תגידוווווווו...

נקיטה...

New member
תגידוווווווו...

מי אבל מייייייי המציא את שולחן הפטריה הזו במקדונלד, מיייייי? שעה עד שאני מצליחה להתיישב על הכסא הקטנטן הזה... איך שנכנסים לסניף מקדונלד... אני מזמינה , הם כבר על הפיטריה... ואני בדמיוני... שואלתתתת, ראבק איך אני אשב שם? והם לא מוכנים לשבת בשולחן רגיל. אז אני ככה דוחפת רגל ועוד אחת, יושבת שם כמו חנוטה, מכניסה ציפס אחד לפה... וכבר לא יכולה לשבת שם... אני מתחננת אליהם ... בואו נשב בשולחן רגיל... אמא ``קצת`` גדולה בשביל השולחן הזה... והם מביטים בי בעיניהם הקטנות... אמא... סתמי ושבי. אני יושבת... אני מנסה לפחות. יודעים נדמה לי שאפילו כשנולדתי... לא היתי יכולה לשבת על הכסא הקטן הזה... בטח אחד שמההההה זה שונא הורים שם את השולחן הפטריה הזההה... נודניק! :-( נקיטה (שמתהההה על המבורגרים...)

עופריקו

New member
נקיטה שם הממציא הוא.....

נדי פעמוני...חבר אישי ,, גם לי יש את אותה בעיה לכן אני יושב על הצד.... שלך עופר בעל הפתרונות,

נקיטה...

New member
חחחחחחחחחחחחחחח... בחיי...

בחייייי שאני צוחקת, בחיי! גם אני יושבת ככה על הצד... יודע מה זה לאכול מק רואיל כפול חריף, כוס שתיה מוגדלת , כוס פוטיטו, סלט, בישיבה על הצדדדדד? בחיי שאני צוחקת... :cool: נקיטה

אילה.

New member
נקיטה...

בבורגר קינג (או בורבר קינג, כמו שאומר הנסיך), אין שולחנות פטרייה... סתם חשבתי להגיד לך, שתדעי... אילה שהרגע חזרה מהבורבר-קינג...

נקיטה...

New member
ברגר קינג ???

איילה יקירתי... הילדים שלי, לפני שהם אמרו אבא-אמא הם אמרו - מקדונלד`ס... הם מזהים ממרחקים את ה Mהענקית הזו של מקדונלד`ס... אין סיכוי שנעבור למקום אחר... גורלי עם הפטריה... :-( נקיטה

עופריקו

New member
מי בוגד בביג מק

עד שאספתי את כל המתנות של הדוד ,מלבד זאת המתנות של בורגר קינג יוחזרו המתנות למק דונלד..... עופר -מושבע אמיתי של מקדונלד. ;-)

מיה30

New member
מי אמר .....

מילה רעה על המתנות של הבורגר קינג, אה???? אתם בחיי לא בעניינים... מחלקים שם פוקימונים אתם לא יודעים???!!! צעצועים של גברים, לא של חננות וחוץ מזה...הולכים לאיזה בורגר שקרוב, לא? והכי קרוב זה ....בורגר קינג... אז .....הידד למלך..... ודרך אגב, כדאי לכם מאוד מאוד לעבור לשם פילים קטנים כי שם אין שוחלנות בצורת פיטרייה ורוצה לומר שאנשי הבורגר קינג אכן מכירים את היושבים לאכול... מיה30 {מלכת הבורגר קינג} :cool:

עופריקו

New member
מיה מכריזה מלחמה בפומבי...

טוב אנחנו עם בנות עדינות לא הולכים למקומות של בנים (עוד מלח ?) שיהיה לך ערב טוב ומקסים וטעות לעולם חוזרת..... שלך עופר המוקף בנות

למעלה