תגובות לכנס?

גנזר

New member
לא יכלתי לבא,אבל אחד העובדים שלנו

הלך. הוא מאד נהנה מההרצאה שלך. באופן כללי הוא נהנה מההרצאות וסבל מבלאגן...

עידו פ

New member
-->

על הארגון הקלוקל כבר דיברו אז אין מה להוסיף (חוץ מכך שהם לא הפנימו שאנשים רוצים לשתות קפה גם בצהריים ולא רק בבוקר). הייתי בבוקר בהרצאה של גיא ב. על WF ונהניתי מאוד (ליתר דיוק כל זמן ההרצאה חשבתי על מתי אני חוזר למשרד, זורק קוד של חצי שנה לפח ומיישם אותו מחדש באמצעות WF). שני הפנלים של הארכיטקטים ושל SOA+SMART CLIENT היו יבשים למדי, אבל הרגשתי צורך ללכת ולראות את רון ג'יקובס אחרי שכל השנים האלו אני רק שומע את קולו באינטרנט. הלכתי בנוסף להרצאה של אודי דהן ודי התאכזבתי - תוכן ההרצאה לא תאם כל כך לנושא, מדי פעם הוא אמר דברים שיש בהם טעות ביסודם (אני מקווה שהוא לא נעלב כשסיננתי "בולשיט" מדי פעם) והחזקתי את עצמי מלהרדם מרוב היובש (או שאולי זה היה בגלל שלא היה קפה לשתות אחרי הפסקת הצהריים). אני אישית יצאתי מאוכזב מכל היום (והיה לי הרבה זמן לעכל את זה בפקקים ביציאה) ונראה לי שמיקרוסופט צריכים לתפוס את עצמם ולנער את עצמם טוב מאוד ולהפסיק לעשות כנסים על מוצרי בטא ועל טכנולוגיות לא בשלות.

BogN

New member
../images/Emo26.gif

מבחינת ארגון באמת היה מקום לשיפור... עזבו את הפקקים המטורפים שהיו רק להיכנס לחנייה, היה כל כך צפוף בתוך הסינמה סיטי... המקום לא היה ערוך לכל כך הרבה אנשים... מבחינת הרצאות, הייתי ב-3: IOC של אורן - הצראה מעניינת, אני מתכוון להתחיל ללמוד את הנושא Agile - הרצאה מעולה!!!! ללא ספק גישה מאוד מעניינת ו- Asp.Net 2.0 not a drag & drop session - למי שהיה במפגש פורום הראשון, אז זה היה זהה להרצאה שיאיר העביר לנו... אבל דן אחלה של מרצה... באופן כללי , היה נחמד... אבל היה יותר מידי צפוף...

FiRePOweR

New member
דווקא מאד נהנתי

באתי מאד מוקדם ככה באזור 8 אז בכלל לא היה לי בלאגן בכניסה מה עוד שנרשמתי למסלול B ובאתי מקודם כדי לתפוס עוד הרצאה אחת. התחלתי מההרצאה של אמיגה not just d&D - היה הרצאה נחמדה לא יותר אני מקווה שיעלו מהר את השקפים והקוד אולי נתפוס יותר טוב את ה pipline:) . יצאתי מאולם 10 כדי ללכת לגרינשפן ב אולם 9 שזה רק 19 צעדים ( ספרתי ) אבל כל צעד לקח לי איזה דקה. ההרצאה היתה מצוינת ! בדיוק מה שאני צריך בשביל העבודה , השיתוף פעולה של ה Ui גרפיקה והעובדים השחורים היה פצצה. מה גם שגירנשפן מצוין . תפסתי מקום באולם לשבת וראיתי איזה בלאגן יש בחוץ אז החלטתי להשאר ל הרצאה על ה wwf. למרות שפיאקתי כמו מטורף וכמעט הוריד לי את הראש מהחולצות שהוא זרק היתה הרצאה טובה מאד עניינית מצוין. האוכל .... לא משנה.. נכנסתי להרצאה של תמיר על wpf under the hood . היה מאד טוב והסרטון בבלנד היה מצוין . אבל עדיין לא הבנתי מה זה dependet proprty !!. רצתי מהר כדי לתפוס מקום בהרצאה של לאון killer apps . היה טוב מאד דוגמאות טובות וכמה חידושים אבל עוד שנייה באתי לקפוץ אליו שהוא הראה את ה scriptlet הזה וכולם מתלהבים מלכוב קוד c# ושזה יהפוך ל javascript . תתבישו !. שנייה לפני שנגמר יצאתי ורצתי ל .net 3 part 2 . ישבתי על המדרגות אבל היה שווה כל רגע יוחאי ספור מוכשר למרות הקול המונטוני שיש לו היתה מצגת מעולה מצחיקה ועניינית . בקיצור נהנהתי מאד מהכנס למרות שחזרתי לעבודה אחרי זה ותפרתי איזה 4 שעות קוד.

Tamir Khason

New member
תודה ו-DP

אני שמח שנהנת בבלוג שלי יש פוסט חדש על DP :) ובכל מקרה, אם יש לך שאלות ספיציפיות אשמח לעזור לצערי, איני מבקר קבוע בתפוז לכן כל דבר אפשר לשאול דרך "צור קשר" בבלוג שלי

KarahaNa1

New member
שלום! אשמח אם תקרא את דעתי.

אז ככה: הכנס היה נחמד, והיה שינוי אחד מרענן. סוף סוף הכנס לא היה בבית מלון, עם מלצרים וארוחת צהריים מפוארת (לטעמי כל הסיפור עם המלצרים בדויד אינטר קונטיננטל הוא פשוט יותר מידי פנסי-שמנסי ומאבדים את הסיבה האמיתית שבגללה אנו באמת מגיעים) סנדויצ'ים לארוחת צהריים זה בהחלט מספיק. ואם תמשיכו בכיוון זה אולי באמת יהיה אפשר להפטר מאנשים שמגיעים רק בשביל להפסיד יום עבודה. אהבתי את הקטע שבכל סלוט היה תמיד אפשרות לבחור בהרצאה בתחום שבו אתה מתעסק (במקרה שלי WEB). ועכשיו לדברים שלא כ"כ אהבתי: * ההרצאות היו קצרות מידי מפאת חוסר זמן. ומשום כך לא היה זמן לשאלות כמעט בכל ההרצאות. * חלק מהמרצים החדשים (והצעירים) טחנו לנו במוח לגבי הפידבק שלנו אליהם במשוב כאילו הם בכוכב נולד והם רוצים SMS-ים באופן נואש (זה פשוט נראה טיפה מגוחך). * הבטיחו לנו את ה-Source-ים של ההרצאות וחיפשתי חזק ועדיין לא מצאתי... אני מתכוון להרצאות של ולדימיר, אמיגה ולאון בנושא WEB שבהם היה חומר טכני רב. בחירת המקום לאירוע היתה טובה - אבל כנראה שהגיעו יותר מידי אנשים ונעשה צפוף במסדרונות הסינמה בסיום כל הרצאה. חוץ מיזה, הכל היה טוב - אחלה הרצאות, פריסה על כל התחומים, כיבוד ושתייה ברמה מכובדת, ודיי נהנתי למרות שהגעתי לבד. אני באמת מעריך את מיקרוסופט בקטע הזה. המשיכו כך. תודה, אודי.

Vladimir Vexler

New member
ה-Source-ים של ההרצאות

שלום לך, אני ממש שמח שנהנית מההרצאות. כל המרצים עבדו מאוד קשה עליהם. אני יודע שהשקעתי עשרות עשרות רבות של שעות, אין ספור חזרות ותרגולים (וגם Couching). אני מאוד שמח שההרצאה שלי, על שילוב Caching בשכבות שונות בארכיטקטורה, נגעה לך ומקווה שתוכל לממש את הפתרון גם במערכות שלך. ה- Sourceים עדיין לא עלו (זה מתעקב משום מה במיקרוספט ואני לוחץ עליהם שיעלו את זה כבר..). תעקוב אחרי הפרסומים ב- blogs.microsoft.co.il לגבי זה. בכל מקרה כשזה יפורסם אני אדאג לציין את זה בבלוג שלי blogs.microsoft.co.il\blogs\vladimirv זאת הייתה הרצאה ראשונה שלי בארוע בסדר גודל כמו MS Development Academy ולכן כל פידבק הוא ממש חשוב לי. ולדימיר וקסלר Vice R&D Manager Scepia blogs.microsoft.co.il\blogs\vladimirv

אחיטופל

New member
היא צפוף מאד

הצלחתי לשמוע את ההרצאה הראשונה ובמעבר בין האולמות כבר לא הצלחתי להכנס לאולם שתכננתי וכך עברתי בין האולמות כאשר בכל האולמות שהיא לי עניין אין מקום. מין הסתם יש צורך באולמות גדולים יותר. אני חושב שהסינימה סיטי אינו מתאים לצורך כנסים מקצועיים בנפחים כאילו. אין לי ציפיה לארוחות גורמה סנדביץ יספק.אבל אם נשארים מחוץ לאולם זה כבר לא בסדר !!!!!!!!!!!!

למעלה