תגידו בכנות

moshe one 24

New member
תגידו בכנות

יש פה עוד מישהו שחושב שהשיר החדש של NAS-I CAN זה שיר מדהים ביותר והדבר הכי טוב שיש כרגע בבייס בעצם אני חייב לתת גם כבוד לסנופ והנפטון על השיר שלהם בריו דה ז'אנרו ברח לי השם:) SHES YOUR QUEEN חזק ביותר

Hypnotize

New member
Beautiful אחלה שיר...

וגם את I Can אהבתי. שיר קליט וחמוד עם מסר טוב..

Ecko1

New member
Nas-I Can

שיר ממש יפה, ובאמת החידוש של נאס ל-"אני יכול" של סאבלימינל יצא ממש טוב... רק חבל שאין את רון שובל
חחח סתם אני נהנה להצחיק את עצמי, השיר באמת יפה... מפצה על MADE U LOOK שלדעתי היה שיר גרוע...
"I was allways told, that if I can't be part of the greatest, I got to be the greatest myself..."​

Sister G

New member
beautiful?

שיר בסדר... הייתי נותנת לו 7... את של נאס לא שמעתי

DJ$upreme

New member
ביוטיפול שיר חמוד ביותר

השיר של נאז מבעס לאללה בעיקר כי אני שונא מקהלות ילדים, לא חשוב איפה, וגם כי אני בדדרך כלל לא אוהב דגימות של יצירות קלאסיות בתוך היפהופ. וכאן הדגימה מנג'סת בטירוף.

Psycho BuZZ

New member
"I Can"

זה אחד השירים הטובים ששמעתי בזמן האחרון... אבל יש עוד הרבה טובים בבייס...

stas aka GhoSt

New member
אני יכול!

השיר של נאס הוא ללא כל ספק השיר הכי טוב שיש כרגע בייס ובכלל זה אחלה שיר גם מבחינת מסר גם הביט ממש תופס טוב וכמובן הביצועים הנהדרים של נאס

Psycho BuZZ

New member
עוד שירים טובים שיש ב-MTV Base

50Cent - In Da Club Eminem - Sing For The Moment Nas - Made You Look Busta Rhymes - Make It Clap Beenie Man - Street Life Jay-Z & Beyonce Knowles - '03 Bonnie & Clyde Justin Timberlake - Cry Me A River Aaliyah - Miss 4 You DMX - X Gonna Give It To Ya "I Can" של נאז לא הכי טוב כרגע... "In Da Club" לדעתי הכי מפציץ...

Ecko1

New member
Gossip Folks

זה השיר של מיסי ולודקריס... ומה רע בלוני טונס?!?!?
"I was allways told, that if I can't be part of the greatest, I got to be the greatest myself..."​

Psycho BuZZ

New member
אמרתי משהו רע על לוניטונס???

חס וחלילה!!! לוניטונס הם המצויירים הכי מצחיקים!!! ראסמי!!!

jay z

New member
שאלה

excuse me miss, יש אותו בmtv base??? כי אני יודע שיש לו קליפ אבל ביטלו לי ת'ערוץ, אם לא אז חכו... שיר חמוד ביותר קליפ יפה לאללה

למעלה