תגידו אתם נורמלים?

nis27

New member
תגידו אתם נורמלים?

זה נכון שזה לגטימי לא לאהוב שירים של טורי. אבל לרדת בצורה כזאת על האלבום החדש שלה. אני למשל מאד התחברתי אל רוב השירים שם. אני לא יכול לתאר את כמות הרגש והעוצמה שעוברות בי כשאני שומע את רוב השירים באלבום. האלבום הזה נכנס לי לחיים בדיוק בתקופה נוראית. וטורי הייתה הדבר היחד שחיזק אותי. שירים כמו power of ופרסול. ביי ביי דגים. שחלקם הדגישו עד כמה הוא מעצבן אתכם. מתנגנים אצלי בלופ כבר חודשיים. ואחריי כל שמיעה התאהבתי יותר יותר. אני חייב לציין שזה היה ממש מתסכל לראות מה הולך כאן. לרגע שכחתי שאני מבקר בפורום של טורי אמוס. אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אז בעצם אני מבזבז את הזמן שלי כאן.

Springy

New member
לשפיותם של חברי הפורום אני לא מוכנה

לערוב. אבל – אף אחד לא "ירד" על האלבום. העברנו עליו ביקורת. אנשים הסבירו בצורה מאוד יפה ומנומקת מה "לא תפס" אצלם. אנחנו לא ילדים. אנחנו לא חייבים לחשוב אותו דבר. וביקורת שאינה חיובית אינה "ירידה". לא מזמן, אם תגלוש קצת אחורה, דיברנו על ההבדל בין הערצה והערכה, ועל כך שאי אפשר לקבל כל דבר שטורי עושה ככליל השלמות. זה פורום והוא מיועד לדיון. ואני חושבת שלא אטעה אם אומר שהשבוע היה השבוע הכי פעיל שראינו בפורום הזה. כי אנשים קיימו ד-י-ו-ן! חשבת אחרת? ספר לנו וספר לנו למה. אנחנו נקרא, נחשוב, אולי נגיב, אולי נשמע שיר מסוים שוב וננסה להתחבר אליו ממקום אחר. ואולי לא יזיז לנו. אז מה? אתה אינדיבידואל, כולנו אינדיבידואלים. אנחנו באים עם מטענים שונים ומתחברים לדברים שונים ממקומות שונים. אנחנו יכולים לדבר על זה. ועדיין לא להסכים. ועדיין ליהנות מה"שיחה". העולם (והפורום) היה מקום מאוד משעמם אם כולנו היינו חושבים אותו הדבר. כמה פעמים אפשר לפתוח הודעה בסגנון "טורי המלכה! איזה אלבום מושלם!" וכמה פעמים אפשר להגיב על ההודעה "נכון אח שלי!"? בעיניי לא לגיטימי לפתוח הודעה בכותרת "תגידו, אתם נורמליים?!". הכותרת שלך משדרת התנשאות, עוד לפני שקראתי בכלל מה יש לך לומר: אתה חכם מאיתנו, מבין מאיתנו, ואנחנו נחותים ממך. איך היית מרגיש אם הייתי שואלת אותך בצורה כזאת אם אתה נורמלי משום שאתה אוהב את האלבום החדש? בפעם האחרונה שבדקתי, טעם מוזיקלי לא מעיד על שפיות, וגם לא על בוחן מציאות תקין. ואני קצת מכירה את התחום, אז להשכלה כללית, במחלקות פסיכיאטריות יש עשרות ומאות אנשים ששומעים מוסיקה מצוינת. מעבר לכך, מי בדיוק קובע מה זה "נורמלי"? חבל שאתה חושב שאנחנו לא ראויים לך, כי רוב הגולשים לא חושבים כמוך. הפסד שלך. אני חושבת אחרת ממך, ומבחינתי דווקא יש לך מקום טוב לידי, אם בא לך לשבת איתנו. שיהיה לך סוף שבוע קסום.

רות אן

New member
לא צריך לכעוס

אני מבינה שזה מתסכל לשמוע משהו שלילי על משהו שאתה מאוד אוהב, אבל גם אנחנו מאוד מאוד אוהבים את המוסיקה של טורי וגם את הביקיפר. למרות הביקורת שקראת כאן שהן לגיטימיות, ואנחנו שמחים שסוף סוף נברא פה דיון פורה ולא רק הרעפת מחמאות על טורי... חוץ מזה, אני שמעתי אותו אתמול אחרי התנזרות די ארוכה, ואהבתי אותו יותר מכל הפעמים...

פלוטו24

New member
חבל שאתה חושב כך

כפי שנאמר, כל אחד בפורום רשאי להביע את דעותיו באיזו תורה שיחפוץ, כל עוד הן לגיטימיות ובונות. לקבוע שאנחנו לא נורמליים ו"יורדים" על האלבום של טורי זו הנחה מוטעית מיסודה. אף אחד לא השתמש המילים קשות על האלבום וכל אחד חלק את ביקורתו עליו. להיפך, (כמו ש springy אמרה), אם כולם היו מסכימים על אותו דבר, הפורום היה דל מבחינת כתיבה ותרבות דיון. אין אמן שהוא מושלם וטהור ב 100% ועד כמה שאני גם אוהב את טורי ואלבומיה עזרו לי להתמודד עם תקופות בחיים, אני לא חושב שכל אלבום היה יצירת מופת מושלמת ב 100%, וזה לא עושה אותי מעריץ או מוקיר טורי פחות טוב ממך. חבל שאתה חושב שאתה מבזבז פה את זמנך, כי כל אורח חדש בפורום יתקבל בזרועות פתוחות! אז אל תקח ללב, תחשוב קצת על מה שכתבנו ואתה מוזמן להצטרף!

למעלה