תגידו, איך ב- East? אנחנו רוצים לנסות את ארוחת הטעימות. אתם ממליצים?
M meravbr New member 19/9/05 #2 המלצנו רבות בעבר, הרבה חברי פורום פקדו ואריאציות שונות של הארוחה, ואולי כשחווים אותה פעם ראשונה היא טובה ומגוונת. בפעמיים האחרונות בקיץ האחרון אני התאכזבתי...
המלצנו רבות בעבר, הרבה חברי פורום פקדו ואריאציות שונות של הארוחה, ואולי כשחווים אותה פעם ראשונה היא טובה ומגוונת. בפעמיים האחרונות בקיץ האחרון אני התאכזבתי...
ו ו שתי New member 19/9/05 #3 אכלנו שם לפני חצי שנה את ארוחת הטעימות שמאז השתנתה. יצירתי וללא ספק טעים. ארוחת הטעימות הנוחכית נראית מבטיחה מאד. תהנו.
אכלנו שם לפני חצי שנה את ארוחת הטעימות שמאז השתנתה. יצירתי וללא ספק טעים. ארוחת הטעימות הנוחכית נראית מבטיחה מאד. תהנו.
S S i g u r R o s New member 19/9/05 #4 סתמי ובהחלט לא שווה את המחיר. הייתי, טעמתי, נשארתי אדיש. לחלוטין.
M Mastika New member 20/9/05 #7 אני דווקא ממליצה מבחר של טעמים ואווירה טובה. אנחנו היינו ומאוד נהנינו. אם אתם מאלו שיושבים על הבר - זו גם אופציה.
אני דווקא ממליצה מבחר של טעמים ואווירה טובה. אנחנו היינו ומאוד נהנינו. אם אתם מאלו שיושבים על הבר - זו גם אופציה.
G galiaS New member 20/9/05 #9 אז הינו שם. דוקא נהנינו מהאוכל אבל המקום די מבאס. מן אפלוליות טחובה...פעם ראשונה שפחדתי ללכת לבד לשירותים במסעדה .
אז הינו שם. דוקא נהנינו מהאוכל אבל המקום די מבאס. מן אפלוליות טחובה...פעם ראשונה שפחדתי ללכת לבד לשירותים במסעדה .