תגובות

lernerbe

New member
תגובות

בקר טוב לכולם היכן אני יכולה לראות את התגובה שכתבתי להודעה מסוימת? תודה בת-שבע

../images/Emo42.gif בוקר טוב בת שבע וברוכה הבאה

את צריכה לחפש את ההודעה שהגבת לה בין שאר ההודעות. ההודעות ממויינות גם קלנדרית- כך שאם הגבת להודעה אתמול אז חפשי את תגובתך בין הודעות האתמול.

lernerbe

New member
../images/Emo24.gifתודה

לחונה לרגע תודה על הברכות ועל ההדרכה בת-שבע

offe

New member
רק נעדרתי יום אחד מהבית ../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

חזרתי רק עכשיו - ושפע של הודעות - אני רצה מאחת לשנייה. אתמול ישנתי אצל אחותי בעיר אחרת - הלכנו בערב להצגה "הצמה של אבא" אכן חונה - כהמלצתך - הצגה יפה מאוד. ננה כבר יידעה אותי בפלפון על הולדת נכדתה - הברכות שלי כבר בלבה - ורק שכחתי לומר לה שתמסור גם לסבא קופליקו המון מזל ונחת. טוב - רצה שוב - להרצאה. שיהיה לכם ערב נעים מעניין. מצורפת תמונה מעניינת. חיבוקי חם offe

offe

New member
הצפון משתלט עלינו ../images/Emo140.gif לבת-שבע

ברוכה הבאה מהצפון הרחוק מאתנו. בטוחה שמאוד תהני עמנו - כי אנחנו יודעים בכייף להיות חברים טובים. ענגי אותנו במילותייך ונענג אותך במילותינו. הוספנו חדרים לבית הלבבי - ויש עוד המון מקום - כל דכפין ייתא ויבוא. offe

emmy5

New member
צפונית יקרה ,בת-שבע,ברוכה הבאה

שמחה כשעוד צפונית מצטרפת לפורום שלנו , ברוכה הבאה ..לביתנו החם והנעים "פורום 60+"

lernerbe

New member
תגובה לemmy5../images/Emo24.gif

תודה על קבלת הפנים אני באמת צפונית, מחיפה מענין בפורום, נחמד לקרוא שיש תגובות מיידיות בת-שבע

lernerbe

New member
תודה ../images/Emo24.gif

ל emmy5 תודה על הברכות החמות, הצפון הוא לא כל כך רחוק, הכל יחסי באמת מעניין הפורום, אשמח להוסיף מילים וחרוזים(אותם אני כותבת לאירועים משפחתיים) בת-שבע

emmy5

New member
LERNERBEבוקר טוב ,תתחילי לכתוב

בת-שבע יקרה ,תתחילי לכתוב ,אנחנו שמחים לקבל עוד משוררת אחת בקרבנו , חיפה היא באמת לא רחוקה מהמרכז , ויש לך עוד חברה בפורום הנמצאת בחיפה ....זו אני ...

lernerbe

New member
emmy5../images/Emo79.gif

הכתיבה לא נשלפת מהשרוול אך אם בקשת - אנסה "תעלול" כל טוב שיהיה לך בכל יום הרבה בריאות לחברתי שבפורום בת-שבע

בלון../images/Emo95.gif מזל טוב להולדת הנכדה של

חברתנו ננה - המון אושר ושמחה למשפחה - אמן

dani 123

New member
חיפוש הודעות

לחצי על חיפוש מתקדם - בראש העמוד בצד שמאל בחרי את הקריטריונים לחיפוש ותראי את ההודעות שנשלחו לפי הקריטריונים

למעלה