תגידו, גם לכן זה קורה?

אפרסקה

New member
תגידו, גם לכן זה קורה? ../images/Emo12.gif

גם לכן זה קורה שכשאתן הולכות לבית המרקחת להוציא איקקלומין (או כל דבר אחר שרוקח יודע שמיועד לטיפולי פוריות), או כשאתן מתקשרות למוקד ומזכירות "טיפולי פוריות", פתאום נורא נחמדים אליכם (הרוקחת איחלה לי הצלחה)? מצד אחד זה נחמד לקבל יחס נחמד (למרות שכזכור זה לא עבד על הרופא המגעיל שעשה לי זקיקים) מצד שני זה גורם לי לרחם על עצמי ועושה לי הרגשה שבא לי לבכות. מצד שלישי אני מתחילה להרגיש לפעמים שבא לי שירחמו עלי קצת ובא לי שידעו ויתיחסו אלי באהדה (חברות, עבודה וכו') מצד רביעי אני לא רוצה לספר... ולא רוצה שידעו... ובלי רחמים חלילה (הסיסמא הקבועה שלי, מה זה טיפולי פוריות לעומת סרטן חס וחלילה) בקיצור, אוסף מבולבל של רגשות.

פּוֹנְג

New member
אני לא שמתי לב איך התנהגה הרוקחת

כשלקחתי את האיקקלומין, כי הייתי לחוצה מדי, אבל אולי (אני מקווה שלא אצטרך) אשים לב לזה בפעם הבאה ואף אנצל זאת. מה שכן זו הזדמנות לעלות סוגייה אחרת. אצלי בקופה יש מישהי שעובדת במשרד שאני מכירה, פעם היינו חברות היום אנחנו ממש לא. כל טופס שאני צריכה לקבל מהמשרד רשום בו כל ההסטוריה שלי וממש ממש ממש לא בא לי שהיא תדע שאני מנסה. אז בשבוע שעבר הייתי צריכה טופס 17 - היא הייתה שם ואני הלכתי הביתה.... אחרי כמה ימים באתי ולשמחתי היא לא הייתה. אבל מה אני אגיד לכן זה הרי לא פיתרון - להתחמק...

גורבי

New member
אני גיליתי

שלפעמים, כמה שנחמדים אליי יותר, בעיקר חברי הממסד הרפואי, אני נשברת יותר בקלות. אז כמובן
שזה לא אומר שאני מעדיפה יחס מגעיל וקר, אבל לפעמים קשה לי עם הנחמדות: גם עם זה שמתיחסים אליי כאילו אני זקוקה לרחמים, דווקא כשאני מנסה להיות חזקה. טוב, יצא קצת מבולבל (כמוני), אבל בקיצור, כן,גם לי זה קורה, ולא מעט
.

m i c h a l y

New member
אם הצלחתי להחזיק מעמד

בפגישה עם הרופא, ולא לפרוץ בבכי לשמע מילה איק' - אז בבית המרקחת הכל פרץ, ורק בגלל מילה אחת וחיוך גדול - "בהצלחה".... ציואו כמה בכיתי. ברור לי שהכוונה של הרוקחת היתה רק לטובה, אבל הרחמים העצמיים שלי היו מספיק עוצמתיים, לא הייתי צריכה את המבט המרחם שלה - ורק אחרי שעתיים בערך הצלחתי להרגע... מיכל

28קטנה

New member
אפרסקה!!../images/Emo24.gif

בהחלט מותר לרחם קצת על עצמך, אבל אם השפיות שלך יקרה לך אני ממליצה בחום לא לספר בעבודה ולכל מי שאת מכירה. אנשים לא תמיד נחמדים ומפרגנים ואת בטח לא צריכה את נושא הביציות והפוריות שלך שיעלה בכככל שיחה אקראית. אני שמרתי על מקום העבודה הנוכחי שלי כעל מפלט של שפיות שבו אף אחד לא יודע ולא שואל ויש לי כמה שעות של קצת ניקוי ראש. ואם הקניה בסופר פארם מול הרוקחת מביאה לך את הסעיף תשלחי את הבעלול שיקנה. להפחית את מצבי החיכוך והלחץ-תשמרי על השפיות שלך . זה יותר חשוב.

למעלה