תגובתכם רצויה..

BaBa LiVe

New member
../images/Emo20.gifפרסי אלאניס - שלב ביניים../images/Emo20.gif

אוקיי, אז ככה, היה קשה לחשב הכל, כי כל אחד החליט מה בה לו לבחור... אז ככה, 15 הצביעו, ויש כמה קטגוריות ממש לא פתורות, אז אתם מוזמנים לבחור שוב - וזה יתווסף למה שכבר בחרתם. אז אלו הקטגוריות שלא כ"כ פתורות - 1. השיר הטוב ביותר בJLP? (לבחירה מבין כל 13 השירים בדיסק) 2. השיר הטוב ביותר בSFIJ? (לבחירה מבין כל 17 השירים בדיסק) 3. השיר הטוב ביותר בMTV Unplugged? (לבחירה מבין כל 15 השירים בדיסק) 4. השיר הטוב ביותר בURS? (לבחירה מבין כל 11 השירים בדיסק) 5. השיר הטוב ביותר ב-FOS? (לבחירה מבין כל 09 השירים בדיסק)
לפניכם שאלה שרבים ניסו להתחמק ממנה באלגנטיות בתשובות שונות כמו: "לא רוצה", "לא בא לי", "לא יכול"... אז תנסו, תשתדלו, תחשבו שאתם באי בודד ואתם יכולים לקחת שיר אחד של אלאניס. 6. מה השיר הכי טוב של אלאניס
מכל הזמנים
מכל הדיסקים
7. מה השנים הכי יפות בקריירה של אלאניס
מבחינת המכירות, הסבב הופעות, ההצלחה, והיופי של המוזיקה.
1995- 1996
או
1999- 1998
8.מהו השיר השקט הכי טוב של אלאניס
Mary Jane Your House Uninvited That I Would Be Good The Couch Symptoms Offer Flinch That Particular Time Utopia This Grudge אם תוכלו לבחור שיר אחד אני אודה לכם
9. מהו שיר הרוק הטוב ביותר של אלאניס? Uninvited Unprodigal Daughter Sister Blister All I Really Want You Oughta Know Pollyanna Flower 21 Things I Want In A Lover Joining You Not The Doctor Forgiven Can't Not Eight Easy Steps Spineless 10. אחרון חביב בבקשה לבחור שיר אחד
אבל לבחור.. מהו הקליפ הטוב ביותר של אלאניס?
You Oughta Know Hand In My Pocket Ironic You Learn Head Over Feet Thank U So Pure Unsent That I Would Be Good Hands Clean Precious Illusions 21 Things I Want In A Lover Everything Out Is Through Eight Easy Steps לסיכום, תודה לכל מי שייבחר ויעזור לנו עם חלוקת הפרסים, אגב בתיה ואני פרסמנו את השאלות האלו, באנגלית, בדיירקט קונקט ויש לנו תוצאות של כמה חובבי אלאניס מהעולם - השאלה היא...האם לדעתכם כדאי להוסיף את התוצאות שלהם?? ובבקשה, לבחור בכל קטגוריה, זה לא כ"כ קשה! ואל דאגה, אנחנו לא נגרום לזיוף התוצאות ולתוצאות מוזרות ולא אמיתיות (אני מדבר על כוכב נולד...) "טאנק יו אול, גוד נייט, גאד בלס יו איץ'... טייק קר! אנד איי וויל סי יו סון!" (אלאניס מוריסט, בסיום של הופעות מהעבר - כיום היא לא מדברת) אז תבחרו, ובברכת "תהיי בריאה" לאלאניס אני אלחץ עכשיו על שלח! לגביי הבחירה, אתם יכולים לבחור בבחירה הראשונה שלכם, או שאתם רוצים לעזור לשיר אחר...לעלות כמה שיותר גבוה רן

מלכוש

New member
שלי!../images/Emo176.gif

דבר ראשון בקשר לתוצאות של החובבי אלאניס מהעולם אני חושבת שאתה יכול לפרסם את התוצאות שלהם בנפרד, שלנו בנפרד, ואז את שניהם משולבים, ככה שנוכל לראות הכל.. ועניתי כבר על הכל (גם על הדברים הקשים!) אבל אני אענה שוב כנראה אלו יהיו דברים שונים ממה שעניתי בהתחלה, אבל לא משנה... תמיד זה ככה עם אלאניס- תלוי במצב רוח 1 השיר הטוב בג'אגד- יו לרן 2 השיר הטוב בג'אנקי- tiwbg 3.השיר הטוב באנפלאגד- these R the thoughts 4.השיר הטוב מאנדר ראג סוופט- הנדס קלין 5. השיר הטוב מפוס (חח)- purgatorying 6. השיר הטוב של אלאניס- thank u 7. השנים היפות- 98-99 8. השיר השקט- the chouch 9. שיר הרוק- all i really want 10. הקליפ- head over feet רק בגלל שאני תמיד מחייכת שאני רואה אותו, ודרך אגב אף אחד לא עוזר לפענח מה היא אומרת בו....!

Lotzifer

New member
אוקיי....

1. השיר הטוב ביותר בJLP? wake up 2. השיר הטוב ביותר בSFIJ? joining you 3. השיר הטוב ביותר בMTV Unplugged? your house 4. השיר הטוב ביותר בURS? Surrendering 5. השיר הטוב ביותר ב-FOS? Unprodigal Daughter 6. מה השיר הכי טוב של אלאניס מכל הזמנים מכל הדיסקים joining you 7. מה השנים הכי יפות בקריירה של אלאניס מבחינת המכירות, הסבב הופעות, ההצלחה, והיופי של המוזיקה. שיניתי את דעתי מפעם קודמת... 1995- 1996 8.מהו השיר השקט הכי טוב של אלאניס Mary Jane 9. מהו שיר הרוק הטוב ביותר של אלאניס? Joining You 10. אחרון חביב בבקשה לבחור שיר אחד אבל לבחור.. מהו הקליפ הטוב ביותר של אלאניס? So Pure

Rוית

New member
לדעתי

אתה צריך לעשות בנפרד את התוצאות שלהם ושלנו להראות (אם יהיה) את ההבדל.. בקשר לשאר השאלות אני לא במצב לענות עליהן, מבטיחה בהזדמנות..

OrdinaryDay

New member
../images/Emo4.gif

1. השיר הטוב ביותר בJLP: WAKE UP 2. השיר הטוב בSFIJ: THANK YOU 3. השיר הטוב בMTV Unplugged: KING OF PAIN 4. השיר הטוב בURS: HANDS CLEAN 5. השיר הטוב FOS: Simple Together 6. השיר הטוב ביותר של אלאניס: Uninvited 7. השנה הכי טובה של אלאניס בקריירה מכל בחינה (לבחירתכם מ1995 עד 2004): 1996 8. השיר השקט הכי טוב של אלאניס: Uninvited 9. שיר הרוק הטוב של אלאניס: Joining You 10. הקליפ הטוב ביותר של אלאניס: You Learn

Crazy Figgy

New member
גם אני עונה!

אני נורא נרגשת
... 1. השיר הטוב ביותר בJLP? (לבחירה מבין כל 13 השירים בדיסק) אחרי מחשבה והתלבטות רבה-You Learn . 2. השיר הטוב ביותר בSFIJ? (לבחירה מבין כל 17 השירים בדיסק) בלי ספק Joining You . 3. השיר הטוב ביותר בMTV Unplugged? (לבחירה מבין כל 15 השירים בדיסק) No Pressure Over Cappuccino 4. השיר הטוב ביותר בURS? (לבחירה מבין כל 11 השירים בדיסק) Precious Illusions אבל זו בחירה קשה... 5. השיר הטוב ביותר ב-FOS? (לבחירה מבין כל 09 השירים בדיסק) Offer. כבר אמרתי שזה שאלון נורא קשה? 6. מה השיר הכי טוב של אלאניס? מכל הזמנים? מכל הדיסקים? שאלה אכזרית בהחלט. אבל אם הייתי חייבת לבחור- זה יהיה Joining You. אני בטוחה. 7. מה השנים הכי יפות בקריירה של אלאניס? מבחינת המכירות, הסבב הופעות, ההצלחה, והיופי של המוזיקה. 1998-1999 8.מהו השיר השקט הכי טוב של אלאניס? ממתי סימפטומז זה שיר שקט? :/ בכל מקרה, בחירתי היא: Uninvited. 9. מהו שיר הרוק הטוב ביותר של אלאניס? אני אגיד את זה שנית (שלישית בעצם)- Joining You. אחרון חביב בבקשה לבחור שיר אחד!! אבל לבחור.. מהו הקליפ הטוב ביותר של אלאניס? Ironic ללא עוררין. סיימתי את דבריי. ד"א, אני די חדשה
. Peace Out.

BaBa LiVe

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif את מוזמנת לבחור

בכל הקטגוריות! בשרשור של פרסי אלאניס מוריסט בתחתית העמוד הזה או בעמוד 2.

Crazy Figgy

New member
תודה../images/Emo54.gif../images/Emo163.gif

ושאלה לי אליך: להצביע שוב, רק בעמוד הקודם?...

Kill Bernard

New member
../images/Emo163.gif שלום.

ברוכה הבאה, בלה בלה. וחוצפנית - גנבת לי את כל הבחירות שלי. את צריכה לשלם על כך.

Kill Bernard

New member
טוב, עכשיו גם אני -

1. השיר הטוב בJLP אממ..
Forgiven שוב.. 2. השיר הטוב בSFIJ דוי, ברור שJoining You
3. השיר הטוב בUNPLUGGED No Pressure Over Cappuccino.
. 4. בURS אחרי מחשבה קלה, אני נשארת עם Surrendering.
5. בFOS אממ.. אממ... אררר טוב שיהיה Sister Blister רק בגלל שלא יכולתי להקשיב לו פעם, ורק עכשיו שמצי לב שהוא לא רע
6. השיר הטוב של אלאניס פעם שעברה התחמקתי *מאוד* באלגנטיות, אבל בכל זאת הלכתי על ג'וינינג יו. ו, הרוב לא השתנה, אז... Joining You
7. השנים הכי טובות בקריירה 1998-99. נראה לי.
8. השיר השקט Uninvited, ללא כל ספק. 9. שיר הרוק שוב, Joining You.
10. קליפ בהחלט Ironic

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

ואגב, אני חדש כאן
. 1. השיר הטוב ביותר בJLP? (לבחירה מבין כל 13 השירים בדיסק) Not the doctor 2. השיר הטוב ביותר בSFIJ? (לבחירה מבין כל 17 השירים בדיסק) Thank u 3. השיר הטוב ביותר בMTV Unplugged? (לבחירה מבין כל 15 השירים בדיסק) KING OF PAIN 4. השיר הטוב ביותר בURS? (לבחירה מבין כל 11 השירים בדיסק) Precious Illusions 5. השיר הטוב ביותר ב-FOS? (לבחירה מבין כל 09 השירים בדיסק) Sister Blister 6. מה השיר הכי טוב של אלאניס מכל הזמנים מכל הדיסקים Head Over Feet 7. מה השנים הכי יפות בקריירה של אלאניס מבחינת המכירות, הסבב הופעות, ההצלחה, והיופי של המוזיקה. 1995- 1996 8.מהו השיר השקט הכי טוב של אלאניס Uninvited 9. מהו שיר הרוק הטוב ביותר של אלאניס? You Oughta Know 10. אחרון חביב בבקשה לבחור שיר אחד אבל לבחור.. מהו הקליפ הטוב ביותר של אלאניס Precious Illusions

Tornable

New member
הבחירה שלי..

1. you oughta know 2. thank u 3. head over feet 4. hands clean 5. לא יודע, אלבום שלא אהבתי.. 6. you oughta know 7. 1995 8. thank u 9. you oughta know 10. you oughta know

BaBa LiVe

New member
לכל החדשים ../images/Emo13.gif תודה ועוד משהו

בתחתית ההודעה שלי יש לינק, שהוא כל השאלות בפרסי אלאניס מוריסט! אתם מוזמנים לבחור בכל הקטגרויות... אם יש למישהו בעיה עם הלינק... תגידו לי

...

השיר הטוב ביותר בג'גד - ironic השיר הטוב ביותר בספוזד - that I would be good, can't not, heart of the house, the couch - לא יודע מי מהם יותר טוב... השיר הטוב ביותר באנפלאגד - princes familiar השיר הטוב ביותר באנדר - Hands clean השיר הטוב ביותר בפיסט - Offer השיר הכי טוב של אלאניס - Ironic לא הכי אינטלגנטי ולא הכי הרבה אמוטיבי אבל יש בו משהו הכי הרבה אנושי. הצחוק והדרך שהיא שרה את זה, נשמע יותר כמו סיפור. השיר הכי נוסטלגיה שלה מבחינתי... השנים - 1999, בלי מאמץ. הוציאה שני קליפים, עשתה את הסיבוב הופעות הכי טוב, זכתה בשתי גראמי על אנינויטד, נראתה הכי טוב מבחינה חיצונית, הוציאה אלבום אנפלאגד, שיחקה את אלוהים, זכתה בכבוד לתכנית STORYTELLERS של VH1 ולא חסר... ההופעות האקוסטיות בשנה הזאת היו הכי טובות. השיר השקט הכי טוב - Symptoms שיר הרוק הכי טוב - מצטער, אי אפשר רק אחד- Forgiven, can't not, uninvited ונוט דה דוקטור של ההופעה בארץ. הקליפ הכי טוב - Ironic

BaBa LiVe

New member
שלומית!! לשאלתך...

יש לי תחושה שלאנשים קצת נמאס...כי לא משתפים פעולה כ"כ... אני לא אעיק! פתחתי עוד שירשור של הפרסים בשביל להגיע לתוצאות ברורות, אבל כמובן שרק מעטים מחברי הפורום הצביעו... אז אני אפרסם את התוצאות כבר היום אני מאמין, עם התוצאות החלקיות שיש! לגביי שיר השבוע - תגידו לי אתם, יש טעם להמשיך עם זה? אני מאוד אהבתי, גם אין לי בעיה עם זה, אבל ראיתי שכבר אין קונים. כי אנשים גם לא מגיבים על הפינות של שיר השבוע, אולי יש לכם הצעות? לגביי מה אפשר לעשות עם שיר השבוע? אולי לנסות להשמיע את המצעד בבלוג? אלוהים יודע! עכשיו, אני בעקרון צריך תגובות שלכם - שבד"כ, הרוב לא מגיבים, אני מקווה בכלל שיגיבו להודעה הזאת... כי בסה"כ!! אני תמיד מנסה שהפורום יהיה ער ושיהיו פה כמה שיותר אנשים ולהפעיל את הפורום בכאלו דברים לדעתי, זאת הדרך לגרום לפורום להתעדכן הרבה? אני טועה?

bmk

New member
בטח להמשיך ../images/Emo70.gif

אני יכולה לדבר רק לגבי מה שאני חושבת ןאני באופן אישי מאוד נהנית ממצעד השבוע וגם מפרסי אלאניס מוריסט (זוכר את המהפכה שעשינו בדיירקט :) ) אז אני בעד המשך, למרות שאני יודעת שאתה עובד קשה על זה ולמרות שאני יודעת שלא תמיד כולם משתפים פעולה. אבל יש אנשים קבועים שכן משתפים פעולה ואני חושבת שהם מעוניינים שזה ימשיך. לגבי שיר השבוע זה קצת בעייתי - צריך לחשוב מה לעשות, באופן אישי לי אין הרבה ידע לגבי השירים אני פשוט אוהבת אותם ככה, אז יותר קשה לי לתרום בתחום הזה. בכל מקרה אני מאוד אשמח להמשך.

אני, זה לא פייר שצריך לבחור רק 1:/

1. השיר הטוב ביותר בJLP? (לבחירה מבין כל 13 השירים בדיסק) Ironic 2. השיר הטוב ביותר בSFIJ? (לבחירה מבין כל 17 השירים בדיסק) Thank U 3. השיר הטוב ביותר בMTV Unplugged? (לבחירה מבין כל 15 השירים בדיסק) I Was Hoping 4. השיר הטוב ביותר בURS? (לבחירה מבין כל 11 השירים בדיסק) That Particular time 5. השיר הטוב ביותר ב-FOS? (לבחירה מבין כל 09 השירים בדיסק) Simple Toghether לפניכם שאלה שרבים ניסו להתחמק ממנה באלגנטיות בתשובות שונות כמו: "לא רוצה", "לא בא לי", "לא יכול"... אז תנסו, תשתדלו, תחשבו שאתם באי בודד ואתם יכולים לקחת שיר אחד של אלאניס. לא יודע למה אבל כרגע זה Symptoms 6. מה השיר הכי טוב של אלאניס מכל הזמנים מכל הדיסקים טוב לא הגזמנו...... 7. מה השנים הכי יפות בקריירה של אלאניס מבחינת המכירות, הסבב הופעות, ההצלחה, והיופי של המוזיקה. 1999- 1998 8.מהו השיר השקט הכי טוב של אלאניס Mary Jane Flinch That Particular Time מצטער היה קשה 9. מהו שיר הרוק הטוב ביותר של אלאניס? Can't Not זה תלוי באיך אני מרגיש..... 10. אחרון חביב בבקשה לבחור שיר אחד אבל לבחור.. מהו הקליפ הטוב ביותר של אלאניס? Thank U Precious Illusions קשה לבחור 1

למעלה