תגידו אתן.....

נשואה 3 3

New member
תגידו אתן.....

החודש קיימנו את המצווה כל יום כדי להסיר ספק, לפני שבוע (שזה שבוע לפני תאריך המחזור) היו לי כאבי בטן של מחזור פונג אמרה שאולי זה השתרשרות ואיחלה לי בהצלחה. ביום שישי זה תאריך המחזור שלי. קיימות בדיקות שנותנות תשובה שלושה ימים מיום המחזור, המליצו לי על "מקלון הזהב". לא יכולתי להתאפק ועשיתי היום בדיקה ככה סתם באמצע היום, והייתי בטוחה שזה זה........ אבל היה רק פס אחד. בעלי אומר לי לחכות עוד אבל אני כל כך עצובה למרות שבתוך תוכי אני יודעת שזה היה צריך להיות זה. עצובה מאוד, יש מקום לאופטימיות?

אפרסקה

New member
אולי זה עוד מוקדם מידי? ../images/Emo57.gif

נשואה 33 יקרה, השאלה היא האם את יודעת בדיוק בדיוק מתי היה הביוץ, לפעמים זה יום לפני או יום אחרי מה שאת חושבת. כמו כן, הוסת אמורה (לא) להגיע בין 12 יוםם ל-16 יום אחרי הביוץ. אז אולי יש יותר ימים ממה שאת חושבת. הלוואי!!! מחזיקה לך אצבעות, תנסי שוב בעוד יומיים-שלושה

נשואה 3 3

New member
אפרסקה חמודה

אני יודעת מתי היה הביוץ אפילו נכנסתי לפורום הריון באיכילוב ושם עשו לי את החישוב אבל זה לא שינה לי כי הקפדתי לקיים את המצווה כל יום מיום הפסקת המחזור ועד לפני יומיים בערך(מתיש
). הוסת שלי מדוייקת כל 29 ימים. תודה על העידוד כי היום אני מאוד עצובה מקווה להגיע ביום שישי עם בשורות משמחות
. בעלי אומר לשמור על אופטימיות ולחכות, כאילו שיש לי ברירה. שכחתי לציין גם שבשבוע האחרון היו לי מצבי רוח נוראיים מכל דבר הייתי בוכה ונעלבת ואני ממש לא כזאת. ודרך אגב אהבתי את החתימה האופטימית שלך מחזיקה גם לך אצבעות (לא נפתחים לי האייקונים אבל מחזיקה אצבעות). תודה.

פּוֹנְג

New member
כאשר בודקים לפני האיחור רצוי

לבדוק עם השתן הראשון של הבוקר, הוא הרבה יותר מרוכז וקל יותר להורמון ההריון להופיע. אני מבינה את הקושי בלהתאפק, אבל לפעמים הסבלנות משתלמת... עדיין מחזיקה לך אצבעות.

יולי 154

New member
ממליצה על בדיקת דם

בדיקות השתן מגלות חיובי החל מ-20-25 בערך, תלוי איזו בדיקה. בדיקת הדם במעבדה מגלה כל חיובי מעל 2. אני לא יודעת באיזו קופת חולים את , אבל במכבי ניתן לבוא למעבדה עם כרטיס מגנטי בלבל, ללא הפנייה ולעשות בדיקת הריון בדם. אם אין לך סבלנות לחכות עד יום שישי, את יכולה לעשות בדיקה זו, היא מגלה מוקדם יותר, בשלבים יותר מוקדמים של ההריון. בקישור הזה יש את כל סוגי בדיקות ההריון הביתיות והחל מאיזה ערך הן מגלות. בהצלחה!

למעלה