תגידו אפשר
?

תגידו אפשר ../images/Emo24.gif?

אני כל היום מסתובבת עם תחושה קשה, של בדידות, של פחד.. פחד מאהבה, פחד מזוגיות... לא מצליחה להשתחרר מזה... מה עושים עם כל המסקנות שהסקנו מפרק א'? איך נדע שלא ניפול לאותה מלכודת שוב? איפה תעודת הביטוח שמקבלים אחרי גירושין שלא נעבור את זה יותר שוב בחיים אף פעם?? כבר אמרתי שאני צריכה
??

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

במקרה שלך יקירתי (בדיוק כמו שהיה אצלי בזמנו), את לא תפלי למלכודת, רק אם תטפלי בעצמך ותביני מה גרם לך ליפול לתוכה בפעם הראשונה

אני מטפלת בעצמי..

אבל אני עדיין מרגישה שעל כל צעד שאני מתקדמת קו הסיום מתרחק עוד עשרה... ואני מתה מפחד!!

לילי301

New member
הכי חשוב..

לא לפחד, לצעוד, בלי להתאבד כמובן, אבל ללכת בבטחה, עם ראש מורם ובגאון, אל תחפשי שיגרדו אותך מהרצפה, אל תחכי שיעשו בשבילך, עשי לעצמך..ההרגשה כל כך נעימה אח"כ. אל תתני לעצמך לסנן מהלכים בגלל הפחד, עשי צעד, ועוד אחד..לאט..בסבלנות..וגם אם טעית..אז מה?? צאי לדרך אנחנו כאן מגבים עם הרבה
.

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif תעודת ביטוח?

אם יש אחת כזאת אז כנראה דפקו אותי!!!
אין תעודת ביטוח ואין אחריות... יש רק אותך מנסה שוב ושוב גם אם יכאב עד שתמצאי את מה שהלב רוצה. קחי את זה לאט עם המון אוויר, קחי את זה בכיף עם המון הומור ותראי שזה נהיה רק קל יותר עם הזמן. קבלי גם
לשיפור המצב רוח!

אויייייייי.... הלוואי שהייתי קלילה יותר..

יש דברים שאני הכי רצינית ולוקחת ללב ולא יכולה לצחוק עליהם. זה אחד מהם...

Bubble Girl 27

New member
מתוקה החיים מחייבים אותנו

לנסות לחייך ולצחוק גם מהדברים הכי קשים.. ההתמודדות ככה יותר קלה... המלצת הד"ר... להגיע להמון מפגשים להיות עם המון חברים ולדאוג שיהיה בהישג יד חבר או חברה שיודעים להצחיק... זאת אחלה התחלה.

sharon30a

New member
תפוזית יפה שלי!

אם היתה תעודת ביטוח על מציאות אחרת שתתהווה אחרי משברים וצלקות כל כך גדולים שעוברים בשל הגירושין, אזי כולנו היינו במקום אחר היום... את לא לבד ואת יודעת את זה! יש לך משפחה מדהימה שתומכת ועושה למענך ולמען האפרוח המקסים שלך! יש לך אותי (רק 3 בניינים ממך...
) והכי הכי יש לך אותך! יפה קורנת מאושרת! שלמה כל כך שלמה עם הצעד שעשית ובתוך תוכך את יודעת שזה הדבר הכי טוב שיכל לקרות לך ושעשית למענכם! תווית למענכם חיים טובים יותר שלמים יותר והכי הכי עתיד טוב יותר מהמציאות העגומה שבה היית חיה איתו.. מפטיחה לך שיהיה טוב נשמה ומזכירה שוב את השיחה שלנו אתמול בבוקר... תשקלי שוב את "המתנה" שאני הענקתי לעצמי לפני 4שנים.. תעניקי אותה גם לך... רק טוב ייצא לך ממנה! נשיקות יקירתי ואני כאן את יודעת...

כמה שרק תרצי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין לנו תעודת ביטוח לכלום אבל יש לנו נסיון ושכל ישר ואני מאמינה שהלב לא משקר ועוד כמה לסיום

shon שון

New member
קודם כל/tapuzforum/images/emo24.gif מהלב

ו...יקירתי , שבי לך פרקדן על שפת הבריכה, תרגישי חופשי להכנס למים כשיתאים לך, מצטערים המציל נפטר , לכן מומלץ לשחות רק כשיש חברים בסביבה, או להשאר במים הרדודים, מותר לאכול בבריכה אבל זה עושה בחילה לפעמים

../images/Emo2.gifמסכן המציל!!!

אני יושבת על שפת הבריכה, רק שאני מסתכלת על המים וחושבת מה יקרה אם אני אכנס?
ואם אני אהנה מלשחות עד שאני אשכח לצאת מהמים?
ומה יקרה אם אני לא אשים לב שהמים פתאום נהייו עמוקים?
ומה יקרה אם אני אשים לב שאני מתעייפת אבל לא יכולה לצאת מהמים?
ומה אם אני אטבע??
והמציל מת?!?!!
וגם אסור לאכול כי זה עושה בחילה..
. מה עושים?!?!

tunalover

New member
מאחלת לך להתאהב כאילו לא נפגעת מאהבה בחייך

זה מה שאיחלתי לעצמי ואני מאחלת לכל אחד הנקרה בדרכי. אני חושבת שזאת הדרך היחידה לתת לעצמך ולסובבים אותך צ'אנס להינות מחוויית האהבה.
והרבה אנרגיות חיוביות

מאחלת לעצמי לדעת ולהרגיש שלמדתי מהטעויות

שלי, ולדעת ולהרגיש שמה שחוויתי לא יחזור יותר כי לא אתן לו.. ואני עדיין לא שם. וכן, מאחלת לעצמי לאהוב כאילו לא נפגעתי אף פעם... הלוואי

תרקדי כאילו אף אחד לא רואה

תהני כאילו אין מחר והכי חשוב תאמיני שמגיע לך לאהוב ולהיות נאהבת כי את ראויה לכך, כי מגיע לך, כי את שווה!!! תאמיני בכך ואז זה יקרה. אור ואהבה....

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif אני כ"כ מזדהה עם המקום

שבו את נמצאת.. אני בדר"כ ממש לא מונעת מתוך פחד, והנה - בעניין הזה, מצאתי את עצמי משותקת אחריו. בהתחלה פרחתי, נהניתי מהלבד, מלהיות מחוזרת, מקשר "מסעיר" (עלק)... אבל עכשיו העבר מונע ממני לנסות, בלי פחד

שחR

New member
את משביחה את המערכת החיסונית שלך

מפוקחת, מנוסה, יודעת להבחין בין עיקר לטפל..יעזרו לך להפיק את תעודת הביטוח הטובה ביותר בשוק עבורך. זוכרת ? אין חברת ביטוח שבאמת מכסה הכל שצריך אותם. אבל זה עדיף מלא כלום. לא יודע מה גרם לך דווקא היום להכניס את עצמך לסרט אימה. אולי הורמון מופרע אולי חויה. מה שחשוב שתדעי שבחיים, יש קמדיות, דרמה, מוזיקאלס, וגם סרטים רומנטיים מקסימים. פעם לפני המון שנים סיפרו לנו אגדות יפות שנגמרו בחתונה ובמשפט "הם חיו באושר ובעושר עד עצם היום הזה" אף אחד לא סיפר לנו מה קורה אחרי החתונה....כי זה כבר לא אגדה...זה החיים. החיים יפים את יודעת את זה. תטרפי אותם..הנה היום נגמר..שימי בDVD הפרטי שלך מחר סרט חדש...לכי על קומדיה רומנטית. חג שמח יקירתי, שחR

למעלה