תגידו איפה אתם?

תגידו איפה אתם?

אורלי מה קורה מתחילים לדאוג לך כאן, תני סימן. אלונה .........? וכל שאר הנעלמים ...........איפה אתם

אריסטו m

New member
שבת שלום,מתוקה שכמוך....../images/Emo24.gif

מוצאת,יקירתי מה שלומך.......??? קפצתי לביקור ב-
החמוד...... כבר שעתיים שאני רק מנסה להתעדכן לגבי מה שקרה פה בזמן שהייתי מחוץ ל-
..... וואו....כמה שינויים עברת במהלך התקופה הזו......שיהיה הכל לטובה....
.... אז הינה אני כאן על אף העלמותי .......הזמנית כמובן....
פשוט כייף תמיד לחזור הביתה אל כל האנשים הנפלאים שבו ואף לגלות תמיד כי יש מצטרפים/ות חדשים/ות......(ברוכים הבאים/ות.....) אריסטו....(הולך לטייל קצת בחדרים....לפגוש את כולם...)

שלומלום אנשים

שבת שלום. אריסטו איפה אתה התגעגעתי
מוצאת תקחי הכל בפרופורציה הנכונה אל תבני תוכניות ותהני מהיום,מהווה.

אריסטו m

New member
ניצתוש.....יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

שבת שלום ומבורך....... צהריים נפלאים....ונעימים.... הינה אני שוב כאן ב-
הנפלא הזה שמדי יום הופך להיות יותר ויותר כייפי בזכות כל האנשים הנפלאים הנמצאים בו......ושלוקחים חלק בהתנהלותו וביצירת האוירה הנעימה השוררת בו........ תבורכו על כך...... ניצתוש,מתוקה,אף אני התגעגעתי אז באתי........ שמח לפגוש אותך.....(מיותר לציין,אך בכל זאת....
) בקיצור....מה אנחנו שותים....לפני שמתחילים עם הפטפוטים...??? תודיעי לי.... אריסטו.....(אך כמה שאני אוהב את הניצת הזו......
)

אני חושבת ש ../images/Emo72.gif

נו ,נו יש לך באמת הרבה מה להשלים ונראה לי שגם מה להגיד בנושאים מסויימים אז קח לך
ענק ויאללה לעבודה
דיברת על אהבה?
מתה עליך

אריסטו m

New member
נראה לי ש......

ההתעדכנות התישה אותי כהוגן.......(אולי עדיף להעלם פחות...
) בכל זאת למעלה משעתיים רק להתעדכן.....וואללה מעייף.... נראה לי שאתן לתאים של המוח קצת מנוחה.... אלך לי להתאוורר קצת......להנות מהשבת.... אז תתכונני ניצתוש.....אני בדרך אלייך ללגום
צוננת ואולי נתעלל באיזה פלח
קר...... אריסטו.....(נראה לי שצריך לארגן בפורום משהו כמו תקציר שבועי....
)

רעיון טוב תקציר שבועי

יש מתנדבים? ואולי בכל שבוע יהיה אחראי אחר על העידכונים?

אוי אריסטו הצלחת לשמוע אותי../images/Emo24.gif

נהדר לראות אותך ב
מקווה שאתה נעלם בגלל דברים טובים אצלי מאוד מענינים......

אריסטו..מזמן לא הראית את זיו פניך

כיף לראות אותך ברוך השב רק שנס מותניך וחזור לכתוב...

אריסטו m

New member
היי חופשייה......./images/Emo140.gif

כייף לחזור.... וכייף עוד יותר להתקבל בלבביות שכזו.....
פשוט תודה לך חופשייה ...... וברוכה הנמצאת.......
לגבי הכתיבה......לא ממש מוצא בעצמי רצון להגיב,בנתיים,על הנאמר כאן בשרשורים השונים.......אולי בהמשך..... לעת עתה אני נהנה לפגוש בכן/ם.....ב-
וחוץ מזה אני שמח לראות שאת מעבירה את זמנך בנעימים....ריקודים וכו´... נפלא,פשוט נפלא.....שלא יגמר לעולם....
המשיכי להנות לך,יקירתי,כי זו הדרך להשאיר את החיוך על ה-
..... שהרי את יודעת כשהשפתיים מתורגלות בחיוכים הן נשארות רעננות...רכות..... ו......טעימות יותר........(יאמי...יאמי....טעיםםםםםםםם.....
) ובנתיים,יקירתי,אאחל לך שבוע נפלא ומהנה..... אריסטו......(אחחחח....פשוט תענוג....כמה שהבחורה הזו חופשייה.....
)

מבלים, מבלים...

שבת עם חברה, מזמן לא עשינו זאת תאמינו לי...נשים זה עם נפלא מישהו מסכים איתי? אתמול ים, שלוש חברות, עד תשע בערב בלילה..ג´ינגה, שבעברית זה ריקוד חופשי כמה רקדתי....כל כך התגעגעתי... ריקוד חופשי ברגליים יחפות בבוסתן מדהים עד הבוקר כשהשיר האחרון...הוא של הפינק פלויד (האחרון לפני שהלכתי...) היום שינה, שיחות נשים ו...הביתה עם הרבה אנרגיה סידרתי ממ"ד התחלתי לארגן גינה ו...עוד מעט חוזרים הזאטוטים מחכה להם בזרועות פתוחות התגעגעתי אליהם...החמודים סיום שבת נפלאה לכוווווולכם

למעלה