תגידוווווו

ממממ שאלה מצוינת ../images/Emo70.gif

למה באמת

שלמונזה

New member
כי עשינו

סקר של השיר הכי טוב של משינה האלבום הכי טוב העטיפה הכי טובה והשיר הכי טוב של יובל מה עוד???

Lenard

New member
יש לי רעיון לסקר!!

התסרוקות שהכי התאימו לכל אחד ואחד...

שלמונזה

New member
עשינו גם עשינו

אולי זה היה לפני שבאמת, אני (שוב) חושבת שמפלצות התהילה זכו... מה שבטוח שהקרב היה בין המפלצות לקופים, עשינו משהו על זה

sherennn

New member
אוקייי אז כבר חשבתי הרבה זמן לשאול:

יובל: שיער ארוך או קצר? ....סתם שאלה טיפשית..אבל מה אתם חושבים..?

שלמונזה

New member
שאלה קשה

בעיקרון אני אוהבת את יובל עם שיער קצר אבל גם השיער הארוך נורא מתאים לו... למען האמת חשבתי בכלל שידונו בשיער של איגי שהוא הכי משונה...

darksideonline

New member
הקופים לוקחים בגדול

חשבתי על זה ,תחשבו גם אתם,בהתחלה הם היו ארבעה ויש בעטיפה ארבעה קופים,את ההמשך תפרשו אתם......

אז ככה

אם אני לא טועה היה זה איגי דיין שענה לשאלה למה נבחרו הקופים לעטיפת האלבום הראשון, ואכן זו בדיוק היתה התשובה שלו: היו שם ארבעה קופים, היינו ארבעה זה נראה מתאים וזהו. בקשר לשיער: יובל בנאי עם שיער ארוך שולט, ולהזכירכם, הוא גם עשה פעם קרחת. ואכן, כרבולת הבי איי ברטוס של איגי דורשת וועדת חקירה. חשבתי, וגיליתי שאף אחת מהעטיפות לא ממש עשתה לי את זה, ולכן הייתי בוחר בעטיפת הספר דוקא. ובלוגו של סיבוב הפרידה, שאם היה מתנוסס על דיסק ההופעה, זה היה הרבה יותר טוב מהעטיפה המאכזבת של מכונת הזמן. למזלנו, יש גם דיסקים בעטיפה שגם אם הם היו מגיעים במעטפה לבנה, הם היו נשמעים נהדר.

איז

New member
אני דווקא חושב

שהשיער שהכי התאים ליובל, זה קצר... בדיוק כמו בקליפ של "ניפגש במאי". ראיתי תמונה שלו מלפני שנה בערך, עם שער ארוך וזיפים בזקן... ואל תהרגו אותי, אבל זה די מגעיל.

שוטה 1

New member
שער ארוך

מה אתה מדבר הכי יפה לו זה שער ארוך אבל מה זה משנה העיקר שיהיה משינה אחר כך נדבר בעזרת השם היום אצל יאצפן יובל בנאי יודיע על איחוד ואבנר חודורוב ינגן את ריקוד המכונה עם שלומי ברכה כי יש שמועות שבתוך חדרי חדרים מדברים פה ושם על איחוד

Lenard

New member
שיער (HAIR)

אז ככה, ליובל מתאים קצר כמו בקליפ של להתראות נעורים. לאיגי ממש לא מתאים המוהוק המשונה שיש לו עכשיו, הכי טוב מה שהיה לו בעמותה לחקר התמותה.

איז

New member
אממ... דעתי האישית

לפי דעתי - מה זה חשוב בכלל השיער שלהם??!!? אם אני מעריץ להקה או זמר, אני לא מעריץ בגלל השיער שלהם או איך שהם נראים... אלא בגלל המוזיקה. (בעצם, אולי כבר נגמרו הנושאים לשיחה אז מדברים על זה...)

sherennn

New member
איזה כיף!!

לא ידעתי שכל כך הרבה אנשים יגיבו להודעה שלי (שזאת באמת שאלה לא כל כך קשורה...) אבל אני מסכימה (כבר ממזמן) עם הרוב.. שיובל=שיער קצר!!

sherennn

New member
בעצם....צריך לתת את הקרדיט ללנרד..!

..כי הוא זה שהציע את הרעיון מההתחלה! אז אני מתנצלת
זאת הייתה השאלה שלך! ביייייי

Lenard

New member
באמת?! זה היה רעיון שלי?

אני מחוק, יומיים לא נכנסתי לפורום, ואני כבר לא זוכר מה כתבתי....

למעלה