תגידו אנשושים... מי מפה הולך לרוק העצמאות? ואיפה אפשר להשיג כרטיסים זולים?
ל ליליו New member 15/4/04 #1 תגידו אנשושים... מי מפה הולך לרוק העצמאות? ואיפה אפשר להשיג כרטיסים זולים?
M monikaaa New member 15/4/04 #2 אני הולכת.... ואיפה אפשר להשיג.. מייחצנים אני קונה מייחצנים מהאיזור פה
T The Macker Girl New member 15/4/04 #3 הכרטיסים הזולים הם ב-99 ש"ח ואפשר לקנות אותם אצל יחצ"נים מכל הארץ...
T The Macker Girl New member 15/4/04 #5 וואלה, התמזל מזלך בדיוק היום ראיתי הודעה של מישהו שמייחצן באזור ראשון/חולון/בת ים. קוראים לו רועי, איי סי קיו 153341201. ואם את רוצה לראות את ההודעה המקורית שלו, אז כנסי לפה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=971&msgid=30303436
וואלה, התמזל מזלך בדיוק היום ראיתי הודעה של מישהו שמייחצן באזור ראשון/חולון/בת ים. קוראים לו רועי, איי סי קיו 153341201. ואם את רוצה לראות את ההודעה המקורית שלו, אז כנסי לפה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=971&msgid=30303436
M MiToOsH New member 16/4/04 #6 ../images/Emo41.gifרוק עצמאות בחיפה../images/Emo41.gif ../images/Emo104.gif תסתכלי בחתימה שלי
פ פיטפיט New member 16/4/04 #7 אפשר להשיג אצלי כרטיסים זולים! ומן הסתם אני גם הולכת... 156229392-אי סי קיו שלי!!!!
ל ליליו New member 16/4/04 #9 חחחחחחחחחחחחחח היפ הופ? את עושה אצלך היפ הופ עצמאות? אני באה!!! חחחחחחחחחחחחח
H Hypnotic Poi§on New member 16/4/04 #10 בכיף הופעה מרכזית של mc TiKvA וזה לא תקווה כמו השם אלא תקווה כי היא התקווה של העם היהודי ושל ההיפ הופ הישראלי חחחחחחחחח.... צליל איך אני???
בכיף הופעה מרכזית של mc TiKvA וזה לא תקווה כמו השם אלא תקווה כי היא התקווה של העם היהודי ושל ההיפ הופ הישראלי חחחחחחחחח.... צליל איך אני???
H Hypnotic Poi§on New member 16/4/04 #12 לא!!! יש להם לו''ז צפוף... אבל תבררי איתם נראה לי שאת יותר קרובה אליהם ממני!
ל ליליו New member 18/4/04 #17 אני רואה הרשימה רק מתארכת... עכשיו אין מצב את מבטלת את זה כי את סתם תאכזבי את כולנו.. אז יאללה מתי להיות אצלך?
אני רואה הרשימה רק מתארכת... עכשיו אין מצב את מבטלת את זה כי את סתם תאכזבי את כולנו.. אז יאללה מתי להיות אצלך?
ל ליליו New member 19/4/04 #19 מיכל קוראים לך? תתני כתובת ואני באה... אבל היום אסור לחגוג אז אנחנו סתם נדבר עם הmcיות כדי לקבוע איתן ליום העצמאות...
מיכל קוראים לך? תתני כתובת ואני באה... אבל היום אסור לחגוג אז אנחנו סתם נדבר עם הmcיות כדי לקבוע איתן ליום העצמאות...
H Hypnotic Poi§on New member 19/4/04 #20 כן מיכל... מה לעשות.... :/ אממ.... יאלללה את מוזמנת לגיע לחדרה את יודעת??? וזה לא סתם אמסיות אלו האמסיות הכי מוכשרות בארץ!!!
כן מיכל... מה לעשות.... :/ אממ.... יאלללה את מוזמנת לגיע לחדרה את יודעת??? וזה לא סתם אמסיות אלו האמסיות הכי מוכשרות בארץ!!!