../images/Emo20.gifפרסי אלאניס - שלב ביניים../images/Emo20.gif
אוקיי, אז ככה, היה קשה לחשב הכל, כי כל אחד החליט מה בה לו לבחור... אז ככה, 15 הצביעו, ויש כמה קטגוריות ממש לא פתורות, אז אתם מוזמנים לבחור שוב - וזה יתווסף למה שכבר בחרתם. אז אלו הקטגוריות שלא כ"כ פתורות - 1. השיר הטוב ביותר בJLP? (לבחירה מבין כל 13 השירים בדיסק) 2. השיר הטוב ביותר בSFIJ? (לבחירה מבין כל 17 השירים בדיסק) 3. השיר הטוב ביותר בMTV Unplugged? (לבחירה מבין כל 15 השירים בדיסק) 4. השיר הטוב ביותר בURS? (לבחירה מבין כל 11 השירים בדיסק) 5. השיר הטוב ביותר ב-FOS? (לבחירה מבין כל 09 השירים בדיסק)
לפניכם שאלה שרבים ניסו להתחמק ממנה באלגנטיות בתשובות שונות כמו: "לא רוצה", "לא בא לי", "לא יכול"... אז תנסו, תשתדלו, תחשבו שאתם באי בודד ואתם יכולים לקחת שיר אחד של אלאניס. 6. מה השיר הכי טוב של אלאניס
מכל הזמנים
מכל הדיסקים
7. מה השנים הכי יפות בקריירה של אלאניס
מבחינת המכירות, הסבב הופעות, ההצלחה, והיופי של המוזיקה.
1995- 1996
או
1999- 1998
8.מהו השיר השקט הכי טוב של אלאניס
Mary Jane Your House Uninvited That I Would Be Good The Couch Symptoms Offer Flinch That Particular Time Utopia This Grudge אם תוכלו לבחור שיר אחד אני אודה לכם
9. מהו שיר הרוק הטוב ביותר של אלאניס? Uninvited Unprodigal Daughter Sister Blister All I Really Want You Oughta Know Pollyanna Flower 21 Things I Want In A Lover Joining You Not The Doctor Forgiven Can't Not Eight Easy Steps Spineless 10. אחרון חביב בבקשה לבחור שיר אחד
אבל לבחור.. מהו הקליפ הטוב ביותר של אלאניס? You Oughta Know Hand In My Pocket Ironic You Learn Head Over Feet Thank U So Pure Unsent That I Would Be Good Hands Clean Precious Illusions 21 Things I Want In A Lover Everything Out Is Through Eight Easy Steps לסיכום, תודה לכל מי שייבחר ויעזור לנו עם חלוקת הפרסים, אגב בתיה ואני פרסמנו את השאלות האלו, באנגלית, בדיירקט קונקט ויש לנו תוצאות של כמה חובבי אלאניס מהעולם - השאלה היא...האם לדעתכם כדאי להוסיף את התוצאות שלהם?? ובבקשה, לבחור בכל קטגוריה, זה לא כ"כ קשה! ואל דאגה, אנחנו לא נגרום לזיוף התוצאות ולתוצאות מוזרות ולא אמיתיות (אני מדבר על כוכב נולד...) "טאנק יו אול, גוד נייט, גאד בלס יו איץ'... טייק קר! אנד איי וויל סי יו סון!" (אלאניס מוריסט, בסיום של הופעות מהעבר - כיום היא לא מדברת) אז תבחרו, ובברכת "תהיי בריאה" לאלאניס אני אלחץ עכשיו על שלח! לגביי הבחירה, אתם יכולים לבחור בבחירה הראשונה שלכם, או שאתם רוצים לעזור לשיר אחר...לעלות כמה שיותר גבוה רן
אוקיי, אז ככה, היה קשה לחשב הכל, כי כל אחד החליט מה בה לו לבחור... אז ככה, 15 הצביעו, ויש כמה קטגוריות ממש לא פתורות, אז אתם מוזמנים לבחור שוב - וזה יתווסף למה שכבר בחרתם. אז אלו הקטגוריות שלא כ"כ פתורות - 1. השיר הטוב ביותר בJLP? (לבחירה מבין כל 13 השירים בדיסק) 2. השיר הטוב ביותר בSFIJ? (לבחירה מבין כל 17 השירים בדיסק) 3. השיר הטוב ביותר בMTV Unplugged? (לבחירה מבין כל 15 השירים בדיסק) 4. השיר הטוב ביותר בURS? (לבחירה מבין כל 11 השירים בדיסק) 5. השיר הטוב ביותר ב-FOS? (לבחירה מבין כל 09 השירים בדיסק)