תגידוווו איך קוראים לשיר של שנאייה טווין? i'm goona gat you good? כי אני לא בטוחה שזה השם^^^
ח חיפiשית New member 7/3/03 #1 תגידוווו איך קוראים לשיר של שנאייה טווין? i'm goona gat you good? כי אני לא בטוחה שזה השם^^^
I i love gina New member 7/3/03 #3 ואולי אתה מתכוון ל-2 השירים החדשים יותר שלה? Up! Ka-Ching וכן- זה השם i'm gonna getcha good
I i love gina New member 7/3/03 #4 וכמעט שכחתי אפרופו שאניה טווין.. כנסו בהמוניכם לפורום החדש של שאניה טויין!!! פורום שווה ביותר על הזמרת המגניבה... כנסו!!!
וכמעט שכחתי אפרופו שאניה טווין.. כנסו בהמוניכם לפורום החדש של שאניה טויין!!! פורום שווה ביותר על הזמרת המגניבה... כנסו!!!
ח חיפiשית New member 8/3/03 #7 תודה........./images/Emo8.gif לא שמעתי על השיר החדש שלה... אבל אני בכלל אוהבת את השירים שלה..ואת הסגנון מוזיקה שלה.. יש לה מלא שירים יפים..אני אוהבת במיוחד את you still the one <---לא בטוחה שזה השם..
תודה........./images/Emo8.gif לא שמעתי על השיר החדש שלה... אבל אני בכלל אוהבת את השירים שלה..ואת הסגנון מוזיקה שלה.. יש לה מלא שירים יפים..אני אוהבת במיוחד את you still the one <---לא בטוחה שזה השם..