תגיבו.

סקרלט, הצעד הבא-שלום במזרח התיכון

אולי תצליחי במקום בו כולם נכשלו

tokit

New member
תן לזה עוד שבועיים..

אם השתיקות יהפכו למעיקות.. אני חושבת שכבר עדיף לשתוק לבד. אני לא תמיד חושבת שחייבים לדבר, אבל יש שתיקות ויש שתיקות (וגם אתה עשית אבחנה בין שני הסוגים..)

Sefy

New member
מי יכול לדבר איתך בסביבה ?? ../images/Emo3.gif

רואים אותך, והלסת נופלת רחוק למטה, העיניים יוצאות מהחורים, ומיללים כמו זאב מיוחם

tokit

New member
אבל אני לא זו שהוא נפגש איתה..

וכשנפגשים איתי הלסת לא נופלת ממש למטה.. היא נופלת בדיוק עד המקום בו העיניים נמצאות בזוית מושלמת למחשוףףף..

Sefy

New member
שם העיניים, הלסת יותר נמוך ../images/Emo8.gif

עם המחשוף השני כמו שאומרים

מי שמעוניין בהודעה

יקבל אותה במסר. דניאל, אם אתה מעוניין שההודעה תתפרסם, שנה אותה לצורה קצת יותר נאה.

תומר, לדעתי...

כדאי לחפש נושאי-שיחה, שיעוררו ויגרו אותה לדבר, אין כמו גירוי שיכלי מתאים. צריך רק להתאמץ קצת. בהצלחה

הנה גם אני מגיבה ../images/Emo9.gif

האמת שלא רציתי להגיב כי אני מאוד קיצונית בדברים האלה, אבל אני אגיב בכל זאת. אם יש זרימה אז יש ואם אין אז אין. אין אצלי התמהמהות. אם יש, מרגישים את זה מהתחלה ואז גם אין שתיקות מעיקות. וסתם דרך אגב, אני אחלה מדובבת
אם אתה טיפוס שכן מגשש ובודק לפני שהוא סוגר דברים, תן לזה עוד שבוע. אם השתיקה מתפרשת כחוסר עניין - וותר. ואם לא,

תנסה להכיר אותה טוב יותר,

ותגלה מה הסיבה לשתקנות יתר הזאת. אולי היא פשוט בחורה מאוד ביישנית באופיה. או אולי אין לה נסיון רב בדייטים ובבחורים והיא מרגישה עצורה ולחוצה?!? לפי דעתי אתה לא צריך לרוץ לחתוך את הקשר בגלל זה , אני מודעת לזה שזה מפריע , אבל תנסה להכיר אותה קצת יותר ולהבין מה פשר השתיקה הזאת.

נכון......./images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אז מה זה היה? חוסר תקשורת?!.... אז עזוב תחתוך לפי דעתי... זה מה שאני הייתי עושה.

למעלה