שלום! אשמח אם תקרא את דעתי.
אז ככה: הכנס היה נחמד, והיה שינוי אחד מרענן. סוף סוף הכנס לא היה בבית מלון, עם מלצרים וארוחת צהריים מפוארת (לטעמי כל הסיפור עם המלצרים בדויד אינטר קונטיננטל הוא פשוט יותר מידי פנסי-שמנסי ומאבדים את הסיבה האמיתית שבגללה אנו באמת מגיעים) סנדויצ'ים לארוחת צהריים זה בהחלט מספיק. ואם תמשיכו בכיוון זה אולי באמת יהיה אפשר להפטר מאנשים שמגיעים רק בשביל להפסיד יום עבודה. אהבתי את הקטע שבכל סלוט היה תמיד אפשרות לבחור בהרצאה בתחום שבו אתה מתעסק (במקרה שלי WEB). ועכשיו לדברים שלא כ"כ אהבתי: * ההרצאות היו קצרות מידי מפאת חוסר זמן. ומשום כך לא היה זמן לשאלות כמעט בכל ההרצאות. * חלק מהמרצים החדשים (והצעירים) טחנו לנו במוח לגבי הפידבק שלנו אליהם במשוב כאילו הם בכוכב נולד והם רוצים SMS-ים באופן נואש (זה פשוט נראה טיפה מגוחך). * הבטיחו לנו את ה-Source-ים של ההרצאות וחיפשתי חזק ועדיין לא מצאתי... אני מתכוון להרצאות של ולדימיר, אמיגה ולאון בנושא WEB שבהם היה חומר טכני רב. בחירת המקום לאירוע היתה טובה - אבל כנראה שהגיעו יותר מידי אנשים ונעשה צפוף במסדרונות הסינמה בסיום כל הרצאה. חוץ מיזה, הכל היה טוב - אחלה הרצאות, פריסה על כל התחומים, כיבוד ושתייה ברמה מכובדת, ודיי נהנתי למרות שהגעתי לבד. אני באמת מעריך את מיקרוסופט בקטע הזה. המשיכו כך. תודה, אודי.