תגובות על הפרק

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך

Boran

New member
תגובות על הפרק

הוריי, פרנק עף! שבוע הבא 2 פרקים ברצף!זה אומר שעוד שלושה שבועות עד חודש הישרדות 4 בארץ הקודש!!! טום לא אנטישמי ולא נעליים פשוט איי אקס אן הכלבים שמו בפרומו שטום אומר "אני אהרוג אותך" ואח"כ מיד "הוא יהודי". מה שקרה בתכלס שונה לגמרי. אהבתי את הקטע שטום אומר "עבדת עליי אני אהרוג אותך... אבל אני אנשק אותך קודם!" ואת הקטע שבהתחלה עם אריה הוא כזה נו פיר ביג טום´ז היר

uvdude

New member
אשכרה תראו מה עשו ממנו

עכשיו אין לכם תירוצים למה לא לאהוב אותו! לקס אמר משהו כל כך נכון עליו "טום יכול להתחמק אפילו מרצח" חוצמזה שלקס צודק שהוא משחק את עצמו טיפש... לדעתי הוא בנאדם די חכם

system Rulz

New member
תגובה

אני חולה על טום הוא השורד האהוב עלי חוץ מאית´ן (כי הוא יהודי) טום קורע אותי מצחוק כל פרק מחדש. לפי דעתי הוא באמת כזה טיפש כי שמתם לב בתחרות של החסינות הוא לא ידע כמעט כלום מהשאלות

Boran

New member
אין קשר לטיפשות

התחרות של החסינות הייתה פיור זיכרון, וזה שטום לא ידע לענות נכון, ולא על כל שאלה אלא על שתי השאלות הראשונות, זה רק אומר שהוא לא זכר וזה לגיטימי לחלוטין, גם קים וקים לא זכרו, גם איתן לא משו. וזה לא אומר כלום על זה שטום טיפש.

shira245

New member
עוד תגובות...

קודם כל זה היה פרק מ-ע-ו-ל-ה כל דקה בו הייתה מצויינת!!!! טום היה פשוט מצחיק עם הקטע של החזיר!!! אני התפקעתי מצחוק שהוא אמר את זה.. סה"כ הוא צעק שהוא יהודי בגלל שיהודים לא אוכלים חזיר והוא יכול לאכול לבד את החזיר..לא אנטישמיות ולא נעליים!! Go tom!! ממש אהבתי את טום בפרק הזה..הוא ממש חמוד.. במיוחד עם הקטע עם הגלידה וקים הקטנה..he is so nice! פראנק לעומתו.....נעל ישנה ומסריחה!!!בן אדם כזה יבש.. הוא מחליט להיות ידידותי ומדבר על רשיונות נשק באמריקה... איזה מעצבן..מזל שהעיפו אותו! איתן חמוד כרגיל..טריסה מתבררת כשועלית לא קטנה.. לקס נשאר תחמן לא קטן וצופה על הכל מהצד.. קים הגדולה מגלת יותר ויותר דומיננטיות..וקים הקטנה נשארת מאוד מתוקה וחמודה..הפרק הבא אמור להיות ענק..הקלטות מהבית.. יש סיכוי שנראה איזו סבתא פולניה מהצד של איתן???.. אגב למה יש שני פרקים שבוע הבא?? והפרומואים של AXN פשוט על הפנים.. עכשיו אני יודעת מי ניצח בתחרות החסינות הבאה.. אוף!!!

Boran

New member
אני מניח

שאיי אקס אן הבינו שהם מפגרים (תרתי משמע) ולכן הם החליטו להתחיל לשדר הישרדות 3 מהר יותר, שהפרק האחרון יהיה בעוד שבועיים או שלושה, (השאלה היא אם בניגוד לערוץ 2 הם ישדרו את פרק הבונוס "בק פרום אפריקה") ואז יהיה אפשר סופסוף לראות הישרדות 4 בארץ הזאת!

shira245

New member
בק פרום אמריקה??מה?!?!

מהזה הפרק הזה?? ומדוע ולמה ערוץ 2 לא שידר אותו?? AXN ערוץ מטומטם חובבני שלא יודע כלום מהחיים שלו..ראיתי תפרומו ואני יודעת כמעט הכל מה יקרה פרק הבא.. לפחות הוא קנה הישרדות 4!! עשה טובה קטנה!

Boran

New member
back from africa

או back from the outback בעונה השניה. זה פרק מיוחד שמשודר אחרי תום העונה, שמראה מה בעצם קרה עם השורדים (כן, כולם, כל ה-16) אחרי שהם חזרו מערבות אוסטרליה/מאפריקה. איך קיבלו אותם, איך הם המשיכו עם חייהם וכו´. כמו כן גם השורדים מדברים על שורדים אחרים ("היה ניק בהישרדות?"/בערך חצי מהמשתתפים בהישרדות 2, וכנ"ל לגבי "ג´רי כלבה") מומלץ ביותר.

shirakl

New member
לדעתי

הקטע עם קים הקטנה והגלידה היה ממש מגעיל מצד טום! הוא לא יכל פשוט לתת לה את זה? זה היה די ברור שהוא לא באמת כ"כ רצה את זה, אלא רק רצה לאמלל את המסכנה! אני שונאת אותו! פרנק היה באמת מגעיל! אי אפשר לסבול אותו וטוב שהעיפו אותו! איתן חמוד (הוא היה ממש מסכן והרגיש חוסר אונים בקטע עם טום...), טריסה תמיד היתה שועלית. בקשר ללקס - שמתם לב עד כמה היה חשוב לו לנצח בתחרות החסינות? הוא ידע שאם הוא לא ינצח יש סיכוי ממש טוב שיעיפו אותו... בשבוע הבא יש שני פרקים בטח כי הם רוצים להתחיל לזרז את העונה כדי להתחיל בקרוב לשדר את העונה ה - 4, נקווה... מה בדיוק גילה לך מי ינצח בתחרות החסינות הבאה?

shirakl

New member
אז ככה

באמת יופי שפרנק עף... אבל האמת, אני ממש כועסת על טריסה. קודם היא בוגדת בכולם ומצביעה יחד עם קלרנס, ומאפשרת להם להעיף את קלי תוך ידיעה שהיא לא שמה... ועכשיו היא מצביעה נגד מי שתמך בה כל הזמן? נגד פרנק? איך היא יכולה? למה היא חושבת שמישהו יסמוך עליה עכשיו? בקשר לטום - לא שמת לב איזה אי נעימות הוא גרם לאיתן? איתן גם אמר: בשלב זה אני מעדיף לא להיעלב... כלומר, בתוך תוכו הוא כן נעלב. וטום ממש מניאק. הוא לא היה צריך להיות כ"כ שמח, ומתוך הגינות הוא היה צריך לתת לאיתן את כל הפנקייקס ולאכול את החזיר, אבל כמובן שהוא לא עשה את זה! מניאק! ואם לא שמת לב, אז אחרי הקטע שהוא צרח שאיתן יהודי וכמה הוא מאושר שהוא יוכל לאכול לבד, כולם ממש התעצבנו עליו ואמרו שאולי טום הוא הצגה אחת גדולה... לדעתי הוא כן אנטישמי, והוא ממש דוחה! כל הנחמדות שלו זה הצגה כדי להצליח במשחק, רק חבל שזה עובד..

זה לא היה באשמתה

הפרק שבו טי בירד הצביעה נגד לקס היה הפרק שבו קלרנס עף, וההצבעה שלה לא שינתה כלום. בפרק אחרי, מה רצית שהיא תודה שהיא הצביעה נגד לקס? אז היא הייתה ממש מפגרת!

shirakl

New member
אני יודעת שהיא היתה מפגרת

אם היא היתה מודה, אבל העניין הזה פשוט מוכיח שהיא ממש מניאקית תחמנית!

Die † dIE

New member
אנשים!

וואי אתמול פיספסתי את הפרק! בבקשה......תכתבו לי בקצרה מה היה! תודה

Ivan Pedroso

New member
../images/Emo58.gif למי שלא ראה את הפרומו

שמתם לב-איי אקס אן עוד פעם שמו ספויילר בפרומו שלהם! בפרומו מראים את איתן, שאומר "בהתחלה היינו 16 ועכשיו רק 5..." בהתחשב בזה שעכשיו הם ששה, זה אומר שהוא אמר את זה בפרק הבא (להזכירכם, שבוע הבא יש שני פרקים ברצף), וזה אומר שאיתן הוא אחד מחמשת השורדים האחרונים, ושלא העיפו אותו בפרק הראשון שיהיה בעוד שבוע!!! אני אומר שהם מניאקים לא בגלל שהם גילו לי שאיתן בחמישיה האחרונה, כי למעשה אני כבר יודע מי יזכה במיליון, ואת כל הסדר של מי שעף מעכשיו ועד הזוכה.למעשה זו לא פעם ראשונה שהם שמים ספויילרים בפרומואים שלהם...

Ivan Pedroso

New member
פרנק

כעיקרון, למרות שלא אהבתי את פרנק בגלל כל הבולשיט הסוציאליסטי הזה שלו, והמחאה המטומטמת שלו כשהוא אסף עצים במקום לאכול ולשתות עם כולם בפרק של האיחוד, אני חייב להודות שדווקא די התעצבתי מזה שהוא עזב... לא יודע... חשתי מעין סימפטיה אליו, ודי ריחמתי עליו...

shira245

New member
הפרומואים של AXN דפוקים!!

ברמ.. הוא הרס לי את הפרק בזה שעכשיו אני יודעת מי זכה בתחרות החסינות הבאה!! ראו את הבןאדם שזכה/תה עם שרשרת החסינות.. לגבי טום..הוא ממש נחמד!!אני אל יודעת מה יש לכם נגדו..... הוא סה"כ ויתר לקים על הגלידה ואם שמתם לב איתן אמר לו להמשיך.. והוא סה"כ שמח שאין יהודי והוא יוכל לאכול את החזיר... הוא ואיתן חברים טובים ואני לא חושבת שהוא רצה לפגוע בו.. חוצמזה איתן נראה נבוך/צוחק.. לגבי טריסה...היא פשוט שועלה.. היא אפשר להיות הכי פיירים במשחק..ובוא נודה שהיה צריך להעיף את פרנק.. למרות שריחמתי עליו כי בטח שהוא יחזור הוא יגלה שאף1 לא סובל אותו ברמ.. בקשר לפרק הזה..למה ערוץ 2 לא שידר אותו????? ראית אותו????????. נ.ב- כמה שירות יש פה.. חיחי יש לכם שם פשוט יפה.. ברמ.. :) :)

wee man

New member
טום לא אנטישמי ולא נעליים!

לפי דעתי בכל מקרה... להגיד ת´אמת, פרנק עצבן אותי כמו את כולנו אבל זה לא היה צעד חכם מצד הבנים להעיף אותו, עכשיו הם שלושה בנים מול שלושה בנות והבנים ביחד והבנות ביחד אז אם הם היו משאירים את פרנק הם בטוח היו עולים ס פ ו י ל ר ק ט ן אני יודע שזה לא ממש פגע בהם כי אני יודע מי ניצח אבל בכל זאת... wee man

HoNeY14

New member
../images/Emo118.gif

אני לא מבינה למה כמה מכם לא מחבבים את טום הוא ממש טיפש גדול וחמוד כזה ומה שאי אקס אן הראו בפרומו היה ממש לא מה שקרה... קים ג´. צריכה ללכת. אני לא רואה אותה מועילה במשהו ועוד עכשיו עם הבצקת(
) מה שתרזה(ככה כותבים) עשתה היה לא יפה. לפרנק, שהיא מכירה אותו מההתחלה היא בוגדת ובקלרנס שהיא מכירה אותו קצת היא נאמנה?! ועוד בגללה העיפו את קלי!

Outlast

New member
היה פרק טוב...

(אגב, ההודעות האחרות בפורום עם שם המשתמש "osi" הן שלי, אין לי מושג איך הגיע השם משתמש הזה הנה, אבל לא משנה... אני כותבת ממחשב של חברה שלי, חסרת אינטרנט שכמותי. ליצירת קשר איתי- ICQ (שלא תמיד עובד) או האימייל היחיד שאני יכולה לקבל- [email protected]). אוקיי, אז בקשר לפרק... נתחיל מהסוף- ייאיי!!! קלטות מהבית! אחד הקטעים האהובים עליי בהישרדות, כ"כ מרגש... ועוד לראות את לקס מזיל דמעה, בכלל... בקשר וסוגיית טום- אני ממשיכה לא לחבב אותו. הוא מעצבן אותי, ההתנהגות שלו מעצבנת, כל הקטע המתלהב שלו- רחיצת הבנות, הריקודים המעצבנים (רק לי זה הזכיר את העורבים מ´דמבו´?) וגם הקטע עם החזיר. לי בתור בנאדם אין בעיה עם חזיר יותר משיש לי בעיה עם כל בשר, אבל אם אית´ן יהודי ולא אוכל חזיר, שפשוט יאכל בשקט וישתוק, למה לעשות כזאת מהומה? אגב, אני טועה, או שכל ה´אריות´ היו בעצם לביאות? ועוד משהו- רק אותי לקס בצילומי הלילה הרבה יותר מפחיד מאשר חיות הטרף? או, וול... נחכה לפרק הבא (או שמא עליי לומר- פרקיים?), תהיו טובים, ואני מקווה לחזור להיות בעלת אינטרנט במהירות...

Boran

New member
לביאות

נכון אלו באמת היו לביאות רק הבעיה היא שהלביאות הן אלו שצדות, ולא הנמרים

למעלה