תגידו.... איפה כולכם??????

תגידו.... איפה כולכם??????

מתוקית איננה בוודאי הלכה לרקוד בגשם... אבל אוף אין גשם... שרון נסעה לטייל ולא חזרה סגול במשרד עושה שעות נוספות או מחפש אחרי עקרב כזה או אחרת
רקדנית בוודאי עושה מוס חדש אמממממ... פאנק מגרשת שדים מהאמבטיה... אפשר גם אחרת בוודאי שר לו איזה שיר חדש... יודע ש לא יודע שהוא חסר לנו... אוףףףףףףףףף איפה כולם?? אני עפה לי להדליק את הכוכבים ... חייבת לתפוס כמה חדשים נגמרה לי המרקחת המיוחדת ההיא... לילה מאושר לכולם ורק טוב!!!

היייייי

ומה איתי ? אז מה אם אני נעלם כל הזמן? זה לא אומר שאני לא קיים... רק טוב, גחלילית יקרה, רק טוב...

אופססס../images/Emo5.gif

לא שכחתי.... אתה כאן איתנו כל הזמן ומותר להעלם מידי פעם.. זה חלק מהחיים ואתה קיים ועוד איך!!!!
רק טוב!!!

"הנני כאן....../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

באה והולכת... צ´או יקירתי והמון אושר!!! רקדנית ה-
(עוברת ושבה..)

הנני כאן...

כמו גחליליות חגות, הנני כאן מביט מן הגגות, הנני כאן כמו אבן בגדר, כמו סלע כמו באר, אני האיש אשר ת מ י ד חוזר, חוזר!

מתוקית.

New member
נכון עדיין אין גשם אבל..

הפתוז הזה הוא לא תפוז הוא פתוז מעצ´בן רק עכשיו הצלחתי להיכנס לכאן אוףףףףףףףףףף נו לפחות הרווחתי געגועים האמת שגם אצלי ביקרו הברווזים
צבעוני למלכת האבקות הקסומות וסופ"ש קסם אני כאן כל הזמן אוהבת אותך ללא הפסקה ג´ול שמחכה לפתוז בפינה וחבל"ז לו אם ייפול לידיים שלה

מתוקיתתתתתתת../images/Emo24.gif

והוא לא יצליח לשבור אותנו הפתוז הזה
ויש לנו גשם !!!!!!!! רעמים וברקים !!!!!!!!ישששששששש!!!! הולכת לרקוד בגשם ובשלוליות יה בה דה בה דים !!!!!!!!! שולחת לך
ענקי !!!!!! רק טוב!!!

למעלה