תגידו בנים...

א ו ד ם

New member
תגידו בנים...

למה לעזעזל אחרי שאתם גומרים יורד לכם כל החשק !?

Shadow Warrior

New member
אמממ..

כי אנחנו עייפים ואין כוח להמשיך
דרך אגב, אני פה

adiko

New member
הא??? מה לא הבנתי ...

בואי נתחיל מזה שאחרי גמירה הגוף קצת עייף את יודעת והחשק לא ממש לי לא נגמר... מקווה שהסברתי את עצמי

ה פנתר

New member
לא תמיד זה קורה

אבל שזה קורה אז אני לא יודע למה זה אבל החרמנות שלנו פשוט נעלמת לה ... צריך לחקור את זה באמת

Bassman

New member
סיבה פשוטה מאוד...

אנחנו עייפים, ורגועים ומרגישים הכי טוב בעולם... אבל שימי לב... אחרי שגומרים,, אם הבת מתעקשת ועוזרת ומלקקת... החשק חוזר ממש מהר

Pixy led

New member
מיניות פיסיולוגית.

לאחר האורגזמה, מתעורר בגברים פעמים רבות צורך בשינה או במנוחה. זאת בעקבות: א. המאמץ הפיסי שבעת המגע המיני. ב. הגוף מפריש חומרים הגורמים לעייפות, מפני שמבחינה פיסית - הוא אבד רגע לפני-כן נוזל זרע, ועל-מנת לחדש את המאגרים, המצב האידאלי לייצור זרע הוא שינה. בזוגיות, כמובן, יש מקום להתחשב - הן בת-הזוג בבן-זוגה, והן הוא בה, או הוא בו.

PaRPaR LayLa

New member
אז בגלל זה אני תמיד נרדם אחרי. ../images/Emo8.gif

טוב, לא תמיד, אבל אין מה לעשות אחרי סקס מרגישים כל כך עייפים לפעמים (לפחות אני) , שאני פשוט מרחם על הבנות שנמצאות איתנו...

א ו ד ם

New member
אני שואלת

כי זה קרה לחברה שלי ויזיז שלה.. שברגע שהוא גומר הוא כזה מפסיק לנשק וכזה שוכב במיטה סתם כזה.. והיא מזה מתבאסת.. וכאילו אני אישית לא נתקלתי בזה .. אז חשבתי שהיזיז הזה שלה סתם מניאק.. כנראה שלא..

אצלי צריך לחכות בערך 10 דקות

עד שאני מתניע שוב. אבל אין שום סיבה שהוא סתם ישכב ליידה הוא יכול בינתיים ללטף אותה, נשיקות קטנות וכו'... יש עייפות ובטח שאי אפשר להתחרמן בלהט - אלה אם לקחת משהו לפניי (לא חוקי)

למעלה