תגידו, גם אתם חושבים שהעונה הזאת ממש מעפנה?

גילת22

New member
תגידו, גם אתם חושבים שהעונה הזאת ממש מעפנה?

אני חייבת לציין, שאת העונה הראשונה כ"כ אהבתי, שלא הייתי מסוגלת להפסיד אפילו לא דקה אחת מהשידור. אבל העונה הזאת, לפי דעתי נורא משעממת. אין אקשן, האקשן היחידי היה הפרק וחצי שנועה מתה, וגם זה היה סתם מאכזב כי כולם ציפו שהיא תחזור (תכלס עכשיו, מה שווה הסדרה הזאת בלי נועה?) כל פרק תוקעים 200 שירים. זה לא מעניין, זה מעצבן. (מזל שיש לי יס מקס ואני פשוט יכולה לדלג עליהם). רננה ממש מעצבנת, היא תקועה שם. הצופים עדיין מצפים לדניאלה, מה קשורה רננה? וסבבה, אם הכניסו את רננה לתמונה, למה חושבים שמעניין אותנו לראות אותה ואת דני רבים כל שני וחמישי? תחליטו, זה כבר משעמם. ומה עניין המוות שם? המפיקים חושבים שמוות זה מה שיכניס מתח? עזריאל מת, דניאלה מתה, נועה מתה, בוקי הולך למות (לפי מה שהרופא אמר בפרק של אתמול). יופי טופי, כיף לראות את זה. ולולה, אוסי ורננה (שכבר לא "בתוכנית"), נמאס! דיי, כל הזמן לראות כאילו את אותה סצנה איך להרוס את מושיקו ודני. נמאס. אין, זהו, הם הרסו את הסדרה הכל כך מצויינת. אחח העונה שעברה, הייתה פשוט מעולה. מתגעגעת.

גילת22

New member
אהה, ושכחתי לציין

שהיחידים שאני ממש אוהבת לראות בסדרה הם חיים ועפרה. פשוט היחידים שמכניסים קצת עניין. וכל מי שחושב לעצמו שעכשיו דני ורננה עוברים לגור יחד והכל יהיה יפה, חכו ותראו- הם יפרדו שוב. (לא, זה לא ספויילר, אין לי מושג מה יהיה, פשוט ניחוש, זה דיי צפוי).

enigma14

New member
לא,אני לא חושבת שהעונה הזאת מעפנה!

דווקא בעונה הזאת הדברים יותר מיידיים ולא מורחים הכל לסוף.וגם לפי הפירוטים שלך רואים שלא הפסדת דקה מהעונה הזאתי.ברור שמותר לך לא לאהוב את הסדרה אבל אם העונה הזאת לא נראת לך אז אל תראי! אני דווקא אוהבת את העונה הזאת יותר וגם בפרקים האלה מתחיל להיות מעניין..........

העונה הזאת מלאה בבעיות

אבל משעממת היא לא. בסך-הכל העונה הזאת טובה-מאד ברובה, מצחיקה ומעניינת. אפילו הפרק לקט שלה היה יפה! יחסית ללקט.

odel123345

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך לגמרי..

הסדרה הזו מופפפרכת ברמות @ אני לא אומרת שהעונה הזו גרועה אבל העונה הקודמת עוקפת אותה בהרבה @

למעלה