תגידו אנשים.....

תגידו אנשים.....

מה אתם אומרים על התמיכה העיוורת שמקבל ערן לוי הצעיר (שחקן תותח לדעתי) ולפעמים הוא מועדף על פני שחקנים לאומיים כמו עידן טל או וואליד באדיר?

agent V

New member
אני לא חושב שהוא מקבל תמיכה עיוורת.

ובטח לא על חשבון וואליד באדיר או עידן טל כי הם בכלל לא אותו תפקיד... נראה לי שהוא מקבל הזדמנויות כדי להוכיח את עצמו, אבל לא תמיכה עיוורת מהמאמן. להיפך אם מדברים על תמיכה עיוורת נראה לי שדווקא אליניב ברדה ועידן טל קיבלו "תמיכה עיוורת" הרי הם שותפו במשחק הראשון של מכבי מיד אחרי שהגיעו לחיפה עוד מבלי שהעבירו אימון אחד עם הקבוצה ומבלי ששום ידע איך הם מסתדרים עם שאר השחקנים. הרי בתכל'ס מה שחשוב זה שבהרכב ישחקו השחקנים הטובים ביותר, ולא השחקנים הוותיקים ביותר או הבין-לאומיים...הרי אם נגיד ערן לוי יותר ירשים מאליניב ברדה לדוגמה, אז יהיה עדיף לפתוח עם ערן לוי.. לכן נראה לי שההזדמנויות שנתנות לערן לוי זה לא בגלל "תמיכה עיוורת" אלא על מנת להחליט מי השחקן הכי מתאים והכי טוב לשחק במשבצת מסוים על מנת לגבש הרכב חזק וטוב.

לפי דעתי שום עושה את הדבר../images/Emo60.gif

הנכון ונותן לערן לוי את הבמה. לוי שחקן ענק עם פונטצאיל אדיר ומחכה לו עתיד טוב מאוד(אלה אם חאס וחלילה הוא יפצע). אם אתה לא זוכר קטן היה שחקן צעיר שיקבל את הבמה ותראה איזה שחקן יצא לנו

the predator

New member
חוץ מזה,

עידן טל וברדה אמנם לא התאמנו עם הקבוצה אך הם ניסו להשפיע. אם ברדה היה מכניס את הגול ההוא בסיום המשחק היינו אומרים איזה גדול שום (בדיוק כמו שקרה עם איגביני לפני גראץ).

למעלה