תגובות

דרו

New member
תגובות

היי כולכם. הצצתי בדיון הזה של לחיות איתו ולא לגור איתו, וכמו שאתם יודעים הדיון הזה היה נקודת המשבר ששברה בסופו של דבר את מערכת היחסים שלי עם אותו אקס טרי. קראתי והתעצבתי כי חשבתי שאולי טעיתי ואולי הייתי צריכה לאפשר לו את המרחק והלבד...אבל הבנתי שלא...זאת אומרת - ברגע שאני כבר לא הסתפקתי במה שהיה והוא כן - זה כשלעצמו היה הפער - וכמו שאמר שאותה שיחה מפורסמת בה הודיע לי - טלפונית כאמור שאחרי שנה ורבע הוא רוצה להפסיק את הקשר בינינו "אם לא נפל לי האסימון עד עכשיו שאני רוצה לגור איתך אז אני לא יודע אם אי פעם יפול" רק אני ידעתי שלאורך כל הדרך הוא לא נתן... הוא עשה הכל כדי שהאינטימיות לא תצמח... הסיפרתי לכם שטען שאני נוחרת ומפריעה לו לישון ??? ולכן הוא ישן במיטתי מידי לילה - ואני בסלון על מזרון ( כי הוא יש לו שינה קלה ) סיפור שהיה מוזר לי שכם לפני גירושיו ישנו הוא, אישתו, ילדיהם והכלב באותו חדר שינה... הוא פשוט עשה הכל על מנת לא ממש להתחבר...ואני הייתי שפ וכל הזמן ניסיתי להיות שם ולא לתת לו להרוס...עד שזרק בטלפון. אגב - עברו שבועיים ( מחר ) ולא שמעתי ממנו. אני עדיין בעיקר בוכה לפעמים - אבל אני מניחה שזה יעבור.

דרו

קודם כל קבלי - חיבוק (לא אופיני לי אבל זכית) שבועיים... טוב הרי הכל אישי, לי אישית מספיק 3 ימים בשביל לעבור את התקף הסובע הראשוני. תחשבי עליו במושגים לא הכי מתאימים לכלום. לדוג' אני נוהג להשתמש בארקאדי דוכין, היה לו משפט נהדר שטוב להמון סיטואציות. "גירוד בתחת שמהווה מתרד לפצע". סגול(שנוחר כל כך חזק שתמיד משתדל להרדם אחרון)

דרו

New member
קיבלתי חיבוק ??? תודה

ולמה זכיתי ? לי לוקח זמן, מה גם שזה היה החבר הכי ארוך שאי פעם היה לי... אני גם, חושבת, בעיקר קשה היה לי עם האופן... אבל אני אחלים. אני מבטיחה.

דרו יקרה

זה כואב , זה יכאב אבל בסוף זה ישתחרר מבטיחה לך יקירה הוא לא שווה את הכאב הזה אדם שמסיים בכזו צורה... ובכלל כל ההתנהלות שלו... לישון על מזרון בסלון? חלאה , זה מה שמתאים לו (סליחה שככה אני מתבטאה) אבל עם הרגש אי אפשר להתווכח ומה שאת חווה כרגע זה אובדן ולכל אחד לוקח זמן עבור האבל הפרטי שלו אולי יקל עליך אם תבדקי עם עצמך מה היה טוב שם? מה היה רע? מה ענה לציפיות ולצרכים שלך ומה לא? אפילו קחי לך דף ועט ותעשי טבלה בטוחה שכשתראי מול העיניים את הכתוב תביני ממקום של הגיון שטוה שכך נגמר ובכל פעם שהיגון יעטוף אותך , תקחי לידייך את אותה רשימה...

maof

New member
דרו יקרה../images/Emo39.gif

קחי לך תפוחים ותמרים המתיקי את יומך הוא לא שווה את הכאב שמתרוצץ אצלך בלב מעוף

דרו

New member
היום - עכשיו - בדיוק שבועיים אחרי

ואני נלחמת בכאב... זה מופיע אצלי דווקא בבקרים... וצריכה לתכנן איך לעבור את יום שישי... תודה - אתם מאד טובים אלי. אני יודעת שהוא לא שווה את זה...והיה מאד בהמי אלי. תודה על התמיכה. יש עכשיו דמעות...אנגב ואלך לתלמידים שלי.

למעלה