תגובות על ההופעה של דנה היום!

היוםםםםםםםם ההופעה בתמונע../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ורותם הכפרעעע הצילהההה אותי!!! היא באה מכיוון ראשון
, ככה שהיא גם מסיעה אותי וגם מחזירה
מלכה! אח אחח
איזה כיף יהיה^^.

BurningUp10

New member
תגובות על ההופעה של דנה היום!

טוב אני הראשון להגיב וזה בערך הפעם ה3 שאני מגיב פה חחח הנה מדהים! ואני בדרך כלל לא אוהד שרוף של הופעות אוקסטיות אבל היה ממש ממש יפה! אחרי זה גם ראינו את זה ממש ממש חמודה! רציתי תמונה אבל לא היה לי מצלמה ואני גם ככה יוצא מזעזע אז פעם הבא... בקיצור נהנתי בטירוף וגם חבר שבא איתי נהנה לגמרי! 2 דברים. אחד רציתי להכיר פה את האנשים ביחוד אלה שראיתי שם. 2. רציתי לדעת מה השם של השיר האחרון שדנה שרה בהופעה זה מהדיסק ה1 ה1 שלה משהו עם שמש.

BurningUp10

New member
לא

אבל מישהו לקח מהפורום. אגב היא שרה גם את חירותי וגם את מותר (מהדיסק שיצא). וגם עשתה חידוש ל"ענין של זמן".

ההופעה של דנה בתמונע..../images/Emo99.gif

תתכוננו לקרוא הרבה
אז קודם כל אני אתחיל בזה שכמעט ולא הגעתי להופעה הזאת, אבל בסוף רותם הכפרעית סידרה לי את כל הדברים ודאגה לי להסעה הלוך וחזור^^, ושוב פעם תודה לאמא המאגניבה שלך
ולאחותך החמודית
! והכי חשוב לךךךךךךךךךךךךךךך
אז הגענו לתמונע, נכנסנו והתיישבנו, המקום היה מלא זקנים עם קרחות כרגיל
, ומצאנו את עצמינו הכי צעירות שם
, המקום התמלא לאט לאט, ובנתיים רותם כל הזמן הצחיקה אותי
, חחחחח אני נשבעת לך שמעתי שאמרת חממת שנטייי
, אגב התמונע היה ממש מלא... לפחות הפעם ישבנו ליד שולחן ולא על המדרגות
, ואנשים עישנו שם בלי הפסקה, זה הדבר שאני הכי שונאת להריח מסריחה מסיגריות
.. בכללללללללללללללללל מקרהה, דנה עלתה לבמה ב11 וחצי, ואז איזה שעה היה לי פרצוף כזה
. ההופעה הייתה ממש יפה!, הפלייליסט היה מגוון, הם סוף כל סוף שינו אותווווווו!!
הפלייליסט: חמש בבוקר לומדת לעוף אהבה בוכה לך 2007 תוך כדי תנועה מותר מחכה לו עד הקצה חמימות חולפת חרותי יום יום בא והולך גן מאיר יש בזה טעם בומביי =======================הדרן עניין של זמן שקט מלך אז קודם כל אתם יכולים לראותתת שהיא ביצעה את מותררר
, וחרותי
, ועניין של זמן!!!!
ביצועים מדהימים לכל שיר! רק שמעט התאכזבתי שהיא לא שרה את חוץ לארץ, עוד אחד השירים שיצא מהפליי ליסט הוא בן ערביים, גם הקן והציפור שהוא גם שיר חדש מהאלבום היא לא ביצעה הפעם למרות שבהופעות הקודמות כן, ומה שהיה באסה זה שיש לה שיר מהדיסק החדש שקוראים לו ככה זה, שהוא פשוט שיר מדהים!, והיא ביצעה אותו אני חושבת רק פעמיים בהופעות שאני הייתי וגם הפעם היא לא שרה אותו. בכל מקרה, נהנתי נוראאאאאאא!!!, הייתה חסרה לי הופעה של דנה
, וכל כך כיף לראות אותה על הבמה את האנרגיות, את החיוכים
. הסיפורים שאני מכירה כבר בעל פה
, אבל תמיד כיף לשמוע אותם שוב, והאמתי שהפעם היא גיוונה... לפני חירותי היא סיפרה לנו איזה ברדק עשו להם עם הקליפ
חחחחחח היא מזה מצחיקה
, אני אומרת לכם הופעות אקוסטיות שלה זאת חוויה וכולם צריכיםםםםם ללכת ולהרגיש ולהיות שם! אחרי ההופעה אני כמובן אמרתי לרותם שצריך לקחת את הפלייליסט
, והיו בדיוק 2 על הבמה, אחד לי ואחד לרותם^^, ואז הלכנו לחדר הזה שהם יושבים שם כי רצינו להגיד שלום לדנה, ועוד כל מיני דברים
בהתחלה נורא התביישנו ולא היה לנו נעים חחח שמענו כזה את דנה מתלהבת שההורים של חברים של ליה מהגן באו
זה היה מצחיק
, ואז רותם נכנסה ושאלה אם אפשר להפריע לה, ודנה כמובן חייכנית
אומרת בטח! אז נכנסנו ודיברנו איתה ואמרנו לה שהיא מדהימה, ואמרתי לה שהתקדמנו לפורום
... מה ששכחתי לספר לכם זה שבהופעה היא אמרה שהדיסק יצא בסביבות מרץ או חודש לפני או אחרי
, ואמרה שהם יחכו עד שגלגלצ יחליטו להכניס אותה למצעדים שלהם, ואתם יודעים שהכל בידינו.. אם אנחנו נשב ונצביע והיא תיכנס למצעדים אנחנו רק נקדם אותה והיא תהיה מאושרת!, אז אנשים בלי להתעצל להתקשר להצביע, זה נורא נורא חשוב! ובהקשר לזה
אמרתי לה שאנחנו נצביע
, יאווווו והחמודה הזאת נישקה אותנו
, היא כזאת מותק!, והכי כיף שכשאמרתי לה שזאת הופעה חמישית שלי בתמונע היא אמרה לי כן אני זוכרת אותך!
*דנה ברגר זוכרת אותי
* חחחחח וגם הצלחתי להצחיק אותה קצת^^, היה מוייייי כיף!, ורותם ואחותה הצטלמו עם דנה
, וזהו אמרנו יפה שלום והלכנו! אני תמיד מאושרת ושמחה אחרי הופעות של דנה
, רק שכמעט נרדמתי לרותם במכונית *פאדיחות*
מהה נו היה כבר 2 בלילה! ואני הייתי ערב מ6 בבוקר
אז הן החזירו אותי עד הבית! ושובבבבבבב תודה תודה תודה
היה מאוד כיף!, היה שווה זה! עם כל הופעה אני נהנת יותר ויותר, שווב ומומלץ

וואי. נשמע כמו כיפ אמיתי.

אוווווווופ
איזה פלייליסט מושלם. אני כ"כ הולכת הופעה הבאה... כ"כ כ"כ כ"כ... שמחה שנהנתן. דנה

A t z a

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחח../images/Emo80.gif

הצחיק שהיא שמחה מההורים של חברים של ליה
בטח היה לה מוזר
שמחה שנהנת כפרע

מילי17

New member
אני אוהבת את הסיכומים שלך!

את תמיד מצחיקה אותי. ואני מדמיינת את כל הקטעים בLIVE
בכל מקרה אני כ"כ שמחה שנהנתם. אני מתה כבר ללכת להופעה שלה! דיסק עוד מעט דיסק עוד מעט! ווע ווע!
עשית לי את השבת.
שבוע טוב.

היי../images/Emo3.gif

אמרתי לך שם שאני רעות המשינאית
בקשר לדבר השני שלך, השיר האחרון שהיא שרה הוא מלך, ולא מקום בשמש כמו שבטח שיערת כי מישהו מהקהל צעק לה את זה
.

היה כל כך כיף../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

תסלחו לי על התמצות, פשוט נשפך לי מיץ על המקלדת (
) וקשה ללחוץ על המקשים
אז...נכנסנו ראיתי שתווך הגילאים שם היה 30+ בערך וזה היה די משעשע
עד שההופעה התחילה דיברנו, צחקנו (אהמ*חממת*שאנטי*אהמ
), אה וגם ראינו את הזקיינים מתחרמנים
אחרי חצי שעה בערך, יניב דדון עלה לבמה והתחיל לנגן (דנה בנתיים הציצה כל כמה שניות מאחורי הווילון...חמודית
) אחרי כמה דקות היא עלתה גם (ואיתה, גם ההתרגשות שלי עלתה
) רעותקה, שמכירה את ההופעה כמעט בעל-פה, אמרה לי עם איזה שיר היא תפחת (5 בבוקר), ואפילו את הסיפורים שלה היא סיפרה לי
הגרסאות של השירים היו ממש יפות ומיוחדות
היא שרה את חרותי ואת עניין של זמן (בגרסאת "קחי אותו לאט את הזמן...") כמה כיף
היא ספרה את הסיפורים של חלק מהשירים, וממש נהנתי לשמוע
היא אמרה שהקליפ של חרותי יצר הרבה מהומות מצד האנשים ברחוב ("במדינה מתוקנת לא היה מתאפשר דבר כזה"
), וש-24 טענו שהוא פרובוקטיבי מדי
לפני גן מאיר היא סיפרה שהיא כתבה אותו בראש השנה, בתקופה שהיא הייתה מאוד מאוד לבד, והטלפון היחידי שהיא קיבלה בחג היה ממייק - שדרן של גלגל"צ, שאמר לה (במבטא אמריקאי
) שהוא שמח לבשר לה שהיא זמרת השנה. כמובן שבין כל הדיכאון, הטלפון הזה נורא שיפר לה המצב רוח
היא התחילה לנגן את השיר, ואמרה משהו בסגנון: "בקיצור, השיר נכתבה על הלבד שהיה לי......ועל מייק!" ואני פשוט לא יכולתי להפסיק לצחוק
והיה לי כל כך לא נעים כי זה מקום קטן ואינטימי שכזה, וכולם שומעים הכל...
היו עוד קטעים משעשעים, אבל המקלדת מציקה לי
אז נגיע לסוף ההופעה
ההופעה נגמרה, ואחרי התלבטויות החלטנו להכנס לחדר שלה (או מה שזה היה). לפנינו נכנסו שני אנשים, שאחרי כמה דקות של שיחה שלהם עם דנה, התברר שהם הורים של חברה של ליה מהגן
היה משעשע
הם יצאו ושאלנו אם אפשר להכנס ודנה החמודית הזו...
דיברנו איתה והיא הייתה ממש מקסימה
אה, וגם הצטלמנו איתה
ומיל, ביקשתי שתשתדל לעשות קצת הופעות במוצאי שבת, בשבילך
בקיצור ("בקיצור" עלק
), בהופעה הזו, האינטימית הזו, ממש אפשר להרגיש את החום שהיא מקרינה לכל אחד ואחת. באמת
ממש נהנתי

מילי17

New member
בובי!../images/Emo99.gif

אני שמחה שנהנת! אמרת לה לעשות הופעות במוצ"ש?!? וואי וואי מלאך שלי
. שמעתי שאת ורעותע לקחתן את הפלייליסט והצטלמתן! תעלו את זה לפורום! וחוץ מזה אחותך הלכה להופעה??!?!?!!? ווע ווע! איזה כיף שנהנתן *מקנאה*.
שבוע טוב.

שלום לך איש חביב ../images/Emo9.gif

אני רותם. ראית אותי שם...הגבוהה עם התלתלים
אה, ואני תמיד עם מצלמה. פעם הבאה, אם אין עליך מצלמה, אתה מוזמן לבקש ממני. ואל תתבייש
ובקשר לשיר האחרון שהיא שרה, כמו שרעותקה כבר אמרה, זה היה "מלך" בטח חשבת שזה "מקום בשמש" כי מישהו צעק את זה... אתה מוזמן להמשיך לכתוב פה...

מילי17

New member
../images/Emo9.gif דבר ראשון ברוך הבא

וקבל את החיבוקי המסורתי
. דנה בהחלט מלכה, שמחה שנהנת בהופעה
אתה מוזמן להמשיך לכתוב פה.

למעלה