תגידוו (ספויילר?)

an OTHER

New member
תגידוו (ספויילר?)

אני זוכרת מהעונה שעברה שליאן סיפרה למיטל שהיא וסער הכירו כשלא היה לה כסף לשלם למונית ואז סער בא ושילם.... מה נסגר עם התסריט???

MoRaN SaShA

New member
יאווווווו נכון ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ידעתי שאני יודעת מאיפה הם הכירו.. הייתי בטוחה שאמרו את זה פעם
איך יעברו עונה שלמה בלי להגיד. חחחחחחחחחחחחח איזה פאק בתסריט
יכול להיות שהם הכירו שם.. ואז אחרי זה הוא בא ושילם עליה. באמת סוג של פאק בתסריט

nush1515

New member
המפיקים של האלופה יצאו סתומים

אם תשימו לב באלופה 1 ליאן אומרת למיטל שליאן וסער הכירו בזה שליאן נסעה במונית ולא היה לה כסף לשלם לנהג ואז פתאוםםםםם סער בה ושילם עליה ומשם הם הכירו אבל עכשיו שכחו מזה ושמו "הכרות" חדשה, חחח כן בטח. סותרים אחד את השני. המפיקים של העונה הזאת ממש בהדרדרות. ><

rockarin

New member
לא הבנתי מה את/ה מנסה להגיד=/../images/Emo29.gif

ככה בנויה העלילה. סער מאבד את הזיכרון אז הוא מכיר את ליאן מחדש...

nush1515

New member
חח לאאא..

אע? מה הקשר? כשסער איבד את הזיכרון אז ליאן הסבירה לו מתי הם נפגשו בפעם הראשונה כי הוא שכח אז היא אמרה שהם נפגשו בבית שלהם ונהנהנה נו ראיתת, לא? אניוואי, בעונה ה1 ליאן אמרה שבפעם הראשונה שהם נפגשו היה שסער שילם לה על המונית אז המפיקים סותרים את עצמם האלופה 2 התקלקלה למרות שאני עדיין ממש אוהבתת בלעע

rockarin

New member
אבל היא בכוונה מספרת../images/Emo29.gif

לו איך הם הכירו מאז שסער איבד את הזיכרון
=/

nush1515

New member
נראלי שאת לא מבינה מה שאני אומרת חח

מה הקשר מאז שהוא איבד את הזיכרון? הבנתי שזה מאז, אבל בכל מקרה, יש רק פעם ראשונה שהם נפגשו והכירו אחד את השני (שהיה לפניי שהוא איבד את הזיכרון, מן הסתם) אז היא מספרת לו על מה שהיה בפגישה הראשונה שלהם כי הוא לא זוכר, והיא סותרת את עצמה כי בעונה הקודמת היא אמרה שהפעם הראשונה שהם נפגשו היה עם המונית. הבנת?

Didush15

New member
כנראה לא הבנת ...

היא התכוונה שכשסער שאל את ליאן איך הם הכירו בפעם הראשונה, היא סיפרה לו את כל הסיפור שהוא נפגש עם איציק ואז היא נכנסה וכל מה שראו בפלאשבק, אבל בעונה הראשונה ליאן סיפרה למיטל שהם נפגשו בצורה אחרת - כלומר, שסער שילם לליאן על המונית וככה הם נפגשו בעצם. יענו יש סטירה בעלילה!

bar167

New member
כבר אמרו את זה פה בפורום.. :]

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1500&msgid=96581242

שאלה

היי יש לי YES וראיתי כמעט את כל הפרקים של העונה הראשונה ( בדרכים לא חוקיות ) עכשיו את העונה השנייה אני רואה אצל חברות או אצל בת דודה שלי כי זה חוקי חחחחח סתם סתם ורציתי לשאול איפה נעלמו ג'לל דריה אשלי וטובה ומילי !??!?!?

nush1515

New member
תשובה

טובה ומילי חוזרות כנראה בסביבות פרק 40, ויש שמועות שגם דריה תחזור אבל אינלי מושג מתי ואיך וכל זה ^^

למעלה