תגיבו איך הציור?

איכסה

New member
נחמד...

אולי כדאי שתשקיע יותר בכשרון.. יש בעיה עם הצביעה, הפרופורציות ועוד כמה דברים טכניים...

אתה יודע...

טוב אתה יודע יחסית לילדה בת 14 סשחיים שלה לא למדה לצייר וכול הציורים האלו הם פרי דמיונה וכשרונה וצביעה אישית עד שכואבת היד אז זה בסדר?

Phenomenal

New member
הציור הראשון

הציור הראשון דווקא יפה! (יחסית לסגנון הזה, למרות שאני לא אוהב אותו במיוחד!). למה לא עברת על הדמויות והכתוב בעט או טוש שחור? אם תעשי את זה זה ישפר פלאים את הציור. ובקשר לצביעה........ זה נראה כאילו נמאס לך מהציור והחלטת פשוט לגמור אותו מהר אז הכנסת קצת צבע... בקשר לציור השני ממש לא הבנתי מה רצית, את טוענת שציירת אותו?! דרך אגב, לא נראה לי שמישהו פה למד לצייר.

לא חייבים ללמוד

(בתגובה לציור הראשון) בקשר לטכניקות ציור - זה יכול לשפר מאוד את הקומיקס, אבל רק מהתבוננות על קומיקסים, אנשים ברחוב, וספרי אנטומיה, אפשר ללמוד על פרופורציות בגוף, שרירים, עצמות, ועוד דברים שיכולים לעזור בציור. אולי פשוט תנסי לצייר ציורים יותר קטנים אבל יותר מושקעים - רק כדי לנסות ולהתאמן. מתנצ´וּ

Phenomenal

New member
אני מסכים איתך ב 100% !

אבל בסגנון הזה של הציור לא ממש יעזור לך ספרי אנטומיה, פשוט צריך לראות הרבה סרטים מצויירים בסגנון.......... ולהתאמן, וזהו... בקשר לכל בעיות האנטומיה האין ספור שבציור הראשון, יש המון ספרים\מדריכים וכאלה, אפילו באינטרנט יש כמה טובים שמהם אפשר ללמוד איך לתכנן את הדמות ככה שלא יהיו כל כך בעיות אנטומיות.

למעלה