. לפי דעתי כעת היא קיבלה את זה, אבל הם עדיין ניפרדים וזה מעצבן מאוד. בכלל אהבתי את הקטע המרגש אתמול שהוא אמר לה שהוא לא יכול לחיות בלעדיה והוא לא מתכוון לעזוב אותה. הוא לא טיפש בגלל זה. כי אחרת אפשר לקרוא טיפש לכל מי שמאוהב, וזה ממש לא נכון.

לינה18

New member
לפי דעתי

ברוק לא בגדה בריג'-כי הוא נחשב למת! ואלולא ניק היא היתה מתאבדת. ובקשר לריג'-ממש כל הכבוד לו. זה ניראה כאילו שהוא ממש הישתנה מאז טיילור. כלומר יחסו לברוק ממש השתנה לטובה. זה לא מה שברוק רצתה ממנו כשהסתיים כל הסיפור סביב בריג'ית? היא רצתה 100% מליבו. לפי דעתי כעת היא קיבלה את זה, אבל הם עדיין ניפרדים וזה מעצבן מאוד. בכלל אהבתי את הקטע המרגש אתמול שהוא אמר לה שהוא לא יכול לחיות בלעדיה והוא לא מתכוון לעזוב אותה. הוא לא טיפש בגלל זה. כי אחרת אפשר לקרוא טיפש לכל מי שמאוהב, וזה ממש לא נכון.

S c a r l e t t

New member
גיא!!!

הגזמת הפעם!! אקט של דיכאון? לעזאזל, היא שכבה איתו, זה ממש לא אקט של דיכאון שעתיים אחרי שהיא מגלה ש"הנפש התאומה" שלה מתה היא שוכבת עם אח שלו????

Guy K

New member
הגיע הזמן שתתחילי לקבל את ברוק!

(היית צריכה לבחור ב"סטפני" בתור שם
) מה אני אגיד לך, יא חביבתי, אני מתאר לעצמי שאין שום סיכוי שבעולם שאני אצליח לשכנע אותך אבל אני אנסה בכל זאת: האישה הזו כבר בת 40 פלוס. בכל פעם שהיה לה משבר בחיים היא פתרה אותו בסקס. ולא בגלל הסקס, אלא יותר בגלל האינטימיות. סך הכל, כל מה שהיא תמיד רצתה זה שיאהבו אותה. אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שברוק אכן היתה במצב פסיכוטי באותו הלילה שהיא חשבה בו שרידג' מת - ואני יוצא מנקודת ההנחה הזו אחרי שהיא ראתה את רידג' בתוך הלהבות וכמעט קפצה אל מותה - לא נראה לי כל כך קשה לקבל את העובדה שהיא נפלה לזרועותיו של מי שהיה המקום השני אחרי רידג' - ניק - ברגע שהוא הגיע. סה"כ, כבר סיכמנו הרי שעבור ברוק, סקס הוא טבעי ממש כמו נשימה. רק טבעי בעיניי שבמצב של הלם רציני כמו שהיתה בו, היא רצתה לעשות את אחד הדברים הכי מוכרים בעיניה - לשכב עם מישהו. אז היא שכבה עם ניק. אני גם מאמין שאם מישהו אחר היה מגיע לשם - התוצאה היתה אותה התוצאה (אלא אם כן זו היתה סטפני
): הרי אין גבר שלא נמשך לברוק. ואין גבר שלא ירצה לנחם אישה יפהפיה כמוה במצב כל כך קשה. ומחיבוק של נחמה נורא קל להסחף לסקס. אז אני לא אומר שברוק צדיקה תמימה. אף פעם לא חשבתי ככה. אבל אני בהחלט חושב שאפשר להבין את רוב המעשים שלה. בסך הכל בסקס שלה עם ניק היא לא עשתה שום דבר שמנוגד לאופי שלה. היא תמיד ניחמה את עצמה על האבדן של רידג' באינטימיות ללילה עם מישהו אחר. היא אפילו התחתנה עם אריק בסיטואציה דומה (כשרידג' התחתן). בעקרון אני יכול להבין מאיפה את באה ולמה זה נראה בעיניך כל כך זול. אבל נראה לי שבמצב נפשי כל כך קשה כמו שברוק היתה בו, קשה מאוד לשפוט מישהו. אם היא היתה רוצחת את ניק, ולא שוכבת איתו, סביר מאוד להניח שהיא היתה משתחררת על אבדן שפיות זמני. אז למה לשכב איתו לא נופל לאותה הקטגוריה?

לינה18

New member
לפי דעתי אתה צודק

אני חשבתי על אותו הדבר כשגיליתי לראשונה שהיא שכבה עם ניק.

למעלה