תגידו גם לכם קורה

• פותח הנושא hr50
  • פורסם בתאריך

hr50

New member
תגידו גם לכם קורה

שכשאתם הולכים להתקע אתם עושים כזה אמ אמ אמ?? אצלי זה כבר אוטומטי כמעט ולא יוצא לי להתקע בצורה של כככ או ססס אלא יש לי את האמ אמ הזה וזה כמו כדור שלג לפעמים זה ממש הרבה זמן

ויטלל

New member
ברור שזה קורה..

אבל יש לי שיטה ישר כשאני רואה שאני מתחילה להגיד יותר מידי פעמים "אממ אממ" אני לוקחת נשימה עמוקה..לוקחת הפסקה..וממשיכה.. זה עוזר, מניסיון...

shuky63

New member
הפסקתי לספור את סוגי מילות הלואי

שהוספתי לדיבור שלי והשתנו מידי פעם במהלך השנים. מאד מקובל אצל מגמגמים. פגשתי פעם מגמגם שהשתמש הרבה במילים זה ויחביבי ועשה את זה בחינניות,וזה נשמע מאד טבעי.

זה ממש עוזר הוספת מילות הלוואי גם

לי זה די עוזר אבל הבעיה שלא תמיד מוצאים תמילה הזאת שתעזור זה שבריר של שניה

buko

New member
הבעיה היא להפסיק את זה

ואז זה כבר לא בעיה לנשום ולדבר נורמלי ותודה על התשובות פשוט בחיים לא הכרתי מגמגים ד"א מה הגילאים פה?

shuky63

New member
יכול להיות שהמסבחה תעזור אם גם

משננים את הפסוקים מהקוראן תוך כדי העברת החרוזים בקול רם כמובן. כמובן זה יעזור אם לא יעשו בך לינץ' קודם כי יחשבו שאתה מחבל מתאבד.

שמחה99

New member
יואבי, ננעלת על המסבחה לגמרי!!!

אני רוצה לכתוב לך שוב מה שכתבתי לפני כמה שרשורים: הנקודה היא לא המסבחה, אלא ההירגעות או הסחת הדעת מהדיבור. כל אחד מוצא את מה שמרגיע אותו, לדוגמה בערב הייד פארק האחרון סיפר אחד המשתתפים שאימונים אינטנסיביים במכון כושר עזרו לו לשפר את הדיבור. לאחרים עיסוק באומנות עוזר. פעם שמעתי שהאזנה מלאה (ריכוז מלא במוזיקה, בלי להתעסק במשהו) ליצירות של מוצארט שעתיים ביום משפרת את הדיבור. המוזיקה של מוצארט מאופיינת בזרימה וחופשיות. לא ניסיתי. חפש לעצמך משהו שאתה אוהב, שמרגיע אותך, תחביב כלשהו. מסבחה היא רק דוגמה... מלבד ההירגעות, אני מוסיפה עכשיו שיש בתחביב כדי להעלות את הביטחון העצמי וההערכה העצמית, אתה לא רק "יואבי המגמגם" אלא ספורטאי, מתמצא במוסיקה, שחיין מצוין, אומן נדיר וכו'. וזה מוריד את הגמגום לדרגת עניין משנית מבחינתך. יש מגמגמים שמספרים שבגלל שהמראה שלהם השתפר (התבגרו, נעשו שריריים, וכו' כל אחד גאה במשהו אחר...) רמת הגמגום ירדה...

למעלה