הפוך גדול חזק, בלי קצף, גם בשבילי בבקשה../images/Emo6.gif
מאמינה? לא, לא ממש. בגדול (וכן, אולי יש חריגי חריגים), יש הרבה הרבה שרלטנות בתחום הזה, וצינית שכמותי, טיפוס גשמי שמאוד "לא מחובר לאני של עצמו" (
) לא מצליחה להאמין שהתשובה נמצאת בכישופים וליחשושים. מה שכן - לא יכולה להגיד שכל הדברים האלה מעוררים בי סקרנות (|הרגה את אמא בוטנית?|
). בשישי האחרון למשל ישבה לי בסלון הזדמנות לפתיחה בטארוט. מימי לא ראיתי חבילת קלפי טארוט ואין לישמץ של מושג מי נגד מי. אבל... היתה חברה עם חפיסת קלפים... וקצת ידע בתחום... והיו כמה חברות מבסוטות מסביב... והיתה אווירה מעולה, אז אמרתי - יאללה, נראה. ומה קיבלתי? את המאסטר
, הקלף שהסתבר שנחשב להכי "חזק" בחבילה. ובטח ובטח שזה עורר את סקרנותי עוד, ורצתי לקרוא קצת... וכן, מאוד "התחברתי" למה שקראתי (אבל לא "לאני הפנימי שלי". אופ
). מצד שני - יש לי הרגשה שגם אם תקראי לאלְף בטארוט הוא ימצא איך להתחבר למאסטר (RT זו דוגמא במיוחד בשבילך
). אני שאבתי מהמאסטר, ככה בקטנה, דברים שאחרים אמרו לי ומצאתי בזה עוד חיזוק לדברים שידעתי שאני צריכה לעבוד עליהם. מצד שני - כשבנאדם נמצא בנקודה של חולשה/פגיעות אני חושבת שקל להיתלות בכל שטות, גם בקלף עם ציור של איש זקן ומואר עליו... ולעניינך - גם אני מצטרפת לפסקה האחרונה של RT, אם יש ספק - שווה ללכת עם הלב ולבדוק אם הספק הוא אמיתי או נובע ממשהו אחר (למשל מפחד, כמו שהרבה ספקות נובעים
). אני מניחה שלהתגרש תמיד אפשר. לחזור? גם אפשרי, אבל הרבה פחות פשוט. מאחלת המשך מוצלח, בכל דרך שתבחרי
(או יבחר עבורך הגורל|קוסם...
|)