תגובות למפגש ב04-8-26

hanhan003

New member
תגובות למפגש ב04-8-26

דיברנו על דרכים לשפר את השטף. אנשים ניסו במקום ואומנם חל שיפור הבעיה שלאחר כמה דקות חזרו למצב הקודם. המסקנה צריך משמעת. יש נושא שלא הזכירו אותו הוא סוגיסטיה חיובית. סוגיסטיה חיובית זה שיכנוע עצמי חיובי מין מנטרה כזאת שאתה מסוגל לעשות דברים כמו לדבר בשטף. יש מאמרים בנושא הדבר גם עוזר בבטחון העצמי.אתמול רוני הסביר את השיטה שלו ולפי הבנתי מדובר בסוגיסטיה חיובית עם הקטנת ערכם של הפרטנרים לשיחה. יש ספר שלם שעוסק בנושא של דר שמחה לב.

The big man

New member
מפגש-הפורום

אתמול היה מפגש-הפורום בת"א. אני הגעתי מהקריות ביחד עם barba ן-stkachov.במפגש הציגו לנו את תוכנת-skype לתרגול בשטף-הדיבור. המפגש היה מעניין מאוד.

נראה לי שלא הבנת הרבה big man

skype זה תוכנת התקשרות אתה מדבר על משהו אחר בפעם הבא שים לב

shuky63

New member
לדוקטור שמחה לב יש שיטה להקטנת

ערכם של בני שיחנו.הייתי אצלו בטיפול כשהייתי בן 14.הוא הסביר לי שאני צריך לראות באנשים שעומדים מולי לא יותר מצמחים או עצים.כדי להקל עלי לעשות זאת אני צריך לדמיין את האדם שמולי עם עציץ קטן על הראש.

shuky63

New member
היה מיפגש על טהרת הבנים

אז הרשנו לעצמנו הערות ובדיחות גסות מידי פעם.חוץ מזה עסקנו בעיקר בשיטות טיפול.הדגמנו את תוכנת הbreath maker.(לא עושה רושם טוב במיוחד) דיברנו על שיטות טיפול שונות ועל הקלינאים שמרשים לעצמם לקחת אלפי שקלים בשביל כלום ושאלנו את עצמנו אם אנחנו יכולים ללמד זה את זה טכניקות דיבור שלמדנו.

למעלה