תגידו אנשימ... מישהו כאנ בא לניצנימ? אמ כנ תודיעו לי אולי אני יראה אותכמ!
S satlanit on high New member 8/7/02 #1 תגידו אנשימ... מישהו כאנ בא לניצנימ? אמ כנ תודיעו לי אולי אני יראה אותכמ!
P pEace LadY New member 8/7/02 #2 היהודים לא מופיעים בניצנים סתם לידע כללי בגלל אביב גפן...הוא לא רוצה להופיע איתם ..ויש לו קשרים עם המפיקים של ניצנים אז היהודים פשוט לא באים כבר אישרו שהם לא יבואו באתר הרשמי שלהם... היה שם לינץ´ מילולי באביב גפן
היהודים לא מופיעים בניצנים סתם לידע כללי בגלל אביב גפן...הוא לא רוצה להופיע איתם ..ויש לו קשרים עם המפיקים של ניצנים אז היהודים פשוט לא באים כבר אישרו שהם לא יבואו באתר הרשמי שלהם... היה שם לינץ´ מילולי באביב גפן
S satlanit on high New member 8/7/02 #3 לא נורא... אביב ממה ששמעתי עכשיו בחובות!.. אבל לא נורא חיימ אמ זה!
ח חומצה שורפת New member 9/7/02 #4 מה ז"א לא רוצה להופיע איתם??? למה מי הוא???????? סתם סתם.. כבודו של אביב מונח במקומו..אבל.. זה היהודים!!!!!! איזה חוצפה!!! טוב אז אין לי סיבה לבוא לניצנים.. רציתי לראות אותם..
מה ז"א לא רוצה להופיע איתם??? למה מי הוא???????? סתם סתם.. כבודו של אביב מונח במקומו..אבל.. זה היהודים!!!!!! איזה חוצפה!!! טוב אז אין לי סיבה לבוא לניצנים.. רציתי לראות אותם..
S shmir New member 9/7/02 #5 גם בצמח לא... גם בצמח היהודים לא יהיו השנה בגלל אביב גפן... עוד סיבה לא להיות שם