תגובות לכנס?

Justin Angel

New member
תגובות לכנס?

לכל מי שהיה היום בכנס Microsoft Developer Academy, אשמח לשמוע תגובות.

itaysk

New member
זוועה

הגעתי ב 12:30 נכנסתי והיה פשוט לחץ מטורף של אנשים! כל האולמות היו מפוצצים עד 0 מקום ולא נתנו לי בכלל להכנס. אפילו האוכל היה גרוע אבל על זה אין לי זכות להתלונן. אז פשוט חזרתי לעבודה (הייתי שם סה"כ 20 דקות של התרוצצות מאולם לאולם) בקשר להרצאות אין לי מושג אני מכיר אישית כמה מהמרצים ואני מניח שהיה מעניין אבל לא היתה לי הזדמנות לבדוק את זה. הרי ידעו כמה אנשים מגיעים, הארגון היה פשוט על הפנים. אני התאכזבתי.

itaysk

New member
בקשר להרצאה שלך

שמעתי שהיתה ממש טובה כמו שאמרתי לא הייתי אבל שמעתי דברים טובים ספציפית על ההרצאה שלך. האם ההרצאות צולמו?

Nil ref error

כל ההרצאות צולמו, כן. יהיה ניתן להוריד אותם בקרוב מהאתר של מיקרוסופט.

24sharon

New member
אם תוכל לעדכן

כשההרצאות יהיו נגישים לכל. כדי שאלו שלא הגיעו, לא יפסידו.... תודה

sr01

New member
זוועה ?? אתה בטוח ?

סליחה, אבל למה אתה מצפה כשאתה מגיע ב-12:30 ??? אני בטוח שכל מי שמכיר את סגנון האירועים האלה, היה בטוח שהקהל יהיה גדול, וצריך להתארגן בהתאם. האם הקדשת קצת זמן להסתכל בתוכנית המסלולים, ולהבין לאן נושבת הרוח ?? אני מציע לך, להבא, להגיע קצת יותר מוקדם , וקצת יותר מוכן. :) עובדה: המוני אנשים ישתתפו בכל ההרצאות, והתרוצצו מהרצאה אחת לשניה בזריזות. איך הם עושים את זה ?$#$@

mnmaster

New member
תגובה

היי ג'סטין ההרצאה שלך היתה טובה ומעניינת, אבל לא ברורה עד הסוף, וזה כנראה בגלל שהייתי בהרצאה המאולתרת שהוסיפו לך. לא ממש היה לך זמן. מה שמוביל אותי כמובן להערה של קודמי - היו הרצאות עם ביקוש עצום. להרצאה של וקסלר מאד רציתי להכנס, ולתדהמתי היא היתה ממש מפוצצת. (באמת שלא חשבתי ש caching יעניין כל כך הרבה אנשים!) היה אפשר להערך טוב יותר לכמות האנשים ולמנוע את הבלאגן. אהבתי מאד מאד את ההרצאה של לאון על asp.net 2 killer features מעולה.

Raist

New member
היו הרצאות טובות, הרבה עומס אנושי

אבל לצערי הייתה תחושה של די באלגן. כנראה הסינמה סיטי לא בנוי לכמות כזו של אנשים, או שהיה צריך לארגן את שעות ההרצאות בצורה אחרת. חבל, רציתי לשמוע את ההרצאה שלך ג'סטין, אבל לצערי כשהגעתי לאולם שלך (אחרי המאמץ להגיע אליו בגלל עומס האנשים) הוא היה כבר מלא. אבל חוץ מזה כל ההרצאות היו טובות, ובכלל התפלאתי משחר בן ה-14 שהעביר הרצאה. כל הכבוד לו.

היה מאד צפוף

בגדול היה הרבה הרצאות שלטעמי פשוט מלמדים איך לעבוד לא נכון חלק מהמרצים לא מבינים מה ההבדל בין client side ל server side ההרצאה של ליאון הייתה מעולה ההרצאה של ג'סטין הייתה יותר מדי טריוואלית ומלמדת שיטות עבודה שגויות חוץ מזה, האוכל היה טוב.

מנשהנוי

New member
../images/Emo45.gif

אני עשיתי את כל הדרך מירושלים לסינמה סיטי בשביל הבזיון שהיה. ג'סטין, אוהב אותך אבל התאכזבתי. שוב אתה מכשיר דור של תכנתים לעבוד בצורה עקומה. אני לא מבין למה הבחור הרוסי שהרצה, אני לא זוכר את שמו, בכלל מורשה להעביר הרצאות כשהוא לא מבין מה זה Client ומה זה Server. כרגיל, האפליקציות בדוגמאות מסורבלות, עמוסות, חסרות משמעות ותפלות, חבל...

Nil ref error

אני יכול להגיד לך שלבוא עם דוגמה להרצאה זה לא כ"כ קל. אתה צריך להגיע למשהו שגם מאוד קל לתפוס אותו, מראה _רק_ את מה שאתה מרצה עליו (כי כל דבר אחר יסיח את הדעת), ומוביל את הצופה בדרך שאתה רוצה שההרצאה תלך. עקב כך, כן, בהכרח רוב הדוגמאות שיעבדו איתם יהיו חסרות משמעות, אין זמן ויכולת להסביר אפליקציה מורכבת במידה כלשהי.

האזרחק

New member
היה לא רע בכלל

כנראה בגלל שלא באתי בשביל לאכול... הרצאה ראשונה: אבטחה - תמיד טוב לשמוע עוד דרכים לשפר את הנושא בתהליך האפיון \ פיתוח הרצאה שניה: דר' גרינשפן , UI - למרות שנושא ההרצאה לא תרם לי אישית מבחינה מקצועית (לא עוסק בתחום UI של WIN FORMS בכלל) עדיין מדובר בהרצאה מצויינת, מצחיקה ומעוררת מחשבה בנושא ה UI בכלל... ואולי זה גם קשור לרקע ה"פסיכולוגי" שלי. הרצאה שלישית: WWF - אני תמיד נהנה בהרצאות של גיא ב. מסביר הכל לאט לאט עם דוגמאות מעולות כך שבהחלט יצאתי "חכם יותר" מההרצאה. הרצאה רביעית: CLR - זו הייתה אחת ההרצאות שציפיתי להן אבל לצערי אחרי 10 דקות כבר ישנתי. הסיבה היא כנראה בגלל שעשרות שקפים מכוסים ב-ה-מ-ו-ן טקסט עם מרצאה שקופץ מנושא לנושא ופשוט ממהר להספיק את החומר מעולם לא עשו לי את זה. הרצאה חמישית: ASP.NET 2.0 - המרצה מוכר, לא צריך לספר כמה הוא טוב, דוגמאות נחמדות. טוב לדעת שיש למה לצפות השנה בתחום.

bursteg

New member
תודה, שמחתי לשמוע!

אפשר לקרוא את סיכום ההרצאה בכתובת: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/bursteg/archive/2007/02/01/Windows-Workflow-Foundation-Advanced-Techniques-_2D00_-Slide-Decks-and-Demos-.aspx וכן להוריד את המצגת + דוגמאות הקוד. אשמח לשמוע פידבקים נוספים, כדי לדעת מה אהבתם יותר ומה פחות, והאם לדעתכם יש מקום לחזור על ההרצאה במתכונת טיפה יותר ארוכה וטכנית באחד ה- User Groups הקרובים. גיא

האזרחק

New member
מה לגבי MOSS?

אמרת SharePoint פעם אחת בלבד במהלך כל ההרצאה. חיבור לעולם הווב בכלל וה MOSS בפרט יעזור לגעת בתחומים נוספים שקשורים לנושא. (כמו איך לנהל תהליך כמו זה שהדגמת בתוך פורטל אירגוני מבסס SPS2003 או 2007MOSS)

itzikbs

New member
אמממממ..

אני לא מי יודע מה דוגמא בתור "שועל קרבות ותיק" בכנסים וקורסים רבים של MS לדורותיהם, היה די מאכזב מבחינת הארגון - פעם ראשונה שזה ממש שערורייתי ברמה כזאת. אבל אני לא כאמור לא מתלונן .. לגבי החומרים והמרצים , כרגיל... ודי אותם פרצופים - חוץ משלך שהוא קצת חדש בקטע של הרצאות, לצערי לא נכחתי באף אחת מהרצאותיך (איחרתי לזאת של אחה"צ ולא טרחתי לבדוק מכיון שאני בטוח שהרבה זבי חוטם צבאו על האולם ..) ולשמחתי אני מכיר ויודע די טוב את נושא ה" AJAX החדש" שהוא הוא הדבר האמיתי בנושא ה UI ולא כל ה WPF שאולי בשנת 2020 יהיה בר יישום. ביי איציק ב.

ייוניי

New member
צפוף מדי...

נהנתי מה Introduction של יוחאי קרייתי ומההרצאה על WF של גיא בורשטיין. בעקבות העומס גם עזבתי מוקדם...

pintyo

New member
היה קצת מבולגן אבל סבבה

קודם כל תודה רבה למיקרוסופט ולמרצים על הארגון של היום הזה (בלי חנפנות ,לכל מי שהיה - אל תשכחו שזה לא עלה לכם שקל!! למעט חשיפה "קלה" לפרסומות מהדוכנים
) בחוץ היה קצת מבולגן (נראה לי שיותר כתוצאה מהמבנה הצפוף של הלובי של סינמה סיטי), אבל זה לא העניין, ההרצאות זה העניין 1. ההרצאה של דן אמיגה - ASP.NET 2.0 Internals הייתה סבבה, מעניינת וטובה לפתיחה על הבוקר (חבל שפספסתי את ההרצאה השנייה שלו) 2. לא הצלחתי להיכנס להרצאה של ולדימיר על caching (היה מקום אולי על המקרן), אז נכנסתי להרצאה על WCF שהייתה נחמדה 3. ההרצאה של נועם קינג - A Peep Show – CLR Under The Covers הייתה מעולה!!! (לא מרדימה כמו שטוענים) למרות שיכלה בקלות להתפרש על שעתיים עם הפסקה באמצע 4. ולגבי ההרצאה שלך ג'סטין, בהתחלה התכוונתי לוותר (כיוון שלפי המצגת שפרסמת, נראתה מאוד דומה להרצאה שהעברת במפגש של הפורום) לטובת ההרצאה של לאון (שגם נראתה מאוד מעניינת) אך לאחר סקר חברים ממסלול B החלטתי לוותר על לאון להפעם - ולגבי ההרצאה - ההתחלה באמת הייתה זהה להרצאה הקודמת (אני מניח שהעובדה שבהרצאה של הפורום נכחו משהו כמו 15 איש לא אמורה לשנות את זה
) אבל היה שווה לבוא בשביל ה 30 דקות האחרונות, וחבל שלא היה לך זמן לסיים עם הדוגמאות (...יהיה נחמד אם תוכל במפגש הבא של הפורום..) חבל שהלו"ז לא אפשר לי להיכנס להרצאות על AGILE או 3.0 ששמעתי שהיו מעולות, מחכה לפרסום של ברשת ובקשה אחת יש לי ממך, אם תוכל להעביר למארגנים - יהיה מעולה אם תהיה אפשרות להוריד את ההרצאות, ולא רק לצפות בהן ב streaming (אתה יודע .. צפיה במהירות כפולה.. רכבת .. MP3)

בטיטi

New member
../images/Emo41.gif ביזיון ניהולי

מבחינת מקצועית, ההרשאות היו מעניינות (גם אתה היית בסדר גמור
), אבל מבחינה ניהולית היה ביזיון קלוסאלי. 1. הרבה יותר מידי אנשים מאשר מקום 2. תקלות טכניות (מקרנים, סאונד) 3. צפייה בהרצאות בעמידה / ישיבה על המדרגות 4. אפילו ארוחת הצהריים "האקדמאית" (מה קרה לארוחות במלונות ?
) נגמרה ולא כולם קיבלו

maya567

New member
ארוחת צהריים נגמרה?

אני הסתובבתי בחוץ הרבה אחרי הארוחת צהריים ועוד נשארו סנדוויצ'ים מעולים של טל-בייגלס עם אבוקדו.

למעלה