תגידו אנשים...

ליאור 17

New member
תקשיב אתה רוצה לדעת מה אני מתנדב

דבר ראשון אחי אתה לא צריך לדעת מה אני מתנדב והצופים לא מחויבים לצאת עם שני כבאים לארועים גדולים תקרא את החוקים עוד פעם נשמה ובשביל השאלה שלך מה אני מתנדב אני יגיד לך אני מתנדב כדי לעזור להציל חיים וכ´ו ובגלל זבה אני מתנדב במשמר האזרחי ובמד´א ובעוד כמה תנועות ננוער ימין כצונייות כי אני ציוני ואיכפת לי מהארץ ומהאנשים החיים בא וכל עוד אני יכל לעזור אני עוזר ואני לא בא בגישה שלילית לשום מתנדב אני בא לטובת המתנדב אל תשכח שנאי מתנדב ואני בא בגישה חיובית זו מסיבה של מתנדבים ואם חשוב לכם לבוא תדברו ונדאג שתצאו או יותר נכון אתם תדאגו ואף אחד לא מחייב אותך בתור מתנדב לצאת לאבטחות אז אתה יוצא נותן מעצמך אבל פעם בשנה לא מה שתהרוג בני אדם או תזיק למין כולשהו אז אחי אם יש לך תגובה אני מחכה לה בקוצר רוח

TAFD

New member
אני מציע שנפסיק פה

טוב אני לא ארד לרמה הזאת כי יש לי כבוד לפורום הזה, למנהל שלו ולאנשים שמשתתפים בו ולכן אני לא יגיב למה שאתה כותב פה ויכתוב בדיוק את מה שאני חושב עליך. אבל רק בשביל הפורום, כדאי שתלמד לכתוב כמו שצריך ופעם הבאה שתרצה לכתוב משהו, תחשוב כמה פעמים קודם, אני בטוח שזה יהיה לטובת כולם.

fire girl102

New member
סליחה?!

אני לא יודעת מאיפה הבאת את הדברים האלה אבל אנחנו מחויבים להגיע לאבטחות ואנחנו סה"כ 9 צופים בכל ת"א הגדולה, ואני כן הייתי שמחה ורוצה מאוד להפגש עם חברי הפורום אבל קורה שאין אפשרות. אין צורך להוסיף עוד כיוון שרותם כבר אמר את הכל והוא צודק מאוד, אז אם אתה חושב שאנחנו לא רוצים חבל מאוד. וכן מכירים אותנו וכן מעריכים את מה שאנחנו עושים, ותאמין לי שאנחנו עושים הרבה מאוד למען התחנה ולמען המטרות שלה שלהזכיר לך ת"א היא עיר ללא הפסקה שיש בה כל הזמן אקשן אם זה אירועים או אם זה אבטחות ועוד מליון ואחד דברים נוספים שתאמין לי אנחנו עסוקים ועמוסים מספיק בשביל 9 צופים בסך הכל, אז אני מציעה שתחשוב לפני שאתה אומר דברים לא נכונים כי רציתי מאוד לארגן מסיבה לכולכם וקורה שלא יצא. תחיה עם זה ואל תעליב את הצופים של ת"א ואל תכניס לנו מילים לא נכונות לפה. אנחנו לא עושים את זה לכם, אז אל תעשה את זה לנו

למעלה