תגובות ל- Zack DA

Badloop

New member
למה הם בכלל צריכים להתחתן?

זה מאוד מפליא אותי, מוסד הנישואין נועד לברית נישואין אמיתית, כזאת שבונים איתה בית ומגדלים ילדים. מוסד הנישואין קיים אך ורק בשל הברית שכורתים בינהם הגבר והאישה. לא האישה והאישה או הגבר והגבר. כל ניסיון לטעון שזה קיים לסיבה אחרת, הוא שקר ורמיה, ופשוט חוצפה מלוכלכת. והוא מיותר. אז למה בכלל לגרום לכל הבאלגן מלכתחילה.? בשביל להרגיש כנורמלים? להראות הנה אנחנו "נשואים"(אוי כמה שזה אידיוטי), וההבדלים מטושטשים אט אט. ובכן, זה לא, ממש אבל ממש לא זה. ומה זה יעזור אם תוכרו כזוג לכל דבר? תאהבו אחד את השני יותר? תגדלו ילדים? מה? תחיו את חייכם בשקט ושלווה, אין צורך לערב את מוסד הנישואים בנטייתכם.

אם תבטיח את זכויותיהם בלי נישואים

אז זה יכול להיות הוגן ודמוקרטי לא לאפשר להם נישואים. למה הכוונה? אם תיצור במקום המילה "נישואין" נניח "ידועים בציבור", ותיתן להם זכויות זהות לאלו שיש לנשואים, שזה אומר הקלות במיסים, משכנתא, זכויות ירושה, אימוץ וכו´, אז יהיה אפשר לוותר על נישואים בהגדרה, להומואים, וכך גם לא תפגע כביכול בדתיים. האם אתה מוכן לזה?

אני דווקא לא.

אם כי חבל שעדין לא כל ההומואים מצביעים למרצ, כי אז היו לה משהו כמו 15 מנדטים, אם לא יותר.

Zack DA

New member
אפשר לדון בעניין הזה

זה כבר כיוון שמקובל עלי. אבל, לא נראה לי שזה מקובל על חברך ממרצ.

Zack DA

New member
לגבי השיוויון המוחלט של זכויות

צריך לבחון אותו, כדי שלא יקרה מצב שהקשר הזה יהפוך לאפשרות פיקטיבית לקבלת הטבות.

Zack DA

New member
אם כך קבלת את הצעתי באופן

עקרוני. ולכן אני בעד "מעמד ציבורי", שיש לבחון בקפידה את האפשרות לתת לו את אותן הזכויות בקשר נישואין. אבל כמובן ללא הזכויות שקשורות להולדת ילדים והטבות הקשורות בכך.

פריפטס

New member
ידעתי שיש פה מלכוד ../images/Emo6.gif

למה לא לתת להם לאמץ ילדים? להוליד ילדים זה בלתי אפשרי, אבל לאמץ זה אפשרי ביותר ואין סיבה שלא יקרה.

אז בוא נראה אם הבנתי אותך נכון:

אתה בעד לתת להומואים לאמץ ילדים כזוג. אתה בעד לתת להם את כל הזכויות הכלכליות שיש לזוג הטרוסקסואלי נשוי. אתה נגד לקרוא לזה "נישואין". נשמע לי די טוב. אני מניח שגם על רוב המוחלט של חברי מרצ הפשרה הזאת מקובלת. האם יש סיכוי שהליכוד יצביע בעד הפשרה הזאת? אגב, מה ירשם בתעודת הזאת של בן מאומץ של זוג הומואים? האם מקובל עליך שירשם ששניהם הורים שלו?

eviv

New member
הומוסוקסואליות זו לא מחלה

אין סיכון שזה ידביק את הילד... וזה גם לא דבר שיפגע בילד לכן אין סיבה לא להתנהג שווה לכל אחד במדינה כמו שלא מעניין אותי איך אתה תינשא אותך לא צריך לעניין איך אני ינשא אני חושב שצריך להנהיג נישואים אזרחיים אבל לכתוב את זה כך שמישהו שזה מעניין אותו יוכל לבדוק איך נשאת כדי שזה באמת לא יפגע באנשים שרוצים להתחתן רק עם כאלה שהתחתנו לפי דת ישראל

Badloop

New member
כן היו מחקרים שהראו שילדים שאומצו

בידי הומואים, הפכו לכאלה. בכל מקרה אני מתנגד לזה בתוקף, זהו שעשוע חולני.

eviv

New member
את לא מיכירה בעובדות

הומואים זה לא אנשים שעושים סקס עם המין שלהם זה אנשים שאוהבים את המין הזה אם גבר יעשה סקס עם גבר זה לא יהפוך אותו להומו אבל אם גבר אוהב גברים הוא יקרה הומו האהבה למין מסויים זה לא בחירה חופשית כמו לבחור איזה ארטיק בא לך זה דבר שזה פשוט אתה מישהו פאראנואיד זה האופי שלו אתה לא תשנה אותו... לכן בנים להומואים אולי מרגישים יותר חופשיים במיניות שלהם אבל דבר זה לא גורם להם להיות הומואים

Zack DA

New member
התכוונתי למשהו אחר

שחתונה בין בני אותו המין פוגעת ברגשות הציבור

למעלה