תגידו, אתם שרוטים?

תגידו, אתם שרוטים?

למה אתם הולכים לצבא? ואני לא מתכוון רק במדינתנו, אלה בכלל... למה אנשים הולכים לצבא? במקום לבזבז את הזמן הזה על משהו טוב, כמו לימודים, משפחה, סתם לכייף הם הולכים לשחק בחיילים... אני לא רוצה ללכת לצבא, למה שאני הלך??? לא אני המצאתי את הרובים, לא אני המצאתי את הצבא, ואני גם לא מתכוון ללכלך את ידי בדם. אם לא היה נשק, אם לא היה נשק גרעיני, אם לא היו צבאות, אם לא היו מלחמות בעולם אז העולם היה הרבה יותר יפה.

אשרת

New member
,תגיד לי , אתה שרוט? שאפת משהו

כימיקלי לריאות שלך? ללא הצבא לך - אתה לא היתה פה על מנת לכתוב את אחת ההודעות הטפשיות ביותר שאתה כתבת. כדאי לך להתעורר ולהתחיל קצת להפנים אך העולם באמת עובד.

מסלינה

New member
אל תלך

כל האנשים הטובים בעולם לא ילכו לצבא, אבל האנשים הרעים, בגלל שהם רעים, כן ילכו לצבא. ובגלל שהם רעים, הם ינסו לכבוש את האחרים. ומכיוון שגם הרעים מאוד מאוד גם הם ילכו לצבא, אולי גם ינסו להשמיד את האחרים. ומכיוון שלטובים לא יהיה צבא, כלי נשק, או כל אמצעי הגנה אחר, הם יוכלו לעשות זאת בקלות. ומכיוון שהם יודעים שזה יהיה בקלות ומובטחת להם הצלחה, שום דבר לא ימנע מהם לנסות זאת. כאמור הם רעים ויש כאלה רעים מאוד. כך שבעולם כזה אתה אישית לא תתקיים, יהיו רק רעים, והם ימשיכו לעשות מלחמות ביניהם אחרי שהוציאו את הטובים מהמשחק.

פעם אחת לפני הרבה הרבה שנים..

היתה בארץ רחוקה רחוקה מלחמה. ואחרי המלחמה הזו כוווווולם האמינו שיהיה שלום, ולכן גם הולנדים, פולנים ובלגים לא הלכו לצבא אלא חיו באושר ועושר ובשלום זה עם זה ועשו אהבה גם ביום וגם בלילה... ואז יום אחד בא המכשף הרע עם הצבא שלו וכבש את כל הארצות האלו והרג שם הרבה מאד אנשים טובים שלא היה להם צבא בכלל.... אבל למזלינו, למכשפה הטובה אשר בארץ עוד יותר רחוקה היה צבא גדול וחזק ואז היא באה לעזור לאותם אנשים טובים בלי צבא והכתה את המכשף הרע מכה ניצחת... לילה טוב חמודי.......

negev

New member
לצפונבוני שלום וברכה !

אם מלוכסני העינים לא היו תוקפים את המכשפה הרעה וחזקה יותר לא ברור איך ההיסטוריה היתה זורמת ..........

negev

New member
קצת היסטוריה - פרל הרבור -7/12/41

תקיפת היפנים בהאווי -נמל פרל הרבור מה שהכניס את ארה"ב למחלחמה יפנים = מלוכסני עינים , כינוי "חיבה" לגזע הצהוב . אם לא מובן אשמח לעזור .

levikon

New member
נכון, לא חשבתי על הצד השני של

הביצה. לא משנה, אמנם ארה"ב עזרה למגר את המכשף, ברוב הנטל וההרוגים נשאו הסובייטים.

לא רציתי לספר אגדה ארוכה מדי...

הילד היה עייף ופחדתי שירדם באמצע הסיפור. אבל נראה לי שהמכשפה הטובה היתה מתערבת בשלב מסוים בכל מקרה. ייתכן שעבורינו ספציפית זה היה קצת מאוחר מדי

יש גבול הצליח

לשטוף מוח של ילד בן 14 עכשיו הוא מקבל את הכסף בטח עוד כמה מוחות יש גבול יצליח לשטוף עם שקריו?

למעלה