תגידו בננות

jesie12

New member
תגידו בננות

בימי שקילה,אתן אוכלות פחות\רגיל אני יוצאת לסידורים והחלטתי ללכת ברגל, אכלתי ארוחת בוקר כמעט רגילה (לאחרונה 3 פרוסות לחמקל מספיקות לי) בצהריים אלך על מנת חלבון וסלט וזהו בשבת אכלתי יפה ורקדתי 4 שעות כמעט בלי הפסקה ובלי נישנוש הבייגלה הרגיל
גם לשרירי הלסת דאגתי שלא יהיה משעמם ולעסתי מסטיק
כל העיניין הזה חדש לי ואני ממש מחכה לשקילה, הסקרנות הורגת אותי, נשקלתי אצל אחותי ביום חמישי וירדתי קילו וחצי (סוף סוף תזוזה?!) מוקדם לשמוח לוקחת את זה בערבון מוגבל אם אראה עליה אני לא הולכת יותר |פחדנית|
תחזיקו לי אצבעות?

ליאת 0212

New member
מחזיקה לך, כמובן../images/Emo45.gif

ולשאלתך- לא, אני לא אוכלת פחות לפני שנשקלת. יותר מזה- אחרי הלידה ממש רזיתי, למרות שאכלתי קילוגרמים של שטויות (שהיום אני נלחמת להוריד). זה קרה כי הייתי פעילה מאוד עם שני הילדים עד כדי עילפון
הקיצר, נשקלתי גם אחרי אוכל, גם בערב, לא היה לי חשוב מתי, כי לדעתי זה לא ממש משמעותי. ראיתי שלומשנה כמה אני שוקלת, בכל שעה ביום זה נראה אותו הדבר על המשקל הרגיל. הבדל של כמה גרמים לפה או לשם לא עניין אותי. 4 שעות ריקוד?? סחתיין עלייך

אור685

New member
האצבעות קשורות כבר מאתמול.....

מתי את נשקלת?אחה"צ? אני בימי ג' בבוקר לא אוכלת עד השקילה,אבל זה לא קשה כי זה ב-9 לא נראה שעלית (עוקבת אחרייך...) בכל מקרה-תמשיכי ללכת אליה,נכון? את לא מאלה שמתייאשות! יאללה-מחכה איתך!

אני כן מצמצמת באותו היום, זה

עוזר לי להרגיש ש"התאמצתי". אבל מצד שני יודעת שלא יעזור יום אחד של מאמץ לכפר על חגיגות של שבוע.
גם אנחנו סקרנים
יאללה, לא לשכוח דיווח

jesie12

New member
../images/Emo51.gif|מתוקה ../images/Emo25.gif

ויתרתי על השתיה הרגילה לפני השקילה

מאחר ונשקלת ערומה ללא ביגוד וזה רק בבית

אז ממש לא משנה לי. אבל כשהייתי בשומרי משקל ניסתי לא לאכול וראיתי שזה לא משנה בכלל למשקל. מה שכן משנה אם נשקלים בבוקר או אחרי הצהריים.

למעלה