היה קצת מבולגן אבל סבבה
קודם כל תודה רבה למיקרוסופט ולמרצים על הארגון של היום הזה (בלי חנפנות ,לכל מי שהיה - אל תשכחו שזה לא עלה לכם שקל!! למעט חשיפה "קלה" לפרסומות מהדוכנים
) בחוץ היה קצת מבולגן (נראה לי שיותר כתוצאה מהמבנה הצפוף של הלובי של סינמה סיטי), אבל זה לא העניין, ההרצאות זה העניין 1. ההרצאה של דן אמיגה - ASP.NET 2.0 Internals הייתה סבבה, מעניינת וטובה לפתיחה על הבוקר (חבל שפספסתי את ההרצאה השנייה שלו) 2. לא הצלחתי להיכנס להרצאה של ולדימיר על caching (היה מקום אולי על המקרן), אז נכנסתי להרצאה על WCF שהייתה נחמדה 3. ההרצאה של נועם קינג - A Peep Show – CLR Under The Covers הייתה מעולה!!! (לא מרדימה כמו שטוענים) למרות שיכלה בקלות להתפרש על שעתיים עם הפסקה באמצע 4. ולגבי ההרצאה שלך ג'סטין, בהתחלה התכוונתי לוותר (כיוון שלפי המצגת שפרסמת, נראתה מאוד דומה להרצאה שהעברת במפגש של הפורום) לטובת ההרצאה של לאון (שגם נראתה מאוד מעניינת) אך לאחר סקר חברים ממסלול B החלטתי לוותר על לאון להפעם - ולגבי ההרצאה - ההתחלה באמת הייתה זהה להרצאה הקודמת (אני מניח שהעובדה שבהרצאה של הפורום נכחו משהו כמו 15 איש לא אמורה לשנות את זה
) אבל היה שווה לבוא בשביל ה 30 דקות האחרונות, וחבל שלא היה לך זמן לסיים עם הדוגמאות (...יהיה נחמד אם תוכל במפגש הבא של הפורום..) חבל שהלו"ז לא אפשר לי להיכנס להרצאות על AGILE או 3.0 ששמעתי שהיו מעולות, מחכה לפרסום של ברשת ובקשה אחת יש לי ממך, אם תוכל להעביר למארגנים - יהיה מעולה אם תהיה אפשרות להוריד את ההרצאות, ולא רק לצפות בהן ב streaming (אתה יודע .. צפיה במהירות כפולה.. רכבת .. MP3)