תגיבו אני חדשה

רחלית2

New member
תגיבו אני חדשה

הי לכולם אני התגרשתי אחרי 5 שנים עים 2 ילדים 5 ו 3 התגרשנו מפני שהוא היה פלרטטן ולא התאים לי בקיצור אני מרגישה שהעולם עכשיו כזה ריק אני גרושה חדשיים מפחדת מפרק ב מה עושים??

my sunshine

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

פחדים, הם אך טבעיים. העיקר שלא תתני להם לנהל לך את החיים. העולם לא ריק כשאת גרושה, זו רק תחושה כזו. קחי לך את הזמן, השקיעי בעצמך, למדי להנות מהלבד. כשתהיי מוכנה, יגיע גם פרק ב'.

ראשית, היי ברוכה

ושנית, סליחה על השאלה אבל לא קצת מוקדם מידי לחשוב על פרק ב' . מה בוער לך רחלית, לאט לך. חיי את חייך קצת לבד. תהני מזה.

רחלית2

New member
מפחדת

מפחדת להזדקן לבד יפתאום למצוא את עצמי כמו אימי בת 56 לבד אלמנה 20 שנה למה מי מת?

my sunshine

New member
ברור

שיש סיבה לפחד שלך. אבל את רק התגרשת, חכי קצת, אין לך לאן למהר. זה יגיע בזמן שזה צריך להגיע. ואם הפחדים ינהלו אותך, יכול להיות שתהיי בזוגיות, אך לא בטוח שהיא תהיה כפי שאת רוצה. לאט לאט. בהצלחה

כפי שכתבה לך סאני עוד למעלה

את מנוהלת ע"י הפחד. לא שזה לא מובן ולא שזה נורא ואיום אבל חשוב שתהיי מודעת לזה, כי זה מעט מוגזם ומיותר. פחד ונעד להזהיר אותנו מאיומים אמיתיים ולא מאיומים מדומים. כתבת למעלה שאת פוחדת מפרק ב'. בהמשך ענית לי וכתבת שאת פוחדת מהלבד. אם כך, הפחד שלך מוכלל ורוחבי ולכן, כל צל הר נראה כהר. עליך להרגע, לבחון את המציאות כפי שהיא (ולא רק את האיום הפוטנציאלי הנשקף ממנה). אם תמשיכי לפחד כך בצורה רוחבית, את תפתחי המנעויות, חייך יצטמצמו אט אט והרפרטואר ההתנהגותי שלך היה דל, מה שיפחית כל הזמן את הסיכוי להגעה את המקומות שאליהם היית רוצה להגיע. עליך לעשות להיפך מכך, להיפך מהמנעויות, עליך להפתח, להתנסות בדברים ה"מפחידים" ולראות שלא קורה מהם שום דבר רע. אי אפשר לשגשג ולפרוח בלי לעדור, לנקש, להשקות ולטפל. מדיבורים לבד הרבה לא יוצא.

EFRATY10

New member
אם מאוד תרצי למצוא,אני מאמינה שתמצאי.

בינתיים לדעתי,קחי פסק זמן של כמה חודשים,תאגרי כוחות ואז תתחילי לחפש.בהצלחה.

ביפו

New member
ואני לתומי קיוויתי שבשביל זה באת לפורום זה-

ומצאת חבר- בי.... לא חשוב הגיל - העיקר התרגיל. לא הדיבור(על זה) עיקר - אלא המעשים עיקר(בפרא-פרזה על הרבי מברדיצ'ב) לא החטטנית - מוצאת, אלא היגעה (אופי של כזה מין)מוצאת - ל ה א מ י ן.. מוטב חבר לעת פיד מחבר שעושה צרות בצרורות. נכון, יש לי מילים, ופה עם שפם, איני חטטן , אלא מפעם לטעם, אז כשם שבאין דגים - גם הסרטן כדג יחשב, כך כשאין חברים - אפשר לי להיות ידיד/אוהב... את הבחירה תעשי את לבד- ואל תאבדי בי עוד אחד...

למעלה