תגידו....|איאווין|

gilliosh

New member
תגידו....|איאווין|

מישו אולי רוצה לראת את הדוליז??? ו... אולי יכול להסביר לי איך אני יכולה לשים את הקובץ פה??? כי יש לו די הרבה משקל ואני לא מצליחה.... ואם כבר הסברים:::באותה הזדמנות אפשר גם להסביר לי איך אני יכולה להירשם לעוד קהילות/פורומים/איך שלא קוראים לזה......??? תודה מראש...גילי אני יודעת שאני נצלנית <מנצלת הזדמנויות...>!

C honey

New member
בטח!!!.. |אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

שאני רוצה לראות את הדוליז!!, של הבנות את מתכוונת?, את עשית?? ואיך את יכולה להירשם לעוד פורומים-די פשוט!!.. את פשוט נכנסת לדף הבית של תפוז... (דה דה דה נקודה תפוז נקודה סי או איי אל..), ואז למעלה, שנראה לי מסומן בכתום, כתוב קהילות בקטן, ליד עוד כל מיני דברים בנושא:אנשים, למעלה מצד ימין. ואז את לוחצת על זה, על קהילות, ואת יורדת קצת וכתוב לך חיפוש קהילה (לפי א'-ב'), אז את לוחצת שם של קהילה או אות.., ומופיעות לך כל הקהילות שבאות הזאת, או הקהילה שלחצת.. מקווה שהבנת
-חן-

gilliosh

New member
אמ.....|איאווין|

מה אם אני רושמת הודעה בקהילה זה אומר שאני רשומה אליה???

*נדחפת*

כן אם את רושמנת הודעה, את רשומה אליה..!! את יכולה לכתוב כמה הודעות שאת רוצה, ואפילו לשמור את אותו פורום\קהילה במועדפים שלך.. ולהכנס לשם כל הזמן כמו שאת נכנסת לפה ולכתוב שם כמה שבא לך!!..

C honey

New member
בכרטיס אישי..|אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

שלך רשום שכן (בכל כרטיס אישי..)!!, כלומר, רשום את שם הפורום הזה..!! אבל את בעיקרון לא חייבת להמשיך להיכנס אליו ולכתוב בו הודעות!!!.., אם את לא רוצה... עוד שאלות??, חח..

למעלה