תגידו...איפה פסי???

אני כאן, אני כאן, חמדתי ../images/Emo13.gif

הבוס עדין בחו"ל ונפלו עלי כמה מכרזים בבת אחת.. זה העסיק אותי לגמרי. מצטערת יקרים שלי
חוץ מזה ש.. ------------- כל נשימה ממלאה את החזה בעוד קצת מנוכחותך ואתה ממלא אותי עד כאב כאב מתוק כל כך אותו כאב המנקר בשרירים הדוויים שרירים לא ידעתי קיימים בי שרירים שניגנו בנו אקסטזה עוד ועוד.. ועוד.. ועוד אני לוכדת את נשיקת הפרידה שלך באוויר רציתי עוד קצת.. עוד לא שובעת ממך הטעם שלך עוד ספוג בלשוני הריח שלך מנעים נחיריי המגע שלך לא עוזב את עורי צחוק האושר שלך מתגלגל באוזניי רוצה שוב לטבול אצבעותיי בעסיס גופי המעורב בשלך לחדור אל מוקד ההנאה האלוהית לסחוט ממנו עוד רעידות מחרוזת פיסות עונג שזורות על ידך בתוכי אני אוהבת אותך ------------------ אבל אל תגלו. זה סודדדדדדדדדדדדדד

וגם..

בכל פעם שאני מגיעה לשם אתה לוקח אותי הלאה בכל פעם שהאופק מתקרב אתה מגביה אותי מעליו המציאות נראית קטנה מכאן כמו שורת נמלים עמלות של יום רודף יום רודף יום אנחנו מעבר מעל לעקבות הקטנות בחול בונים יקום מקביל עם כל לחישת אהבה עם כל נשיקת תאווה עם כל ליטוף מנחם נושמים ביחד חיים.. ========== טוב די.

כמה אני שמחה לראות שאת כאן

עכשיו אולי יחזרו גם האנשים שכל כך חסרה לי הכתיבה שלהם כאן. הרגשתי די נטושה בימים האחרונים.

יש מידי פעם..

דעיכה. זה טבעי.. אנשים מתעייפים לפעמים - וחוזרים בכוחות מחודשים
בשבוע הבא נתחיל בחלוקת מטלות לקראת הקומזיץ.. יהיה בסדר

חס וחלילה, נשמה שלי..

לשכוח - אף פעם לא! בחייםםםםםםםם. מכורה לך סופית וטוטאלית
הייתי אהממממ.. עסוקה עד העצם אתמול
אחר כך לקח לי זמן להתאושש.. אוךךךךךךךך.. הגעתי הביתה וצנחתי למיטה.. אוהבת אותך המון

איזה כייף לקרוא את דברייך ../images/Emo25.gif

שלומלום לך פסי יקירתי, איזה כייף לקרוא את דברייך, פשוט מציף את לבי באושר. רק לפני חודש וחצי המצב היה כל כך שונה, אני זוכר את הסקפטיות שלך בשיחותנו הראשונות. וואלאק כל הכבוד לך. מאחל לך המשך אושר אילעי, אוהב אותך מאוד שלומלום

למעלה